tiistaina 03.09.2013

Että Areenalla on enemmän nykyään merkitystä kakkosen tarjonnasta... Menepä ja näytä mulle Ontuvalta Areenalta yksikin krimin jakso.
Se on aivan naurettavaa, että Ketusta näytetään uusintoja. Viimeisimmän jakson alettua saikin jo vaihtaa kanavaa 10 minuutin mentyä, kun omasta muistista palautui kyseisen jakson tapahtumat ja syyllinen. Voi surkeus.
Juuri ne asiat tai ohjelmat, jotka katsojia kiinnostaisi, niitä ei näytetä tai sitten lopetetaan valmistus (Taivaan tulet)... älykääpiöiden hommaa.
Joku pomo on vaan saanut päähänsä, että Uusi päivä on se sarja josta kaikki pitävät ja sitä tehdään maailman tappiin, maksaa mitä maksaa... Rahaa on.

Ja Areena.. osuvampi nimitys olisi Ontuva Areena. Kyllä teillä siellä Ylessä on hienoja ammattilaisia ollut neuvottelemassa oikeuksista, kun tyyli on aina sama. Krimejä ei ole. Sarjoja on turha haaveilla näkevänsä Ontuvasta Areenasta alusta asti. Sama kuunnelmien puolella. Pari viikkoa on jakso tyrkyllä ja pois. Sillä lailla. Joo, mä ymmärrän, että O Areena ei ole mikään kirjasto. Siksi se ontuukin.
Oli muuten tänään Ylen uutisissa uutinen, että pääkaupunkiseuden kirjastoissa alkaa uusi elokuvapalvelu. Olisiko niin, että sieltä näkeekin sarjoja alusta loppuun ilman mainoksia! Niin ja elokuvia...

Uskotko Miika, että ei ole paljon odotuksia enää varsinkaan Kakkosesta. Me täällä vaan hakataan päätämme siihen karjalan mäntyyn... Ja siirrytään katsomaan kirjaston elokuvia selaimella... :D

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä