torstaina 13.03.2014

Uusintoja ja uutta kautta odotellessa Clara on pyörinyt mielessäni. Aika paljon Claran viimeisistä tapahtumista on jätetty näyttämättä. The name of the doctorissa Tohtori pelasti Claran aikalinjastaan, mutta siitä ei kerrottu tarkemmin. Muistaako Clara niitä tapahtumia?

The Day of the Doctorissa Clara on jättänyt paikan ystäväperheen lastenhoitajana ja on nyt opettajana. Claralla on siis omaakiin elämää Maassa, hän ei vain lentänyt Tohtorin mukana seikkailuhin. Kuinkahan kauan Tohtorin ja Claran edellisestä tapaamisestsa oli kulunut? Kumpikin näytti niin ilahtuneelta nähdessään etteivät varmaan edellispäivänä olleet tavanneet. Tällä kertaa Tohtori soitti Claralle. Jakson aikana selvisi myös, että Clara oli aikaisemminkin käynyt Mustassa Arkistosssa, vaikka ei sitä muistakkaan. Ilmeisesti tapahtuma Claran henkilökohtaisesta tulevaisuudesta.

The Time of the Doctorissa Clara puolestaan soitti Tohtorille. Edelleen Clara ja Tohtori ovat läheisiä, mutta eivät matkusta jatkuvasti yhdessä. Mulle tuli mieleen, että ennen TDOFTD:n tapahtumia Clara ja Tohtori olisivat olleet pitemmän aikaa erossa, mutta sen jälkeen pitäneet säännöllisesti yhteyttä. Osittain vaikutelma voi tulla jaksojen esitysaikojen perusteella, juhla- ja joulujakson välillä aikaa kului reaalimaailmassa vain kuukausi, mutta minusta kummankin reaktio TDOFTD:ssa viittaisi myös siihen.

P.S. Onko meillä ihan upouusi satsi varmistuskysymyksiä? :D

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä