Matkalla kohti uutta

Ajankohtaista

Matkalla kohti uutta

Julkaistu tiistaina 13.09.2011

YLE Kuvapalvelu

 Paljon uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä, jotain lainattua

Jatkossa suuntaamme tarjontaamme entistä enemmän nuorille ja nuorille aikuisille. Tässä pärjätäksemme saamme lauantai-iltoihin lainaa TV1:ltä. Ykkösellä aiemmin nähty Lauantaiprojekti siirtyy marraskuun alussa Kakkosen lauantai-iltaan ja Joona Kortesmäki saa rinnalleen uuden juontajakasvon Arman Alizadin. Hauskaa menoa ja revittelyä on tiedossa.

Myös Kansallisaarre–sarja on osa uutta ja nuorekkaampaa Kakkosta. Toinen tuotantokausi jatkaa marraskuun lopulla Suomi-ikonien murskajaisia. Nyt tuunataan uusiksi Suomen lippu, pesäpallo, Aalto-maljakko, Unikko-kuosi, salmiakki ja jopa joulupukki. Laatufaktaa ja nuorekasta sellaista. Suosittelen.

Kiinnostava uutuus on myös Tiilenpäät –dokumenttisarja, joka sukeltaa marraskuun puolivälissä Riihimäen vankilan muurien sisään. Vangin arki on kamppailulaji ja siinä selvitymistä sarjassa seurataan. Vuoden vaihteen jälkeen samalla ohjelmapaikalla torstai-illassa nähdään sitten Kakola-sarjan toinen kausi. Touhu tulee olemaan ensimmäistä kauttakin hurjempaa.

YLE Kuvapalvelu

Vanhoja tuttujakin on tietenkin syksyn ohjelmistossa. Pöysti ja kumppanit jatkavat roisia puuhiaan Pasilan uusissa jaksoissa marraskuussa. Karjalan kunnailla tulee uusin jaksoin niin ikään marraskuun lopulla. Ja Nenäpäiväkin koetaan taas, tänä vuonna 4.11. Viime vuonna moni pöljäili ja pisti paremmaksi kuin Kuustonen, mutta Nenäpäivän todelliset voittajat ovat tietenkin maailman lapset, ne huono-osaisemmatkin.

Loppuvuosi tuo tullessaan joulun ja Kakkonen puhaltaa perinteisesti jouluun sen aidon ja oikean joulun hengen, ainakin lapsille. Vuoden vaihteen jälkeen raotamme sitten pakettia lisää ja paljastamme uudenlaisen Kakkosen. Siihen asti pysyköön paketin nyörit kuitenkin tiukasti kiinni…. jännittääkö?

Timo Järvi
ohjelmapäällikkö, YLE TV2

Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 21.09.2011

Osaatteko kertoa, jatkuuko Pasila vielä neljännen kauden jälkeenkin? Olisi nimittäin ikävää, jos paras tv:stä tuleva sarja loppuisi.

keskiviikkona 21.09.2011

Jatko on mahdollinen, muttei tietääkseni vielä varma.

Miika / TV2

lauantaina 24.09.2011

Mitä Pöysti linnassa tekee?

keskiviikkona 28.09.2011

Pöystin kerrotaan soluttautuvan vankilaan.

maanantaina 24.10.2011

Jes! Ei enää pitkä aika uusiin jaksoihin. Pasila on parasta mitä tv-historiassa on ikinä tapahtunut.

keskiviikkona 02.11.2011

Olis kiva saada Pasilan teepaitoja, onko niitä jossakin myynnissä?

perjantaina 04.11.2011

Mitä tämä tarkoittaa?

"Pasilan 4. tuotantokausi Kakkosella 7.11. alkaen, jonka jälkeen alkaa viides kausi, jännää!"

Alkaako neljännen kauden jälkeen siis heti viides kausi, vai vasta joskus myöhemmin?

perjantaina 04.11.2011

Alkaapa hyvinkin.

Miika / TV2

lauantaina 12.11.2011

Toivottavasti ensi vuonna tuleva uusi Kakkosen kanavailme on sininen tausta, kunnioittaen vuosien 2002-2005 logon muistoa ja jotain uutta.

tiistaina 29.11.2011

Hei luin jostain että Atte Järvinen etsisi uusia käsikirjoittajia Pasilaan. Pitääkö paikkaansa?

keskiviikkona 30.11.2011

Lukemasi oli vanhaa tietoa, eikä käsikirjoittajahaku ole tällä hetkellä voimassa.

Miika / TV2

sunnuntaina 25.12.2011

Yellow tv:n mukaan Pasilan kansainvälinen nimi ois Jefferson Anderson. Aiotaanko Pasila dubata?

maanantaina 26.12.2011

Sellaisia suunnitelmia on ilmeisesti ollut, mutta itse en asiasta tarkemmin. Voin selvitellä.

Miika / TV2

torstaina 29.12.2011

Olisi todella siistiä, jos dubbaisivat kaikki jaksot englanniksi.

torstaina 29.12.2011

Niinpä. Olisi kiva näyttää ulkomaalaisille kavereille. :)
Ainakin 1 kauden dvd-boxin tekstitykset ovat todistaneet, että Pasila toimii enkuksikin.

maanantaina 02.01.2012

Onko tuosta dubbijutusta selvinnyt mitään uutta?

Entä onkohan Pasilasta koskaan tulossa "tietokirjaa", missä kerrottaisiin kaikki oleellinen jaksoista, niissä esiintyvistä hahmoista, Pasilan synnystä ynnä muista? Minusta Pasila ansaitsisi tuollaisen kirjan, koska sarjalla on takanaan varsinainen menestystarina. Ensimmäisen kauden pyöriessä tuskin kukaan tiesi Pasilasta, mutta toisella kaudella sarja saavutti räjähdysmäisen suosion. Suurena fanina olisin todella kiinnostunut kuulemaan sarjan taustoista enemmän, ja varmasti olisivat monet muutkin.

tiistaina 03.01.2012

kyllä! Tietokirjanen olisi tervetullut. Tai ainakin viidennen kauden exroissa vois olla uus making off, jossa ois hiukan animoinnistakin juttua. :3

maanantaina 09.01.2012

Making of dokkaria tai kirjasta kehiin vain, kannatetaan! Ja viides kausi oikein tervetullut ylläri, neloskausi, varsinkin loppupuolisko on pistänyt repeilemään taas reilulla vaihteella! 8D

keskiviikkona 11.01.2012

Hmm...minkälainen olisi sellainen Pasila-jakso jossa Pöysti menettäsi muistinsa?

Tai parempaa minkälaista se olisi JOS Pasilasta tehdään Elokuva?

keskiviikkona 11.01.2012

Pakkohan tästä on elokuva joskus tulla. Eeppinen sarja ansaitsee pitkän ja eeppisen tarinan.. Sitäpaitsi joka animaatiosarjalla on oma elokuvansa..

keskiviikkona 11.01.2012

Dubbaushuhut liittyvät demoon, joka on tehty sarjan esittelemiseksi ulkomailla.

Muuta pihviä asiassa ei toistaiseksi ole.

Miika / TV2

keskiviikkona 11.01.2012

Kiitoksia tiedosta. Olisipa hauska kuulla miltä Pasila kuulostaa enkuksi. xD

torstaina 12.01.2012

Löysin tällaisen sivun (toivottavasti linkki toimii). Liittyy kenties jotenkin tuohon dubbausjuttuun?

http://nordicworld.tv/ready-made/catalogue/1389/program/program/null

Pasila-elokuvaa kannatetaan! Olisi aika kummallista jos Pasila ei omaa leffansa saisi, kun Itse Valtiaatkin saivat aikoinaan monta elokuvaa.

torstaina 12.01.2012

mutta eipä silti tulihan sitä silloin viimebuonna nähtyä TODELLA outoja unia.
(Kadonnut-Pasila jakso)
Kaikki alkoi siitä kun asuntolan roskakatos syttyi palamaan...Sitten löysin sieltä kadoneen Pasila-jakson dvd:nä. Sitten tulin pois sieltä roska katoksesta. Sitten kaverit tulivat ja kysyivät multa: onko kaikki hyvin? siihen vastasin: ei minulla mitään hätää ole..löysin kadoneen Pasila-jakson. Siihen kaverit vastasivat että: jaaha ja sanoivat saman tien että: joo eipä mitään...heippa. Sitten minä: msavaloja teleporttasin itseni kotiin ja aloin katsoa sitä Pasila-jaksoa. Ja se alkoi siten että: Rauno Repomies sai raivokohtauksen ja sytytti roska katoksen palamaan, Kyösti Pöysti oli jonkun homon kanssa. Hänen nimensä oli whistling Dave ja hän pakotti Pöystiä käyttämään naisten kenkiä. Helga ja Pekka Routalempi etsintäkuuluttivat Pöystin. Ja Pöysti puolestaan oli sidottu sänkyyn kiini jotta Dave pääsee tekemään Pöystille Tiedät-kai-mitä. Tommi Neponen taas lauloi yksin Celebration(u-vou) (unkariksi ja Smurffiksi).<---(Tuota biisiä EI ole olemassa)

(Kadonnut-Pasila jakso 2)
Ja jälleen kerran näin mä ihmeelistä unta viime yönä. Olin kattomassa kadonnutta Pasila jaksoa ja siinä jaksossa..Pöysti oli alasti ja vaikka hänellä oli vaatteet päällä niin ne katosivat aina Pöystin päältä salaperäisesti.

torstaina 12.01.2012

Hmm...Tosin viime yönä mä näin unta niin sanotusta "Pasila-elokuvasta". No se meni näin että: Se "Mafia (Sailor Earth)" Kidnappasi Pöystin ja sitoivat hänet puiston penkkiin kiini. Pöysti myös teeskenteli olevansa tajuton ja kuunteli salaa "Mafia pomoa" nimeltä: Iines Arkkitehti. Iines oli puhelimessa sanoi jollekin kaverille näin:..Mä teen hänestä aiviomiehen itselleen ja sen jälkeen teen hänestä sokean sellaisen. Pöysti kauhistui...Noo sitten tuli yö Pöysti pääsi irti köysistä ja alkoi rikkoa paikkoja (hänet oli aivopesty tai no..hän teeskenteli olevansa aivopesty) sen "Elokuvan" aikana...Ja tämä uni loppu niin että: sen Mafian työntekijät menivät katsomaan että kuka sielä riehuu..no Pöystihän se sielä riehu ja Kontiovaara oli vakoilemassa... (Mä puristin Actimel purkkia siinä samalla...herätyskello soi ja mulla oli vasenkäsi edeleen nyrkissä. Ja totesin aamulla että: OMG!! kun se uni tuntui niin aidolta että...)

torstaina 12.01.2012

Yellow Tv sivuilta löytyy Apulaiskaupunginjohtaja enkuksi. Ihan hyvä oli. Tosin ihmettelen miksi ihmeessä kakkoskautta pitäisi mennä ulkomaille myymään kun animaatio oli tuolloin mitä oli.

Atte, me emme anna anteeksi jos et joskus kirjoita sitä leffaa ;)

torstaina 12.01.2012

Mun mielestä Pasila pitäisi kyllä näyttää ihan alusta asti, jos se ulkomaille meinataan myydä. Kahden ekan kauden animaatio ei nyt ole ihan uusimpien jaksojen tasoa, mutta jutut ovat ihan loistavia.

Niinpä. Elokuva ja tietokirja kehiin, kiitos :).

torstaina 12.01.2012

Atte, kyllä me annamme anteeksi et ihan heti kirjoittaa sitä leffaa ;-)

MUTTA!! minkälainen olisi sellainen Pasila-jakso jossa Pöysti menettäsi muistinsa?

torstaina 12.01.2012

Atte, kyllä me annamme anteeksi. VAIKKA et ihan heti kirjoittaa sitä leffaa ;-)

Ja sitä paitsi toi Iines Arkkitehti on MINUN keksimäni Pasila hahmo..ja ai niin minkälainen olisi sellainen Pasila-jakso jossa Pöystillä ja Repomiehellä voisi olla kädenvääntö kisa?

torstaina 12.01.2012

kuka Pasilaa nyt ulkomailla jaksaa kattoa? Pasila on kyllä loistava sarja mutta en usko että Amerikassa jaksettais, varsinkin ku niil on Family guy ja South Park.. :D

torstaina 12.01.2012

Kyllä sarjalla nyt jonkin verran ulkomaalaisiakin faneja on, nimittäin youtubessa. Myös deviantartissa on paljon yhden ei-suomalaisen piirtämiä pasila-töitä niin eiköhän se jotain tarkoita. Pasila vaan ei ole kovin tunnettu niin eihän sillä vielä voi paljon ulkomaisia faneja olla.

Making off seuraavalle kaudelle! Haluaisn tietää miten jaksot animoidaan ja kuinka kauan niissä kestää?
Leffakin olisi tosi kiva! Hieno päätös Pasilalle kuudennen kauden jälkeen..

perjantaina 13.01.2012

Kyllä Pasila-faneja löytyy jopa maapallon toiselta puolelta.

Ei kai Pasila nyt vielä kuudennen kauden jälkeen saisi loppua? Tai Attehan sen päättää, mutta olisi tosi harmi...

perjantaina 13.01.2012

Ei Atte Älä!! älä lopeta Pasilaa kuudennen kauden jälkeen...ja sitä paitsi kyllä se Leffa on tervetullut..milloin vain

sunnuntaina 15.01.2012

Se tunne kun Pasila ei voittanut EDES yhtä kultaista Venlaa.. -.-
Olen menettänyt uskoni suomalaisiin katsojiin..

sunnuntaina 15.01.2012

No okei, Klikkaa mua oli kyllä loistava mutta minäkin kummastelin sitä, ettei Pasila voittanut lainkaan pystiä. Putouskin on ajoittain ihan hyvä mutta ei verrattavissakaan Pasilaan. Tai sitten syy on siinä, että Putousta katsoo koko perhe ja Pasilaa perheen yksi nuori tai nuori aikuinen, mikä näkyi sitten myös äänestyksessä. Tuskin kauhean moni Pasila fanikaan jaksoi äänestää kuppaisen venlan takia, mehän olemme aika laiskoja tämmöisissä. Silti paras sarja jota tv:stä tulee..

PS. Syyllisyyspäissäni tunnustan etten äänestänyt.. :(

sunnuntaina 15.01.2012

MITÄ HEMSVETTIÄ oikein tapahtui??!! Pasila ei voittanut! Atte ei voittanut? Mitä hems..

perjantaina 20.01.2012

Hei vau, Areenaan on ilmestynyt dubattu Pasila-jakso!

lauantaina 21.01.2012

Voisitteko muuten kertoa Pasila-hahmojen englanninkieliset nimet? Pöysti on tietty Jefferson Anderson, mutta entä muiden nimet? Repomies = Brickman?

Toivon todellakin, että jaksoja dubattaisiin enemmän.

lauantaina 21.01.2012

Vähänkö repesin! x'D Aivan loistavaa..
Olivat oikeastaan ihan hyviä noi äänet. Nyt odottelen DVD julkaisua niin voin lähettää kavereille Amerikkaan :3

Neponen on kai Smith, Helga on Helga ja Routalempi on William Lambier tai jotain..

tiistaina 24.01.2012

Voisiko Pasilan sivulle muuten laittaa linkin Pasilakauppaan?


Muualla Yle.fi:ssä