You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

torstaina 06.03.2014

Viimeinen Jäärä on täällä taas!

Anonyymi: Katsopa täältä http://www.dailymotion.com/greendude33. Siellä on lähestulkoo kaikki klassikkojaksot ihan ensimmäisestä ihan viimeiseen (lukuun ottamatta Kasin elokuvaa). Bideot ovat ilmaisia ja ihan hyvää laatuakin. Itse olen käyttänyt tätä sivua.

The Master: Itse suosittelisin aloittelijalle myös Blink-jaksoa. Jos hän ei pidä siitä, Doctor Who ei ole hänelle.

Onhan DW aika selvästi brittiläinen jos esimerkiksi vertaa amerikkalaisiin fantasia- ja scifi-sarjoihin. Budjetti on pienempi ja tatinankerrontaan ehkä panostetaan enemmän kuin hienoihin visuaaleihin. Lisäksi se sijoittuu usein Britanniaan ja sisältää lähestulkoon vain brittiläisiä näyttelijöitä. Oikeastaan sarja on amerikkalaistunut hiukan Moffatin aikana, kun siitä on yritetty tehdä jenkkikatsojille sopivaa ajanvietettä. Mutta niin kuin jo sanoittekin, sarjaa on mahdotonta kuvailla sanoin. Se on nähtävä, että teitää mistä on kyse!

Eilen koulussa ennen bilsantuntia odottelin opettajaa paikalle. Yksi luokan pojista ryhtyi ääneek lukemaan ylä-asteen graffititeoksia, joita oli laitettu näytille käytävään. Minun huomini siirtyi häneen kun kuulin hänen sanovan "Bad Wolf". Olin salaman paikalla ja kyllä, seinällä oli graffititeos jossa luki selvästi Bad Wolf. Onko tämä yhteensattuma, vai löytyykö läheisyydestäni DW-faneja joista en tiedä?

Eipä tässä muuta. SE ON GERONIMOOOOOOOOOOOOOOO!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä