perjantaina 14.03.2014

Joo, mutta on tosi huonoa ja laiskaa tarinankerrontaa jättää juonen selkeys/järkevyys katsojien vastuulle. Mitä Zygoneille tapahtui TDOTD:ssa? Miten Clara ja Tohtori pääsivät pois hänen aikahaavastaan, vaikka juuri oli sanottu, että Clara kuolee heti sinne astuttuaan? Mitä muille Aikasodassa taistelleille lajeille kävi? Mistä lähtien Clara on halunnut olla opettaja? Mitä Maitlandeille kävi? Oliko heillä haikeat jäähyväiset? Näkevätkö he enää toisiaan? Mitä Tohtori puuhasi sillä välin? Millaista opiskelu oli Claralle? Onko hänellä edelleen Bells of St Johnissa "ladatut" tietotekniset taidot, vai ovatko ne hiipuneet? Ainakaan hän ei osannut iPlayeriä käyttää... Ai joo, ja milloin hän oli sitten käynyt Mustassa Arkistossa? Oliko Tohtori mukana?

Ylipäänsä koko Aikasota oli todella huonosti kuvattu, koska se oli TDOTD:ssa kuin tulevaisuuden ihmiset (mitä Ajanherrat eivät ole) vastaan ilkeät robotit. On se nyt kumma kun maailmankaikkeuden kehittyneimmällä sivilisaatiolla ei ole parempia turvajärjestelmiä, että yksi Dalek pääsee ne suojaukset murtamaan. On se kumma, että he olivat niinkin kehittyneen aseen luoneet, että sillä oli oikein omatunto ja ties mitä, mutta se ei silti pystynyt erottamaan Ajanherraa Dalekista. On kyllä kumma, että vielä siinävaiheessa sotaa oli niin paljon lapsia Gallifreyllä. Varsinainen Star Wars-sota, vaikka piti olla Meanwhileja, Neverwherejä, Would-have-been-kingejä, Nightmare Child, aika-aseita ja ties mitä... ihmettelen, että Moffatin mielikuvitus tykkäsi kyttyrää tuota aihetta kirjoittaessaan ja päätyi kliseiseen avaruussotaan.

--

Oliko täällä muuten uudesta companionista puhuttu? Vaikka eipä hänestä vielä pysty juuri mitään kertomaan.

--

Ai joo, ja oletteko nähneet fanien tekemää "50-vuotisjuhlajaksoa", El Mundo Imperfecto eli Epätäydellinen Maailma? Minusta aivan mahtava, näyttelijät olivat erittäin hyviä ja käsikirjoitus oli ihanan koskettava. Selvästi fanibudjetilla tehty, mutta innostuksella korvattu puuttuvat miljoonat ;)
He puhuvat espanjaa (henkilökohtaisesti nautin siitä♥), mutta videoon saa laitettua englanninkieliset tekstitykset, joilla ainakin osa varmasti pärjää. Mukana Ykkönen, Susan, Nelonen, Sarah Jane, Ysi, Kymppi, Yksitoista, Rose, Amy, Clara ja lyhyesti River: https://www.youtube.com/watch?v=ltRxJtp38QE
"Pelkää heitä, he ovat aseettomia"♥

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä