tiistaina 04.03.2014

Harmi että uusinnat viivästyvät, olin jo odottanut niin 11. Tohtorin kausia. Siitä on alle vuosi kun näin ne, mutta voisin jo katsoa ne uudestaan. Neljä ekaa kautta NewWhosta löytyy onneksi dvd:ltä. Valitteluista huolimatta kiitokset Miikalle ja ylelle tiedottamisesta tällä palstalla.

Doctor Whon yhteydessä mainitaan sen olevan hyvin brittiläinen sarja. Niinhän se onkin ainakin siinä mielessä, että niin kauan jatkuttuaan on osa monen sukupolven yhteisiä muistoja, nekin jotka eivät katso sitä tietävät sarjan. Mutta miten brittiläisyys näkyy sarjassa? Tapahtumapaikkana on usein Lontoo, se on ehdottomasti vihamielisten alienien suosikkikohde. Muuten en osaa erottaa, mikä DW:ssä on erityisen brittiläistä. Ne jotka tuntevat sitä kulttuuria paremmin löytävät varmasti enemmän viittauksia. Mutta mun tietämättömyys ei mitenkään estä nauttimasta sarjasta.

Myös minulta kiitokset Sherlockin jaksojen lähettämisestä niin nopesti. Nopea lähetys tekee lainkuuliaisuudesta paljonpaljon helpompaa. Mä katson telkkaria vain läppäriltä niin löhetyksen laadussa ei ole mitään eroa suoran ja Areenan välillä ja ilman areenaoikeuksia olevat ohjelmat jäävät useimmiten katsomatta, koska olen jo niin tottunut katsomaan ohjelmia silloin kuin huvittaa. Sherlockin lähetysaikaa ei ollut mitään vaikeutta muistaa. Istuin naulittuna ruudun ääressä heti suoran lähetyksen alkaessa. Ehkä mun pitäisi kirjoittaa tämä myös Uuden Sherlockin ketjuun?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä