maanantaina 31.03.2014

Todella hieno sarja ja todella harmi juttu jos ei voi seurata jatkoa. Olen hyvien elokuvien ja laatusarjojen seuraaja, mikä tarkoittaa, että käännyn yleensä TV1-2 ja Teemakanavan puoleen saadakseni katsojamaksulleni katetta. Paljon on ollut hyvää katsottavaa.
Tämän sarjan löysin sattumalta, kuten ilmeisesti moni muukin ja on kyllä sanottava, etten missään nähnyt vahvaa etumainontaa tai sarjan esilletuontia. Ainut oli lyhyt juttu Hesarissa ja päätin silloin, että laitan tallennukseen ja katson kun ennätän. Nyt olen ennättänyt ja olen katsonut koko setin aika tiuhassa tahdissa ja noin katsoen näki sarjan hyvän rakenteen ja hillittömän hilpeän juonikuvan. Erinomaista perhekuvaa ja sitä sekoilua näytettynä, mitä jokaisen päässä varmasti vilisee.
Minä tykkäsin valtavasti ja toivon, että kaikki Ylen , täällä netissä vastaajat ja ne muut ovien takana istujat, kuulisivat maksavia katsojiaan. Varmasti on paljon hyvää, kaikilla kielillä, mutta jos katsojat kokevat jonkin näinkin mielekkääksi, ei pitäisi olla estettä ottaa ohjelmistoon. Pitäisi varmaan edelleenkin ne luvut ylhäällä. Se ei muuten ole hyvä tapa selittää, että joku ei noussut heti katsojalistan kärkeen, sillä niitä on kymmeniä kanavalla ja kukaan ei puhu niiden lopettamisesta. Onneksi olette antaneet tilaa Francon ajalle ja jälkeiselle ajalle, sillä se on upea sarja myös.

Voisiko joku iso Yle-setä nyt kirjoittaa tänne, miten tehdään tämän rakkauden ja jälkikasvun kanssa :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä