sunnuntaina 04.05.2014

Hello Fans!!!
NoNiin, vihdoinkin pääsin vapaaksi valasta, jonka vannoin "Kautta TARDIS:n ovinupin" muutama kuukausi takaperin!!! Päätin, etten kommentoi/kirjoita tällä palstalla/sivustolla, ennen kuin YLE2 kertoo uusintojen lukkoon lyödyn ajankohdat (tosin nytkin tuo varmuus on vielä n. 96 %, mutta kelvannee??).
Olen tosin seurannut taustalla täällä käytyä keskustelua ja välillä on todella tehnyt mieli kommentoida joitain asioita. Mutta onneksi täällä on muitakin, jotka ajattelevat saman suuntaisesti kuin minä. Erityis kiitos LastDoctor:lle ja Tätille. (No okei, kiitti myös muut vakikävijät!!!).
Ja "Davros:lle": Kirjoitit:"Ja minä tiedän mulla tietokirja ja sovelluksia ihan hirveesti ja olen uskollinen fani". Kertoisitko mihin "tietokirjaan" ja "sovelluksiin" viittaat?? (Tietokirjan nimi/tekijä(t) ja sovellusten nimi/lähde). Ois avartavaa lukea/kommentoida noita "opuksia". Ja lopuksi: "Provokatiivinen asenne/kirjoittelu on vähintääkin "kaksi teräinen miekka". Lisäksi mielestäni KENELLÄKÄÄN ei ole oikeutta kyseenalaistaa KENENKÄÄN Faniutta minkään asian suhteen, ei edes "pilailu mielellä"!!! Mielestäni kaikki, jotka tänne vaivautuvat kirjoittamaan, ovat TDW:n FANEJA. Myös sinä "Davros"!!

Rakentavaan mielipiteiden vaihtoon vedoten:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä