sunnuntaina 04.05.2014

Mukava nähdä sinuakin täällä taas, Doctor Joke. Ja ole hyvä vain, on vain mukava pitää keskustelua yllä kun tulee hiljaisempia aikoja.
Ja tosiaan, niin kuin Joke tuossa jo viisaasti kirjoittikin, ei ole viisasta kyseenalaistaa kenenkään faniutta, varsinkaan paikassa jossa on lähestulkoon vain fanjea. Faneja on monenlaisia, jotkut ovat enemmän ja jotkut vähemmän paneutuneita fanituksen kohteeseensa. Minä en esimerkiksi ole vielä nähnyt yhtään classic jaksoja, ensimmäisen Tohtorin jaksoja lukuun ottamatta. Mutta vaikka joku täällä kirjoitteleva olisikin nähnyt vain uusimman kauden ja on silti rakastunut sarjaan, pitäisin häntä aivan yhtä suurena fanina kuin itseänikin. Faniutta ei mitata sillä, kuinka paljon tietää tai miten paljon krääsää omistaa. Meitä faneja yhdistää juuri DW ja sen ihmeelliset maailmat ja hirviöt.

Ja tuohon Quin ja Dalekin keskusteluun viitaten: Capaldin Tohtori taisi tosissaan tilapäisesti menettää muistinsa regeneroitumisen seurauksena. Viimeksi näin tapahtui kun hän regeneroitui Seiskasta Kasiksi.
Itsekin haluaisin Davrosin palaavan, ja Jennyn myös. Davrosin paluu on mahdollinen (jopa todennäköinen), sillä hän kuuluu sarjan vakiopahiksiin. Mutta Jennystä en ole niin varma, sillä Moffat ei näytä olevan halukas tuomaan takaisin Tennantin ajalla olleita hahmoja. Hänen kohtalonsa taitaa siis jäädä avoimeksi.

KIDNEYS!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä