perjantaina 14.03.2014

Viimeinen Jäärä on täällä taas!

Qui: Olen kanssasi samaa mieltä zygon-jutussa ja aikahaavasta poistumisesta. Siinä oli minulle 50-vuotisjakson suurimmat miinukset. Muita yksityiskohtia en niinkään jäänyt pohtimaan, mutta zygonien unohtaminen oli minusta aika paha miinus. Ne vain yhtäkkiä jätettiin pois kuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan.

Sitten tuosta aikasodasta. TDOTD:ssa näytetyt kohtaukset olivat vain pieni osa koko sotaa, ja vain pieni osa yhtä taistelua. Aikaosta kesti satoja vuosia (Tohtorin vanhenemisesta päätellen) joten matkalle mahtuu varmasti monenmosisia taisteluita, vähemmän ja enemmän Star Warsin kaltaisia. Nightmare Child ja kaikki muutkin varmasti olivat siellä, mutta juhlajakson tarkoitus ei ollut keskittyä yksinomaan Aikasotaan. Siihen tarvittaisiin jo oma spin off-sarja. Ja ninhän se vain on, että jopa kehittyneimmillä roduilla on heikkoutensa, eikä mikään tekniikka ole voittamatonta.

Danny Pinkistä on kai ollut mainintaa, mutta ei mitään sen kummempaa. Uudesta konnasta taas ei ole puhuttu, siitä jonka nimeä en muista, mutta se on jokin Pokémon...

Olen muuten Bad Wolfin kanssa samoilla linjoilla, ettei kaikkea pidä tarjoilla katsojille tarjottimelta. Meidän pitää saada ajatella ja tehdä johtopäätöksiä itse. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö käsikirjoituksesta voisi jättää liikaakin pois, kuten Qui meille näytti.

Eipä tässä muuta. SE ON GERONIMOOOOOOOOOOOOOOO!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä