Latelan jätkät omin ja toistensa sanoin

Kakkonen kertoo

Latelan jätkät omin ja toistensa sanoin

Julkaistu keskiviikkona 09.04.2014

YLE Kuvapalvelu

Latelan toinen tuotantokausi Kakkosella maanantaista keskiviikkoon 16.4.2014 alkaen klo 19.30. Kahdeksan ensimmäistä jaksoa julkaistaan pakettina Yle Areenassa 9.4. Viimeinen osa tulee nettiin kun sen tv-esitys alkaa. Koko avauskausi Areenassa 25.3. ja televisiossa ma-ke 25.3.-15.4.

Luvassa on jälleen tuju annos äijäläppää, ronskia ystävyyttä ja autojen rassaamista, kun Latela-tallit käyvät käsiksi uusiin projekteihin sarjan toisella kaudella.

Nyt pitää rakentaa autonraadosta menopeli teinitähti Justin Bieber-keikan etkoille ja väsätä kolariautoista tilataidetta Anssi Kasitonnin teettämänä - jälkimmäinen kahden tallin välisenä kilpailuna.

Latelassa tärkeintä on tiiviin kaverijoukon yhteisö, jolle kyseessä ei ole pelkkä harrastus vaan enemmänkin elämäntapa. Mutta ystävyyskin voi joutua koetukselle, kun paineessa ja tosissaan tehdään.

Latelassa on kahdeksan päähenkilöä. Aiemmin perustetun tallin neljää jätkää kutsutaan sarjassa senioreiksi ja sen jälkeen pystytetyn kvartettia junioreiksi.

Edelliset ovatkin muutaman vuoden jälkimmäisiä vanhempia, joskin myös he maksimissaan kolmikymppisiä eli lähinnä termeillä viitataan tallien perustamisajankohtiin.

Mutta millaisia tyyppejä nämä latelalaiset oikein ovat? Siitähän otettiin selvää! Alla bensankatkuiset, ensimmäiselle Latela-kaudella keväällä 2013 tehdyt erikoishaastattelut.

seniorit

Riku Hietikko

YLE Kuvapalvelu

Mukava, osaava kaveri. Tunnettu ollaan jo kouluajoilta. (Tuomas Harhala)

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Ystävyys, yhteishenki, hauskanpito.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Harvemmin ainakaan niin, että sen joku muu näkee. Jos suuttumisen aiheuttaja on toinen ihminen, silloinkin vetäydyn mieluummin sivummalle. Mutta jos joku homma ei meinaa millään onnistua, kyllä oman pään sisällä on silloin rajua menoa.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Voisin olla vähän rohkeampi, olen joskus turhankin ujo. Ja kannattaisihan sitä enemmän myös urheilla ja liikkua.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Ei Latelaa korvaisi mikään. Vaikka minulla on sellaisiakin kavereita, jotka eivät suoranaisesti aina Latelaan liity, se on aivan ainutlaatuinen porukka.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Olisin laturi, niin ei ainakaan virta loppuisi kesken.

Paras autoilumusiikki: Kunhan on kunnolla bassoa, niin muulla ei ole juuri väliä.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä:  Kyllä se on tämä nyt sarjassa kuvattu projekti.

Etu- vai takapenkillä? Etupenkillä tietysti, jos kerran on tarkoitus ajaa. Ei sillä, tiedän kyllä sen, mitä pari muuta veijaria tähän vastaa.

Lauri "Amerikan Late" Huttunen

YLE Kuvapalvelu

Kova touhuamaan ja aikamoinen visionääri. Ideoita löytyy joka lähtöön. Mutta vähän huomionkipeä kyllä on. (Jorma "Jopa" Huttunen)

 

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Paikka paeta maailmaa.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Kun muija avaa suunsa... No ei kai, vaan silloin kun huomaan epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Rantakuntoon pitäisi kesäksi päästä. Luonnepuolella ei ole tietenkään mitään vikaa, olenhan aina oikeassa ja täydellinen ihminen!

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Tekisin uuden tallin. Mutta ei tuollainen ole mahdollista. Kaikki muistot ja yhteiset hetket...ei niitä voi nollata.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Moottori en ainakaan olisi. Sanotaan vaihdelaatikko, silloin voisi jakaa voimaa joka suuntaan.

Paras autoilumusiikki: Iskelmä.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä: Norjaan omalla linja-autolla tehty reissu nousee erityisesti mieleen. Olimme katsomassa Norjan ja Ruotsin isoa autotapahtuma, jossa oli 47000 kävijää. Sillä matkalla oli äijäenergia isollaan.

Etu- vai takapenkillä? Etupenkillä. Silloin on kaikki omassa hallinnassa.

Juha "Härski" Martikainen

YLE Kuvapalvelu

Viimeisen päälle tyyppi kaikin puolin. Aika suorapuheinen kyllä myös. (Tommi Niemi)

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Se on paras.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Kun joku tavara on hukassa tai ei onnistu ensimmäisellä kerralla tai menee päin mäntyä, niin aika pian muutkin kuulevat, että huonosti menee.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Jos lisää tukkaa saisi niin olisi vielä komeampi.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Ei onnistu. Ei toista tuollaista joukkoa löydy mistään.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Hmm, sulake. Se palaa helposti...

Paras autoilumusiikki: Ysäri.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä: Yhteiset retket. Sarjan kuvaaminen oli aluksi väistelemistä ja varomista, kun ei ole tottunut olemaan juuri kameran edessä. Mutta kyllä sekin siitä lähti suttaantumaan.

Etu- vai takapenkillä? Etupenkillä on enemmän tilaa. Riippuen tietysti autosta.

Lauri "Late" Valkama

YLE Kuvapalvelu

Pieni ja pippurinen. Ei uskoisi, että tuon kokoisella jätkällä on kaiken lisäksi aika hyvä viinapää. (Miikka Vesa)

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Oi, voi, voi...

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Joskus menee hermo omiin virheisiin. Etenkin väsyneenä tai kiireessä saattaa tehdä jotain ihan päin p:tä.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Muistia olisi mukava saada lisää. Minulla on niin huono muisti, ettei mitään järkeä. Olisi myös hienoa osata englantia vähän paremmin.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Jostain pitäisi löytää tuttavia aika paljon lisää, koska samalla menisi periaatteessa koko kaveripiiri. Mutta on niitä aika vaikea alkaa noin vaan etsiä.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Parkkipoltin. Aina parkit päällä.

Paras autoilumusiikki: Parasta musiikkia olisi sellainen auto, jossa itse moottori on musiikkia korville. Muttei sellaisia autoja kyllä juuri ole.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä: Reissut, joita on tehty pitkin poikin.

Etu- vai takapenkillä? Takapenkillä. Siellä on tilaa.

juniorit

Tuomas Harhala

YLE Kuvapalvelu

Reilu kaveri, joka tekee mitä lupaa. Ei välttämättä uskoisi, että on kova rattimies ja osaa ajaa moottoripyörääkin aika hyvin. (Lauri "Late" Valkama)

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Mukavaa olemista kaveriporukassa.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Jos työt menevät päin päin seiniä eikä mikään onnistu, alkaa hermostuttaa. Mutta pidän sen kyllä useimmiten omissa nahoissani. Rahattomuus tietty nyt aina ressaa.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Varmaan tuunattavaa olisi ihan kaikessa. Ei mikään asia täydellisesti ole.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Aluksi makaisin kotona ja koettaisin keksiä jotain tekemistä. Ajaisin motocrossia, kävisin kalassa ja hengailisin muijan kanssa. Normaalia elämää. Tällä hetkellä kyllä varmaankin puolet elämästä menee Latelaan...siis jos nukkuminenkin lasketaan mukaan.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Turbomoottori, koska siitä saa hyvin voimaa.

Paras autoilumusiikki: Knife Party.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä:  Escortin penkitys. Jarrutin siis omaa autoani tehopenkissä, eikä se hajonnut ja kaikki meni muutenkin kuten piti.

Etu- vai takapenkillä? Oikeastaan ihan sama. Kaikki käy.

Jorma "Jopa" Huttunen

YLE Kuvapalvelu

Perusrento hampaaton sähköasentaja. (Juha "Härski" Martikainen)

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Kaverit, harrastus, elämäntapa.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Eniten korpeavat vastenmieliset pikkuasiat, joiden kanssa joutuukin tekemän ison työn. Silloin voi vähän kirosanoja lentää, mutta lepyn kyllä aika nopeasti.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Uusi hammas olisi jees. Ja kai sitä vähän aktiivisempi voisi joissakin asioissa olla.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? No ei se mikään elämän loppu olisi, kyllä sitä aina jotain keksii. Varmaan tilalle tulisi muita harrastuksia.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Repsikan penkki - aina mukana.

Paras autoilumusiikki: Joku ihan randomilla valittu radiokanava.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä: Yhteisten projektien saattaminen loppuun ja vieminen näyttelyyn on aina palkitsevaa. Sen jälkeen on aina hyvä fiilis.

Etu- vai takapenkillä? Takapenkillä on hyvä…matkustaa.

Tommi Niemi

YLE Kuvapalvelu

Aika lailla rauhallinen kaveri, josta jo ulkonäkö kertoo kaiken olennaisen. Tosi taitava tekemään käsityönä metallista ihan mitä vaan. (Riku Hietikko)

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Mahtavan kaveriporukan autoharrastus.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? Silloin harvoin kun suutun, se näkyy ja kuuluu. Mutta jos joku juttu ei onnistu, enimmäkseen itsekseni manailen ja kerään harmaita hiuksia.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Varmasti aika montakin asiaa. Useitakin uusia juttuja olisi hyvä opetella.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Jonkun aikaa kai vain suhailisin edestakaisin. Touhu voisi mennä aika hulvattomaksikin. Latelassa pysyn porukan mukana.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Takapenkki. Siellä saa olla rauhassa ainakin joskus.

Paras autoilumusiikki: Kuuntelen ihan kaikkea sekaisin.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä: Helsingin reissu oli tapahtumia täynnä, kun oltiin koko porukalla liikkeellä. Vähän käytiin samalla humputtelemassakin.

Etu- vai takapenkillä? Takapenkillä edelleen. Välttää ajamisen.

Miikka Vesa

YLE Kuvapalvelu

Supersosiaalinen ja hyväntahtoinen vekkuli, joka joutuu naisasioissa ongelmiin, koska ei osaa sanoa kenellekään ei. Jännä persoona, koska ei häpeä mitään. Sellainen tilanne, josta normaali ihminen haluaisi vajota maan alle, on Miikalle arkipäivää” (Lauri "Amerikan Late" Huttunen)

 

Latela ja sen merkitys itsellesi kolmella sanalla: Ystävyys, turvapaikka, meininki.

Millaisessa tilanteessa kiihdyt nopeiten nollasta sataan? En kyllä oikein kiihdy. En millään. Yrittää saa kyllä. Kerron sitten, jos se tapahtuu.

Mitä tuunattavaa itsessäsi olisi? Voisin sanoa, että tukkamuoti, mutta kun kävin tänään parturissa, en siinäkään ole korjattavaa. Talouspolitiikassa sen sijaan on. Rahaa on kuin Kyproksella, mutta se kuluukin yhtä nopeasti.

Mitä tekisit jos Latelaa ei olisi tai tallin säppi jostain syystä suljettaisiin edessäsi? Rupeaisin pelaamaan pingistä.

Mikä autonosa olisit ja miksi? Vetokoukku. Vedän muita perässäni vaarallisiin tilanteisiin.

Paras autoilumusiikki: Andrea Bocellin Con Te Partirò.

Hienoin Latela-muisto tähän mennessä: Kyllä se liittyy jotenkin tv-ohjelman intensiiviseen ilmapiiriin. Säilyy mielessä pidempäänkin

Etu- vai takapenkillä? Jos takapenkit on, niin siellä sitten. Johtajathan kulkee aina takana...

Haastattelut: Miika Jalonen

Kevätkauden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Kommentit

maanantaina 25.03.2013

Noloo Nokialaiset !

maanantaina 25.03.2013

Kaikenlaista skeidaa sitä esitetään. Ohjelmaa oli ajatus katsella oikein hyvässä hengessä reilu 10 v poikien kanssa. Aihe on kiinnostava juurikin siihen ikäryhmään ja harrastus on mainio. En vaan millään ymmärrä miksi tv:ssä pitää erityisesti esittää kupin ottamista. Ohjelman idea on hyvä mutta toteutus todella surkea ja lapsellisen ala-arvoinen. Ei varmaan ole tarkoitus leimata alan harrastajia samaan muottiin? Toivotaan että joku kilpaileva kanava tekee joskus samasta aiheesta fiksumman version ,kun yle ei näköjään siihen kykene.

maanantaina 25.03.2013

ootte vaan kateellisia. hyvää ohjelmaa meinaan pitkästä aikaa televisiosta

maanantaina 25.03.2013

Ei jestas sentään mitä urpoilua. Tämä ohjelma kuuluisi jonnekin 80-luvun kaatopaikalle. Juntit rassaavat autoja ja juovat viinaa autotallissa. Huh huh...

tiistaina 26.03.2013

Kyllä tää meininki on vaan niin aitoa kun voi olla. Samanlaista paskan jauhantaa ja kaljan ottamista se muissakin talleissa on. Ja tottakai urpoilu kuuluu asiaan kun kaveriporukassa painetaan menemään. Itse pidin kovasti ohjelmasta ja jopa yllätyin kun tällästä tuotetaan/näytetään ylellä. Sieltä tunnu tulevan kun vanhoja elokuvia, keskusteluohjelmia ja dokumentteja vähäosaisista ja sorretuista. Kelpaisi seurata enemmänkin vastaavanlaista sarjaa, eikä tarvitse olla mitään kilpailuja poikien kesken, mutta sitä yleistä harrastamista, onnistumista ja epäonnistumista. Peukkua pystyyn!

tiistaina 26.03.2013

Parempi tää kun esim bb tässä on sentään jotain aitoa eikä maailmanlaajuista formaatti skeidaa jossa pitää olla ainakin yks vähemmistöä edustava kaveri ja monet silarit ... Aion katsella koko sarjan niin näkee mitä kaverukset keksii...

tiistaina 26.03.2013

Loistava sarja! Kerrankin jotain aitoa ja hyvää! tv:tä tulee vaan saippuapaskaa nykyään ja kaikkee usasta kopioitua suomen versioo..kyllä kirotaan ja ryypätään mutta sitä me suomalaiset teemme! hyvä yle ja kiitos hyvästä sarjasta!

tiistaina 26.03.2013

ihan huippu viihdettä. toinen tuotantokausikin olis kova san.

tiistaina 26.03.2013

Aitoa meininkiä,jos joku haluaa katsoa lapsille sopivaa tuuninkia niin ameriikkalaiset suoltaa sitä skeidaa. Kanavaahan luulisi olevan helppo vaihtaa...

tiistaina 26.03.2013

Aivan huippusarja. Aitoa meininkiä.

tiistaina 26.03.2013

Hauskaa settiä ja ei liian ryppyotsasita :)
Aina on niitä tiukkapiposia idiootteja, jotka täällä käy jakamassa typeriä mielipiteitä anonyyminä.

tiistaina 26.03.2013

Jopa ja Late on suosikkeja.
En ymmärrä aliarviointia tästä ohjelmasta, ite tykkään 5/5 ! Hienoa :)

tiistaina 26.03.2013

aitoa toimintaa autopajalla.tämmöstä se siellä on kaveriporukassa.

tiistaina 26.03.2013

Jess!

tiistaina 26.03.2013

Juuri näin! Nyt tuli yleverolle vastinetta ja tälläistä se autonlaitto Aidoimmilaan on hyvässä kaveriporukassa.Ihan kateelliseksi vetää ku kattoo tiloja, tehtyjä projekteja, ja ennen kaikkea tuota porukkahenkeä!

Juntteja tai ei nii hommat onnistuu eikä sitä kovin nolot ihmiset tälläistä jälkeä saa aikaan tällä vauhdilla!

Täydet pisteet joka jätkälle! Unohtamatta ymmärtäviä ja menossa mukana olevia emäntiä!

Tsemppiä uusiin projekteihin!

keskiviikkona 27.03.2013

Todella huippu sarja!
Aitoa ja rentoa meininkiä.
Lisää tällaista!

keskiviikkona 27.03.2013

Aivan mahtava, tulipa siinä katsottua siinä 9 jaksoa melkein yhdeltä istumalta. Toivottavasti tälle tulisi jatkoa uusien projektien merkeissä :)

keskiviikkona 27.03.2013

Tosi hyvää ohjelmaa pitkästä aikaa, hyvällä tunteella pojat painaa menemään autojen kanssa

keskiviikkona 27.03.2013

Todella hyvän mielen sarja, peukut sille. Naurussa suin katselen.
Ja tosiaan ei mitään ylinäyteltyä soopaa, vaan todellista.
Taitaa vaan arvostelioita ottaa päähän, että jannuilla on noin rautainen yhteishenki.

Tekis niin mieli ottaa vieläkin tommoseen osaa, mutta oon liian rajoittunut nykyään...

Lisää!

keskiviikkona 27.03.2013

Kerrankin hyvä ohjelma! Aitoo meininkiä, ei turhaa hienostelua.Tällästä enemmän ja toivottavasti
jatkuu pitkään.

keskiviikkona 27.03.2013

Mainoksen perusteella katoin ekan osan areenasta ja jäin heti koukkuun, vaikka en katso nykyään telkkarista mitään muuta kuin Pasilan! Hiton kova sarja, mahtavaa meininkiä ja huikeita hahmoja! :D Ei tosiaan välttämättä sovellu perheen pienimmille, mutta ei kaiken tarviikaan, eikö?

torstaina 28.03.2013

Mahtavaa...aitoa kommunikointia...NYT SUOMEN AMMATTIOPISTON OPPILAAT OPPIIN LATELAAN TAI VAPAA-AJAN TOUHUIHIN/menee veromarkat toteen...ei tarvi istua Herkkusuun aulassa räkimässä! Nooh...oluen voisi jättää pienemmälle/vaikka tupakasta ja oluesta tulee valtiolle verorahoja PALJON...mutta,mutta...sitä juodaan muuallakin ja enemmän SALAA! Harhala teköö...muut vittuuloo! Ja ittetunto kohorallansa..KAIKKI makeita! Joka ainoalla IHKU PERSOONA! Löytäkää suomalaiset vanhemmat pojistanne se ISO-MIES! Antakaa isät poikien tehdä ja epäonnistua. Väitöskirjan arvoinen....näin ruohonjuuren tasolta katsottuna! SE ON SIINÄ. Juttelee yhyren pojan äiti joka tuntee ainakin kax em. miästä Latelasta. Taitaa omakin ollut Latelan tallissa purkamassa "suoritteisen yhteiskunnan ja kiireen" paineita!

Pääsee nokialaisen retoriikan syövereihin KERRALLA! Kiitos pojat siitä!

torstaina 28.03.2013

Olen koko ikäni ollut vähemmän innossani kaikenlaisista kopperoiden hinkkaajista.

Silti on sanottava, että katsottuani ohjelman oli minun pakko muuttaa ajatustapaani, sillä EN vain voi olla kannustamatta toimintaa, jossa miehet tekevät jotain kehittävää yhdessä kamujen kanssa. Jätkäthän ovatkin taitavia ja ainakin yrittävät, eivätkä ruikuta!(samaa ei voi sanoa ihan jokaisesta escortin hinkkajasta)

Eli nostan hattua kädentaitojen kartuttajille - vaikka itse autoaihe ei edelleenkään kiinnosta pätkääkään. Itse teen edelleen kaikkea muuta kovista matskuista - tehkööt autoja ken tahtoo ja osaa.

torstaina 28.03.2013

Aivan parasta! Kun katsomossakin pysyy räikkä kourassa, ymmärtää jätkien tallielämää vallan hyvin. Tosi siisti fiilis oli katsella kaikki jaksot putkeen. Muistakaa kuitenkin välillä antaa myös naisillenne aikaa, ne seisoo selvästi teidän takana!

torstaina 28.03.2013

Nonii saatiinpa telkkariin kerrankin kunnonohjelma mitä jaksaa innolla seurata .Hienoa että ohjelmassa näkyy myös viihteelle siirtyminen rankan päivän jälkeen .

torstaina 28.03.2013

Viisikymppinen täti-ihminen katselee ja nauraa, kun näkee kahdeksan oman poikansa kloonia. Poika on jo muuttanut pois kotoa, mutta rippikouluikäisestä jo aloitti autojen kanssa touhuamisen. Just tuommoisia autonraatoja meidänkin pihaan raahattiin, ja pojan housut lökötti samalla lailla.

perjantaina 29.03.2013

Minä tykkäsin myös kovasti, katsoin ekan jakson ja sitten olikin pakko katsoa kaikki putkeen, viimestä jaksoa tosin joutuu odottaan vielä kaks viikkoa. Kaikkihan tässä perustuu noitten jätkien hauskoihin persooniin.

Äkkiä uutta tuontantokautta tulille, ennen kun noista jätkistä tulee aikuisia. :)

lauantaina 30.03.2013

Noloo pitelit kädessäs ku kävit vettä heittämäs, hyvä sarja!

Ei puutu ku tissejä ja peppuja ;)
Taas nitistään kommenteissa kielenkäytöstä turhaan.
Osaahan ne mukulat nelivuotiaina, saatika kymmenvuotiaina, jo kirota ilman Latelan heppujen opetusta.
Iskä ja äiskä ei pysty jalkeläisiään loputtomiin varjella puhekieleltä, opastaa voi ja neuvoa mitä sanoja tulis välttää.
Seittemän jaksoo kattelin putkeen, väliin kaks tuntii unta kahella tupakkitauolla ja sit kattelin aamulla loput jaksot ja lyhkäset pätkät perään.
Lisää Latelaa, ainoota realityy mitä viittii kattoo.
Pimp mai raidissaki käy kaikki liian helposti.

lauantaina 30.03.2013

Ihan parasta ja Jopa on ihana!

lauantaina 30.03.2013

No, eipä ole tallimeininki muuttunut 35 vuoteen miksikään. Paitsi, että silloin tallina toimi vanha lato ja käyttörahaa oli erittäin niukasti. Ja silloin kyllä tiedettiin, mikä on Opel Rekord. Kovasti pojat yrittää olla äijää, mutta kyllä se meno siitä rauhoittuu, kun tulee muija ja mukulat, ja kun pitää valita, haluaako olla ikuinen teini-ikäinen vaiko sittenkin aikuinen mies. Kuten otsikkokin sanoo, reality-sarjahan tuo on.

lauantaina 30.03.2013

Hyvää settiä. Melkeen yhdeltä istumalta tuli katottuu kaikki jaksot. Eikun uutta tuotantokautta tekee jos ei jo ole työnalla. Parhaimmillaan ei juuri Kummelista jää....

maanantaina 01.04.2013

Sanotaan näin aluksi, että ihan hauskahan tätä on seurata. Yksi asia vain ihmetyttää.

Olemmeko jossain jenkeissä? Miksi sarja on keskustelujen aikana täynnä piippauksia? Subiltahan saimme juuri seurata esimerkiksi Suomen surkeimpia kuskeja, eikä siellä sensuroitu mitään (mistä kiitokset Subille).

tiistaina 02.04.2013

on se kumma ku tänne tulee olevinaa paremmat ihmiset ja perheenisät vinkumaa ku ei voi 10v ipanoidensa kanssa kattoa tällasta ohjelmaa. kattokoot vaan sitä pikku kakkosta ja muuta helkkarin pimp my ride diipadaapaa. mutta ainahan joukkoon mahtuu näitä älykääpiöitä joiden pitää alkaa mussuttamaan sivuseikoista. ehkä näiden "parempien ihmisten" auton harrastukseen kuuluu juoda mehukattia tukka jakauksella auton ropaamisen ohella. huh huh valoja tauluun!

keskiviikkona 03.04.2013

Juntilta kuulostaa jätkien murre.

keskiviikkona 03.04.2013

"Juntilta kuulostaa jätkien murre."

No sitä ihtiäänhän Noksun pojat vääntää, eli mansee. Ja mansen maisemissahan sitä pyöritään tallillakin, kun varsinainen Latela Kalkussa,. Juoniorithan pitään majaa muutaman kilsan päässä Nokian puolella.

keskiviikkona 03.04.2013

Samanlaista menoa oli talli kun talli. Hyvä sarja. Jatkoa vaan kehiin.

torstaina 04.04.2013

Tampereen murre on hianoa. Hyvä sarja.

perjantaina 05.04.2013

Huippu sarja, aitoa toimintaa. Olisipa itsellänikin samanlainen kaveripiiri, ettei tarvitsisi yksin tallissa autoja rassata

perjantaina 05.04.2013

HAH! Huvittavaa kun tänne tulee sarjaa moittimaan täydelliset perheenisät, kun ei voi lasten kanssa sarjaa katsoa. Eipä säälitä yhtään, kun kerrankin tulee telkkarista tosi-tv:tä joka on oikeasti aitoa eikä mitään teennäistä paskaa.

perjantaina 05.04.2013

Nyt on YLE onnistunut ohjelmahankinnassa. Aivan h**ve*i* hieno ja leppoista sarja hienoista miehistä (ja naisista). Minä kyllä luulen, että en oo ainoa joka haluaisi tälle sarjalle jatkoa!!!

perjantaina 05.04.2013

Kovia ukkoja on latelan porukka. Nuorikoilla näytti vähän piltti maistuvan suussa, mutta kyllä se ajan ja akan kanssa siitä häviää. Linnan juhliin pitäs kyllä kutsua koko lössi niin saatais sinneki samanlaista duunarin elämää ku talleilla. Räikät vaan riippumaan kaulaan ja kättelemään. Terveisiä äijille täältä sawomaasta.

perjantaina 05.04.2013

Loistava sarja! Harvoin tulee TV2 katsottua, mutta tätä sarjaa seuraa ilokseen. Toivottavasti saa jatkoa jossain muodossa autojen rakentelu YLE:n kanavilla. Mielellään vielä Latelan poppoon voimin jos vaan jätkiä kiinnostaa...

Hyviä autoja Latelan jätkät väsää! Ei muuta, kun jatkakaa samaan malliin vaan!

perjantaina 05.04.2013

Eikun lisää tälläistä, hyvä meiniki..

sunnuntaina 07.04.2013

Tää on poikkeuksellisen hyvä ohjelma yleltä, tehkää ihmeessä lisää tätä!!

sunnuntaina 07.04.2013

tosi hyvä sarja !!! lisää jaksoja vaan tulemaan...

tiistaina 09.04.2013

Aivan mahtavaa ohjelmaa! Ja kateelliset valittaa kyllä varmaan joo v******* ku kaikki ei tarvitse valita sitä et hankkis lapsia ja sit on heti "aikuinen".. Nää jätkät ois samanlaisia vaik ois lapsia vai ei s*****a..Eikä siinä mitään teiniä oo jos ottaa vähä olutta..mahtaa varmaa toista v******a ku ite ei osaa tehä autoja eikä juoda.. Hyvä Latelat! :))

tiistaina 09.04.2013

Aivan sama paljo jätkät juo ja mitä murretta puhuu ja minkä näkösiä jätkät on..Ei meinaa oo montaa jätkää täs suomes joka tekis aivan nollasta noin upeita vehkeitä tyyliin ilman rahaa ja ilman aikaa! Loistavaa työtä ja loistava ohjelma, hyvä Latelat!

keskiviikkona 10.04.2013

Onneksi suurin osa kommenteista on näin positiivisiä, koska sehän tässä on totuus. Harvoin nykyisessä TV-tarjonnassa näkee enää mitään näin "suomalaista" ja sellaista meikäläinen ainakin tykkää katsoa. Ensinnäkin aihe on loistava. Varsinkin rajattu budjetti pitää homman ns. normaalilla tasolla ja siinä on sitä realityä. Harmi silti, että todellista työmäärää ei pysty puolen tunnin jaksoissa millään esittämään, tätä voisi yrittää paikata lyhyellä yhteenvedolla päivän/jakson aikana tehdyistä hommista, joka näytettäisiin (esim. vain tekstinä) jakson lopussa. Toisekseen kuvaus ja leikkaus on laadukasta, helposti katsottavaa ja ennenkaikkea aitoa. Kaljottelut ja kiroilut kuuluu jossain määrin asiaan ja ennemmin ne kannattaa jättää leikkaamatta ja esittää jakson kymmenen jälkeen.

Asiasta voisi lätistä vaikka kuinka pitkään, aina löytyy vastustajia, mutta lyhyestä virsi kaunis: Erittäin hyvä sarja. Erittäin taitavaa porukkaa kameran molemmin puolin. Toivottavasti saadaan uusia kausia.

Valittajat voi vaihtaa kanavaa.

keskiviikkona 10.04.2013

Kommenttina tälle herralle, joka kirjoitti:
"Ja kateelliset valittaa kyllä varmaan joo v******a ku kaikki ei tarvitse valita sitä et hankkis lapsia ja sit on heti "aikuinen".. Nää jätkät ois samanlaisia vaik ois lapsia vai ei s*****a..Eikä siinä mitään teiniä oo jos ottaa vähä olutta..mahtaa varmaa toista v******a ku ite ei osaa tehä autoja eikä juoda.."
Olen kuule kattellut tallitouhuja kohta 40 vuotta ja nähnyt, miten miehet muuttuu, kun elämä (ja omat teini-ikäiset mukulat) hioo, eikä siinä mitään pahaa ole, kaikkihan me vanhennutaan ja vähän kai viisastutaankin matkalla. Että tuu sitten uudelleen jutteleen, kun oot sinäkin isoisänä viidenkympin tällä puolella. Ja mitä Latelan kavereihin tulee, niin sitä samaa leppoisaa meininkiä oli sillon 70-luvullakin. Kovin on tuttua puuhaa. Paitti, että silloin sai ihan oikeasti pelätä katsastuskonttorille menoa. Kyllä osas insinööri kyykyttää, jos sille päälle sattu.

keskiviikkona 10.04.2013

Huippu sarja.Lisää näitä


Muualla Yle.fi:ssä