tiistaina 25.06.2013

Asiallinen keskustelu on toki aina paikallaan ja vastaamme ja selvennämme parhaamme mukaan. Olen pyytänyt Kanavakonsultti-projektista vastaavaa päällikköä vastaamaan vielä tarkemmin ja lisää, mutta tässä muutama kommentti jo näin alkuun:

Ensinnäkin, kyseessä on yksi määräaikainen projekti, johon on tällä kertaa tehty tälläinen kohdennus. Erilaisia ikähaarukoita ja muita rajauksia valitaan, kun jatkuvasti selvitetään kaikenikäisten mielipiteitä. Näin ei siksi, että haluttaisiin sortaa tai syrjiä vaan, jotta pystyttäisiin palvelemaan juuri kaikenikäisiä sopivin keinoin.

Viimevuotisten konsulttien ikähaarukka oli eri kuin nyt haettavien ja tulevaisuudessa luultavasti tehdään taas toisenlaisia projekteja. Tämä kanavakonsulttiprojekti ei myöskään ole kuin yksi pieni uusi tapa, jolla pyrimme parantamaan ohjelmistoa. Mielipiteitä tutkitaan ja kysellään kaiken ikäisiltä jatkuvasti. Vaikuttaa saa muutkin kuin kanavakonsultit! Esimerkiksi ohjelmapalautteeseen saapuvat viestit sekä kommentit tänne Kakkosen sivuille, välitetään eteenpäin. Ne pidetään mielessä ja otetaan huomioon, vaikka aina kaikkea ei pysykään toteuttamaan.

Vaikka kanavakonsulttiryhmää on tällä kertaa rajattu iän mukaan, heitä ei pyydetä avuksi ohjelmiston kehittämiseen vain omanikäisilleen vaan kaikille nuorenmielisille - ikään katsomatta. Sen lisäksi, jotta kaikkia suomalaisia pystyttäisiin mahdollisimman hyvin palvelemaan, Ylellä on myös muita kanavia, joilla on jokaisella omat, erilaiset erityistehtävänsä.

Selvittelen vielä lisää ja pyydän kommenttia juuri tästä projektista vastaavilta, muun muassa tuohon lakikysymykseen. Palataan siis asiaan!

Tsuua / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä