Kova laki tauolle

Ajankohtaista

Kova laki tauolle

Julkaistu perjantaina 15.04.2011

YLE Kuvapalvelu

Yksi Kakkosen pitkäaikaisimmista sarjoista lähestyy loppuaan. Kovan lain 19. tuotantokausi päättyy 15. huhtikuuta, minkä jälkeen esitetään vielä sarjan viimeiseksi jäänyt kausi.

Sitä ennen on kuitenkin vuorossa määrittelemättömän pituinen tauko. Näillä näkymin jäähyväiskausi nähdään vuonna 2012.

Kesällä klo 22:05:n perjantaipaikan saa kanadalaissarja Raja - The Border, jonka kolmas kausi alkaa 10.6. Syksylllä puolestaan perjantaisin esitetään Kovan lain viidenteen kauteensa edennyttä sisarsarjaa Rikollinen mieli.

Kova Laki: Erikoisyksikkö jatkaa keskiviikkoisin elokuun alkuun asti, jolloin ohjelmapaikalla alkaa uusintana HBO-sarja Hung. Elokuun viimeisenä päivänä klo 22.05 jatkaa puolestaan Silminnäkijä ja Hung siirtyy puolta tuntia myöhemmäksi.

Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 20.05.2011

No miksei sitä viimeistä kautta voinu näyttää tähän jatkoksi. Turha sitä on pitkittää

maanantaina 23.05.2011

No toi Raja - The Border ei kyllä yhtään yllä Kovan lain tasolle.... Todella sääli, että vanha perinne katkaistaan, eikä pääse aloittamaan viikonloppua Kovan lain parissa. Lauantain ja sunnuntai jaksot on jo nähty, nehän on uusintoja... :(

Paljon mukavampi järjestely olisi ollut esittää Kovaa lakia joka perjantai aina samaan aikaan, oli kyse sitten pääsarjasta, Rikollisesta mielestä tai Erikoisyksiköstä. Eli kun yhden sarjan kausi olisi loppunut, niin sisarsarjan seuraava kausi olisi alkanut. Ei tämänkaltaisia sarjoja tarvitse esittää kuin yhden jakson viikossa...

keskiviikkona 03.08.2011

On tämä kyllä karseaa kun ensin herkutellaan kolmeakin eri Kovaa Lakia viikossa (Erikoisyksikkö ja Rikollinen mieli mukaanlukien) ja nyt pyörii enää Kova Laki Lontoo ykkösellä, jota ei voi verrata näihin edellisiin laisinkaan... Kova Laki Erikoisyksikköä on ainakin 6 kautta mitä ei ole ilmeisesti Ylellä esitetty, samoin kun Kova Laki Rikollinen Mieli sarjaa. Koska näitä mahtaisi taas nähdä?

maanantaina 08.08.2011

Kuten artikkelissa yllä on kirjoitettu, esityskuvio on muuttunut - Kovan lain ystävien kannalta valitettavasti ikävämpään suuntaan.

Keskiviikon Kova laki -paikasta luovutaan toistaiseksi, ja koska emosarjan viimeinen kausi esitetään myöhemmin, sen perjantaipaikalla esitetään syksyllä Rikollista mieltä (aloitus näillä näkymin 16.9.).

Uusinnat siirtyvät sunnuntailta lauantain myöhäisiltaan ja ovat syksyllä Erikoisyksikön aiemmin tänä vuonna esitettyjä jaksoja.

Osaksi em. ratkaisut liittyvät TV2:n uuteen profiiliin, jonka toteuttaminen on jo käynnistetty, mutta joka on suurelta osin vielä työn alla.

Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, viimeisiä lomapäiviä vietiin...

Miika / TV2

torstaina 18.08.2011

Rikollinen mieli on näistä huonoin. Erikoisyksikköä ruutuun kiitos!

lauantaina 10.09.2011

Mitäs kummaa tuo TV2:n uusi profiili tässä yhteydessä nyt sitten tarkoittaa? Sitäkö, ettei sarjojen esittäminen suju enää yhtä luotettavasti kuin aiemmin?

lauantaina 17.09.2011

TV2:lta ei valitettavasti ole sujunut luotettavasti mikään muu kuin vakio-ohjelmiston jyrääminen kaikenkarvaisilla urheilutapahtumilla. Kovat lait ovat kärsineet tästä kaikkein eniten vuosien varrella. Käsittämätöntä miten alas kanava arvottaa sen oikeasti laadukkaan ohjelmistonsa. Ja nyt sitten kehitys menee entistä huonompaan suuntaan?! Ei hyvältä näytä.

maanantaina 19.09.2011

Olemme YLEn tapahtumaurheilun pääkanavana aina ns. kiikkulautatilanteessa, jolloin joudumme tarkkaan pohtimaan, mihin ohjelmapaikkoihin urheilua voidaan milloinkin tuoda ja ottaa.

Tehtävä ei ole helppo. Jos sijoitamme urheilua ns. vakiohjelmien päälle, vakiohjelmien ystävät kritisoivat. Jos taas emme näytä jotakin urheilulajia tietyssä päivässä tai peräti suorana, urheilun ystävät hermostuvat. Joskus tuntuukin, että teit niin tai näin, teet aina väärinpäin.

TV2:n uusi profiili taas tarkoittaa ohjelmiston jonkinasteista uusimista, jolloin monet vanhat ohjelmat joutuvat väistymään uusien tieltä. Näin on vain tehtävä, jotta saadaan tilaa uusille ohjelmille kaaviossa ja toisaalta irrotettua rahallisia resursseja uutuuksiin.

Jos kanava säilyttäisi kaiken vanhan ohjelmistonsa ennallaan ei mitään uutta voisi koskaan tulla tilalle. Tämä on väistämätön luonnonlaki tämän kaltaisessa nollasummapelissä, jossa kaaviopaikat ja käytettävissä olevat rahat ovat rajalliset.

Kerromme kanavamme uudesta profiilista ja uusista ohjelmistamme tarkemmin loppuvuodesta.

Timo Järvi, TV2:n ohjelmapäällikkö

sunnuntaina 25.09.2011

Onko toivoa saada alkuperäinen Kova Laki pyörimään 1.kaudesta alkaen uudelleeen?Sehän se aito ja oikea,sekä monipuolisin,eikä mikään spinn off-sarja.

perjantaina 28.10.2011

Voisiko Kovan Lain saada vaikka kaudesta 7. esitykseen. Ihan alusta ei tarvitsisi.
Paras näistä on Erikoisyksikkö.

sunnuntaina 30.10.2011

Tällä hetkellä emosarjasta ei valitettavasti ole uusintasuunnitelmia, vaan seuraavan kerran sitä esitetään ensi vuonna, kun on viimeisen kauden vuoro.

Miika / TV2

maanantaina 31.10.2011

No, täytyy laittaa Kova Laki valmiiksi "aina tallentuviin", ettei vahingossa missaa viimeisen kauden alkua. Niin kävi minulla Ketun kanssa, kun yhtäkkiä alkoi tulla TODELLA harvakseltaan uusia jaksoja. Muita uusintoja kyllä pukkaa moneen kertaan viikossakin, mutta nämä parhaat säästellään ja sitten kiusataan ihmisiä parilla jaksolla, joita ei edes mainosteta etukäteen. Kiitos Ylelle kuitenkin näistäkin. Ehkäpä sarjat myydään Neloselle ja sitten tulee kaikki putkessa joka päivä ja neljään kertaan kuten Frasier. :)

maanantaina 02.01.2012

Hei,

Koskahan Kova Laki: Erikoisyksikkö -sarjan uudet jaksot alkavat? Kyse ei ainakaan ole siitä, että pitäisi odottaa Jenkkilän ensiesityksiä, sillä olemme useamman tuotantokauden jäljessä. Sarja on ihan ykkönen ja toivottavasti se ei häviä kanavauudistuksen tieltä. Kiitos!

lauantaina 08.09.2012

Jatkuuko Kova laki:Erityisyksikkö... Jossain lupailtiin, että syyskuussa jatkuisi...

maanantaina 10.09.2012

Erikoisyksikön kahdeksas tuotantokausi alkaa perjantaipaikalla 21.9. Teen siitä sivuille oman esittelyn tällä viikolla.

Miika / TV2

maanantaina 22.04.2013

Mikä on tilanne varsinaisen Kovan lain kanssa? Tänä keväänä jäätiin jännittävään tilanteeseen kun koko jengi oli saamassa potkuja.

Googlailinpikkuisen ja minulla on se käsitys, että kolme kautta olisi vielä esittämättä vai olenko tulkinnut tietoja väärin? Milloin ne esitetään?

maanantaina 22.04.2013

Terve Humulus,

kyllä emosarja esitettiin jo ihan kokonaisuudessaan. Viimeinen kausi päättyi 5.1.2013.

Miika / TV2

tiistaina 02.07.2013

Hei
Milloin alkavat emosarjan uusinnat, tai erikoisyksikön, Lontoon tai Los Angelesin uudet jaksot? Elämä kun nyt vaan ei ole kohdallaan ilman viikottaista annosta Lakia ja Järjestystä

keskiviikkona 03.07.2013

Kova laki: Rikollinen mieli jatkuu uusin jaksoin syksyllä Lutherin päätyttyä. Jos haluat jo merkata kalenteriin: toiveesi toteutuu perjantaina 11.10 kello 22:05!

Tsuua / TV2

lauantaina 03.08.2013

Olisiko mahdollista saada Kova laki alusta saakka ruutuun? Tarkoitan siis emosarjaa.

keskiviikkona 07.08.2013

Välitän toiveen ohjelmasuunnitteluumme! Vaikka emosarjan uusimisesta ei olekaan ollut lähitulevaisuuden suunnitelmia, uskon, että sen esittäminen vielä joskus on ihan mahdollista.

Miika / TV2

torstaina 05.09.2013

Moi!

Jatkuuko Kova Laki Erikoisyksikkö vielä ylen ohjelmistossa!?

T, Sami

torstaina 05.09.2013

Niin olen ymmärtänyt, että nyt alkavan Rikollinen mieli -tuotantokauden jälkeen on tarkoitus näyttää seuraava vuorossa oleva kausi Erikoisyksikköä.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä