lauantaina 01.03.2014

Minulle (kolmen koululaisen äitinä) tuo kesäaikainen putki sopii paljon paremmin kuin kevään illat. Tosin, taidamme olla vähemmistönä, tällaiset koko perheen (tai ainakin melkein koko perhe) yleisöt. Jälkijunassa muutenkin, vasta aloitin katsomaan Torchwoodia, saa nähdä, kehtaako yläasteikäinen poika niitä äiteen kanssa (eka kausihan on vielä aika kesyä kamaa...)

Doctor Who ei ole kovin helppo tv-sarja. Juonessa jää paljon katsojan oman mielikuvituksen kontolle (täytyy ihan itse hoksata tai ideoida, mitä kohtausten välissä on tapahtunut...) ja valitettavasti (meidän perheessä onneksi) se tukeutuu vahvasti brittiläiseen kulttuuriperimään. Jospa vielä olisin teekkari, niin löytyisi varmasti hieman enemmän kohtalotovereita ruotimaan lempisarjaa...

Olen jo tähän mennessä saanut oman yleveroni verran palvelua Yleltä (Sherlockin uudet jaksot viikon vai kahden viiveellä? pystyi olemaan spoilaamatta itseltään, kun pysytteli poissa brittisivuilta...), viime vuoden vero (ei edes se minimisumma) tuli kuitattua Doctor Whon 50-vuotisjakson yhteislähetyksellä, ja joulujakso joululoman aikana oli hienoa palvelua (etenkin kun sitä ei varmaan alunperin oltu suunniteltu siihen ohjelmapaikalle missä se sitten esitettiin!).

Ja Miikalle kiitos infoista :-)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä