lauantaina 03.05.2014

Kiitos YLE:lle tiedoista!

Davros: en tiedä mitä kirjoja olet lukenut, mutta jokainen sarjaa vähänkin seurannut tietää, että Aikasota sijoittuu Kasin ja Ysin väliselle ajalle, jonka aikaista Tohtoria (Sotatohtoria) näyttelee John Hurt. William Hartnellin ensimmäinen Tohtori oli tosissaan ensimmäinen Tohtori. Kun hän lähti Gallifreyltä hän "lainasi" siellä olevaa Tardista, joka sittemmin sai tutun poliisikopin ulkomuotonsa kun Tohtori laskeutui 60-luvun Lontooseen (tämä selviää ihka ensimmäisessä tarinassa, An Unearthly Child). Aikasodasta voi lukea esimerkiksi Tardis Data Archiven kautta tai katsomalla jakson Tohtorin päivä. Sen jälkeen mistään ei pitäisi olla epäselvyyttä. Kannattaa katsoa myös minisodi Night of the Doctor, jossa näkyy Kasin regeneraatio Sotatohtoriksi.
Aikasotaa ei mainita alkuperäisessa sarjassa, koska sitä ei ollut vielä käyty. Uudessa sarjassa Tohtori on masentunut sodan seurauksena.

Ja ihan pikku vinkkinä, yritä välttää lähettämästä useampaa yhden lauseen viestiä. On mukavampi lukea viestejä joissa on vähän enemmän tekstiä kuin kokonaista seinää täynnä pikkuviestejä :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä