perjantaina 01.11.2013

Taivaan tulet on kyllä tällä hetkellä ainoa katsomisen arvoinen sarja. Tarina on ollut mielestäni jopa tällä kaudella kiinnostavampi kuin aijemilla kausilla.
Odotan paljon myös Tv1:n Kotikatsomossa 24.11 alkavalata Kansanmies-sarjalta. Ainakin sarjassa on hyvä näyttelijäkaarti. Uusi päivä-sarjan saisi lopettaa. Miksi tv2 ei näytä Uusintana vanhoja hyviä sarjoa kuten Metsolat, Elämän suola, Kohtaamiset ja erot, Klubi, Lähempänä taivasta, Onnea vai menestystä, Rivitaloelämää, Pari sanaa lemmestä, Hyvien ihmisten kylä, Päin perhettä ja Pimeän hehku?

kyselin Elämän suolan perään muutama vuosi sitten, ja sen pitikin ilokseni alkaa uusintana. Suunnitelmat olivat kuitenkin jostain syystä muuttuneet. Kyselin sarjan perään uudestaan kun sarja ei alkanutkaan luvattuna päivinä. Laitoin sitten palautetta ja sieltä vastattiin että Elämän suola oli kuulemma liian kallis uusittava ja Yle halusi keskittyä Uusi päivä- sarjaan. Elämän suola luvattiin uuusia kenties joskus tulevaisuudessa?. Julkaiskaa Elämän suola Metsoloiden tavoin Dvd:lle!.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä