Kesäputki ja Roadtrip voittivat School's Out -äänestyksen

Ajankohtaista

Kesäputki ja Roadtrip voittivat School's Out -äänestyksen

Julkaistu maanantaina 08.04.2013

YLE Kuvapalvelu

Äänestys on päättynyt. School's Out -viikonloppuna esitetään Kesäputki ja Roadtrip. Tulos oli lopulta varsin selvä, sillä voittaneet ohjelmistot keräsivät kumpikin n. 60 prosenttia annetuista äänistä. Kiitos kaikille osallistuneille! (päivitetty 19.4. klo 12.22)

Koulujen päättymistä ja lomakauden alkua juhlistavan School's Out -tapahtumamme ohjelmiston päätät sinä. Jokainen kanavakonsulttiemme laatima vaihtoehto tarjoaa sekä Kakkosen klassikoita että aivan uusia ohjelmia, mutta kaikilla on myös oma, erilainen tunnelmansa.

Äänestettävänä olleiden ohjelmien lisäksi erikoisviikonlopun lauantaina nähdään kolme Kortesmäen karavaani -lähetystä, joissa Joona Kortesmäki jalkautuu kuvausryhmineen ja kahden bändin (!) kanssa ensin jonkun koulun kevätjuhlaan, sitten yhden oppilaan kotiin ja lopuksi päättäjäisbileisiin jossakin päin Suomea. School's Out -aiheeseen liittyvää ohjelmitoa tulee olemaan muillakin Ylen kanavilla.

Ohessa kanavakonsulttien kuvaukset kokonaisuuksista, vaihtoehdot pdf-tiedostona ja tarkempia esittelyjä ohjelmista. .

Lauantai 1.6.: Kesäputki päihitti Täsmäiskun

Jos Satuhäiden ja Poikaystäväparantolan parisuhde-putki ei saa tunnelmaa nousemaan, niin viimeistään sen tekee Pitkä kuuma kesä, suvielokuvien klassikko. Illalla voi virittäytyä tunnelmaan mahtavan Boss-sarjan ensiesityksen parissa. Kesäputken jatkot Jake Gyllenhaalin tähdittämän Source Code -tieteistrillerin parissa. Popparit esiin ja putki päälle. 

Kuningas Litmasen, Banksyn ja suomi-hiphopin kotipoikien kanssa hengailun lisäksi Täsmäiskussa hifistellään hienoilla pohjoismaisilla elokuvilla: Madventuresin tekijöiden Rikun ja Tunnan esikoiselokuva Monte Rosso ja ruotsalainen -Rahalla saa. Päivän aikana Kortesmäki tekee täsmäiskuja ylioppilaiden juhliin aina aamun lakituksesta illan etkoihin.

klo 10 Kortesmäen karavaani

klo 10.30

YLE Kuvapalvelu

Kesäputki: Kehän vasemmassa nurkkauksessa kolme ensimmäistä jaksoa Satuhäiden avaustuotantokaudelta, joka sai nähtiin Kakkosella keväällä 2005. Toisensa saavat Riitta Sulavuori ja Petri Rautasalo, Heidi Olsson ja Joakim Back sekä Kristiina Virta ja Joni Nurmi.

Täsmäisku: kaksi dokumenttia. Banksy: Katutaiteen uho ja tuho (ensiesitys Teemalla 21.1.2012) on miltei uskomaton kuvaus siitä, mien yksi Banksy-fani muutti laittoman sissitaiteen härskiksi rahastukseksi. Avara luonto -dokumentti Tiikerin paluu kertoo siitä, miten eläinten puolustajat eivät lannistuneet, vaikka salametsästys hävitti kaikki Sariskan suojelualueen tiikerit Intiassa.

klo 13

YLE Kuvapalvelu

Kesäputki: Kakkosella vuosi sitten nähty Poikaystäväparantola on neliosainen sarja, jossa naismentorit pyrkivät muokkaamaan kelvottomista poikaystävistä unelmasulhasia. Nyt tarjolla yksi tunnin pituisista osista.

Täsmäisku: Matkapassi: Herkut on yksi jakso suositun matkailuohjelman sisarsarjasta Planet Food, jossa ruoka on yhdistetty reissaamisteemaan. Jaksona Lähi-Idän herkut.

klo 14 Kortesmäen karavaani

klo 14.30 YleXPop-konsertti 2012

klo 15.30

YLE Kuvapalvelu

Kesäputki: Kolme viimeistä jaksoa sarjasta, jossa lentävät niin hitsauskipinät, läppä kuin joskus laattakin, kun kaksi pirkanmaalaista autotallia kisaa siitä, kumpi rakentaa hienomman auton minibudjetilla.

Täsmäisku: Alun perin Teemalla vuonna 2010 esitetty Rock-Suomi on kymmenosainen, kattava ja kiitetty dokumenttisarja kotimaisen rockin vaiheista. Avausjaksossa Kapina selviää, pitikö Suomi-Neuvostoliitto-seura Sleepy Sleepersin musiikista, mitä päätoimittaja Miettinen osti Hilse-lehden myynnistä saaduilla rahoilla ja onko systeemi mätä.

klo 16.30

YLE Kuvapalvelu

Kesäputki: Perttu Lepän ohjaama Pitkä kuuma kesä (alkamisaika klo 17) on elokuva fiktiivisen Kalle Päätalo -bändin vaiheista 1980-luvun alussa. Cameo-rooleissa mm. Toni Wirtanen ja koko Neljä Ruusua -yhtye.

Täsmäisku: Aiemmin keväällä tv-ensi-iltansa saanut dokumenttielokuva Suomen ainoasta Kuninkaasta, jalkapalloilija Jari Litmasesta. Elokuva pyrkii esittelemään sen, mikä suurelta yleisöltä on jäänyt näkemättä: vaatimattoman ja salaperäisen miehen mielenmaiseman.

klo 18.30

Kesäputki: Kotimainen novellielokuva Suurin ja kaunein. Nuori mies, joka tuntee huolestuttavalla tavalla lähestyvänsä varhaiskeski-ikää, osallistuu speed dating -iltaan ja oppii, että evoluutiossa on kysymys ennen kaikkea sopeutumisesta.

Täsmäisku: Kotimainen novellielokuva Jäminkipohja. Matti Kihlströmin käsikirjoittama elokuva kertoo teini-ikäisestä Matista, jonka perhe muuttaa luomuviljelijöiksi Helsingistä maalle.

klo 19 Uutiset, Urheiluruutu & sää

klo 19.30 Kortesmäen karavaani

klo 20

YLE Kuvapalvelu

Kesäputki: Frasierin pitkäaikaisessa nimiroolissa supertähdeksi noussut Kelsey Grammer esittää pääosaa draamasarjassa, joka kertoo Chicagon poliittisista valtapeleistä, muistisairautensa salaavasta pormestarista ja hänen kriisiytyneestä perheestään.

Täsmäisku: Unelmien kolhimat (Necessary Roughness, 2011- ) kertoo terapeutti Dani Santinosta (Callie Thorne), jonka ura lähtee komeettamaiseen nousuun samalla kun hän käy läpi riitaisaa avioeroprosessia.

Molemmat sarjat nähdään Kakkosella myöhemmin - Boss alkaa 17.8. ja Unelmien kolhimat ensi vuonna. Kummastakin näytteenä avausjakso. 

klo 21 YlexPop-konsertti

klo 21.50 Uutiset ja urheilu

klo 22.05

YLE Kuvapalvelu

Kesäputki: Source Code (2011) on tieteistrilleri ja rakkaustarina sotilaasta (Jake Gyllenhaal), joka herää yhä uudelleen samassa, terroristin pian räjäyttämässä junassa. Illan päättää elokuvan jälkeen Prisma-dokumentti Mikä meitä hallitsee klo 23.45.

Täsmäisku: Madventuresin tekijöiden esikoiselokuva Monte Rosso (2008) on yhteen kesäiseen viikonloppuun sijoittuva urbaani veijarikomedia nykypäivän Helsingistä. Jens Lapidusin Stockholm Noir -romaanisarjan avausfilmatisointi Rahalla saa (Snabba Cash, klo 22.45) on Tukholman alamaailmaan sijoittuva jännäri kolmen miehen risteävistä poluista

Sunnuntai 2.6.: Roadtrip kellisti Lazy Dayn

Päivä lähtee liikkeelle aivan ensimmäisillä Muumien jaksoilla. Aloitamme reppureissun hyppäämällä avaruudesta. Matkailun lisäksi Roadtripissä on tarjolla Pasila-putki ja leffoja: ikiklassikko Lassie ja Scarlett Johanssonin tähdittämä Nanny Diaries! Prime timessa nähdään palkintoja napanneen The Firm -sarjan ensiesitys Suomessa ja yöllä voi nauttia nokkelasta Lucky Number Slevin -elokuvasta.

Aluksi fiilistellään muun muassa Teiniäideillä, minkä jälkeen nähdään hakkeriaktivisteista kertova dokumentti ja Amelien ohjaajan hilpeä toimintakomedia Micmacs. Lazyday on seuralainen laiskaan sunnuntaihin. Se vie katsojan ulos ja maailmalle ilman omasta asunnosta poistumista.

klo 10

YLE Kuvapalvelu

Roadtrip: Kolme ensimmäistä jaksoa Tove Janssonin rakastettuihin hahmoihin perustuvasta kestosuosikista.

Lazy Day: Raimo O. Niemen ohjaama koko perheen seikkailuelokuva 12-vuotiaasta Sallasta, joka yrittää pelastaa salametsästäjien kaappaamat sudenpennut.

klo 11.30

YLE Kuvapalvelu

Roadtrip: Puolitoistatuntinen BBC-dokumentti kertoo, millaisia valmisteluja itävaltalaishuimapää Felix Baumgartnerin viimevuotinen avaruushyppy vaati, ja kuinka itse suoritus lopulta sujui.

Lazy Day: Jaksot 1-3 loka-marraskuussa Kakkosella nähdystä Teiniäidit-sarjasta, jossa seurattiin vuoden ajan Teyan, Tanjan, Sannan ja Saritan tietä tytöistä äideiksi.

klo 13

YLE Kuvapalvelu

Roadtrip: Sohvasurffaajat-sarjan ensimmäisellä, alkuvuodesta 2012 esitetyllä tuotantokaudella Lotta Kaihua ja Pia Asikainen reissasivat Mustaamerta ympäröivissä maissa. Toinen kausi nähdään kesällä. Nyt kolme jaksoa debyyttikauden alusta.

Lazy Day: Ensin urheilun X-Games ja sitten klo 14 helmikuussa Dokumenttiprojektissa esitetty Hakkeriaktivistit (We Are Legion: The Story of the Hacktivists), joka taustoittaa radikaalin Anonymous-ryhmän toimia ja tarkoitusperiä.

klo 14.30

Roadtrip: Uusin, vuonna 2005 valmistunut versio Lassien tarinasta sijoittuu Toisen maailmansodan jälkeiseen Yorkshireen. Köyhä perhe joutuu luovuttamaan koiransa herttualle, mutta koti-ikävän vallassa lemmikki karkaa pitkälle paluumatkalle kauniissa maisemissa.

Lazy Day: YlexPop-konsertti 2013 (klo 15)

klo 16

Roadtrip: Avara luonto -dokumentti Mangustien maisemissa. Kalaharin autiomaassa asustavaa mangustiklaania johtaa urhea Clinky. Ravinto on niukassa ja pedot vaanivat vastasyntyneitä poikasia, mutta tiiviit perhesiteet ja yhteistyö auttavat joukkoa selviytymään.

Lazy Day: Avara luonto -dokumentti Virtahepojen valtakunta. Sambian Luangwajoen virtahevot ovat maapallon painavimpia eläimiä, jotka kyllä osaavat arvostaa lekottelua päivänpaisteessa. Mutta hetkessä ne saattavat kuitenkin ärsyyntyä ja näyttää hurjan luontonsa.

klo 17

YLE Kuvapalvelu

Roadtrip: Kolmen viidenneltä tuotantokaudelta poimitun osan putki hiljattain päättyneestä, mutta spin-offin muodossa ensi vuonna jatkavasta kulttisarjasta. Klo 18.15 alkaa Elma ja Liisa, Pamela Tolan ja Pihla Viitalan sekä käsikirjoittama että ohjaama tragikomedia ystävyydestä, valinnoista ja erilleen kasvamisesta.

Lazy Day: Ensin puoli tuntia Jopet Show -jakson (kausi 5) seurassa ja sitten toimintakomedia Micmacs, jossa omintakeinen ystäväjoukko päättää kostaa kahdelle suurelle asevalmistajalle usuttamalla nämä toistensa kimppuun. Ohjaajana visuaalisen kerronnan mestari Jeun-Pierre Jeunet (Amélie, Delicatessen, Alien - ylösnousemus).

klo 19.05

YLE Kuvapalvelu

Roadtrip: Lastenhoitajan päiväkirja (The Nanny Diaries, 2007) on romanttinen draamakomedia, jossa opiskelijatyttö (Scarlett Johansson) pääsee tirkistelemään rikkaan manhattanilaisperheen eriskummallista elämää mennessään ottaessaan pestin heidän lastenhoitajanaan.

Lazy Day: Auli Mantilan käsikirjoittama kotimainen novellielokuva Käsilaukku kestää 25 minuuttia. Klo 19.30 on vuorossa ensimmäinen Kummeli-ryhmän elokuva, monien sarjasta tuttujen hahmojen kansoittama Kummeli Stories (1995).

klo 21

Roadtrip: Kanadalais-amerikkalainen The Firm (2012- ) on sarjamuotoinen jatko-osa John Grishamin vuonna 1991 ilmestyneelle kirjalle ja siitä pari vuotta myöhemmin tehdylle elokuvasovitukselle. 22-osaisesta jännitysdraamasta esitetään sen ensimmäinen jakso, koko sarja nähdään Kakkosella keväällä 2014.

Lazy Day: Toiseksi viimeinen osa Borgiat, maan ja taivaan valtiaat -sarjan toisesta tuotantokaudesta.

klo 21.50 Uutiset ja urheilu

klo 22.05 Märät säpikkäät

klo 22.30

YLE Kuvapalvelu

Roadtrip: Lucky Number Slevin (2006) on raju toimintaelokuva, jossa nuori mies (Josh Hartnett) joutuu keskelle kahden rikollispomon (Ben Kingsley, Morgan Freeman) välistä sotaa ja saa peräänsä niin poliisin (Stanley Tucci) kuin palkkamurhaajan (Bruce Willis).

Lazy Day: Oscarit miespääosasta (Adrien Brody), ohjauksesta (Roman Polanski) ja käsikirjoituksesta voittanut kuvaus puolanjuutalaisen säveltäjän ja pianistin, Wladyslaw Szpilmanin, selviytymisestä Toisen maailmansodan kauhuista ja vainoista.

Kevätkauden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Voittajat Kesäputki ja Roadtrip pdf-tiedostona

Kommentit

maanantaina 08.04.2013

saisiko äänestysvaihtoehdot hieman selkeemmiksi, niin olis helpompi äänestää. eli ihan perus-aikataulut tuohon loppuun. harva jaksaa koko tekstiä lukea : )

maanantaina 08.04.2013

Sekä artikkelin alussa että lopussa on linkki pdf-tiedostoon, josta mainitut tiedot löytyvät!

Miika Jalonen / TV2:n verkkotoimittaja

maanantaina 08.04.2013

Saisko jo sitä HIIMÄNNII ruutuun? (areenaalle)

maanantaina 08.04.2013

???

Miika / TV2

maanantaina 08.04.2013

Nähtävästi Kesäputki ja Roadtrip ovat nuo ensimmäiset päivien yhteisesittelyistä. Olisihan ne tosiaan voinut otsikoida vähän selkeämmin. Jos nuorisolla on kesäloma, ei noilla kellonaikojen esittämisellä ole sen sijaan paljonkaan merkitystä. Jos Suomessa tai muualla maailmalla tapahtuu jotakin järisyttävää tai joku todella kuuluisa henkilö kuolee, jokin ohjelma menee varmaan joka tapauksessa uusiksi. Mutta kaunis ajatus.

maanantaina 08.04.2013

Ylellä on käytössään muitakin kanavia, eikä tämä ohjelmisto tule menemään uusiksi, vaikka tapahtuisi mitä.

Tokihan kellonaikojen kertominen on tärkeää, koska on tv-kanavasta kyse. Emme itse asiassa odota, että esim. nuoret välttämättä istuisivat tv:n ääressä koulujen päättäjäispäivänä, ja siksi ohjelmat ovat katsottavana myös Areenassa.

Esittelyt on otsikoitu sekä päivämäärällä että valittavana olevien ohjelmakokonaisuuksien nimillä. Mutta kerro ihmeessä vastaisuuden varalle, mikä olisi ollut mielestäsi selkeämpi tapa!

Miika / TV2

maanantaina 08.04.2013

Kauheeta paskaa kaikkityynni!

tiistaina 09.04.2013

Perusteluja, Viracocha ; )

Miika / TV2

tiistaina 09.04.2013

Koska yle esittää taas pieni talo preerialla sarjan?

tiistaina 09.04.2013

Pieni talo preerialla uusittiin jokunen vuosi sitten kokonaisuudessaan, eikä lisäesityksiä ole ihan tällä hetkellä suunnitelmissa. Mutta kyseessä on toki klassikko ja on varsin mahdollista, että sarja vielä jossain vaiheessa näytetään.

Miika / TV2

tiistaina 09.04.2013

Nyt niitä kummeli sarjan jaksoja kehiin, ykkösestä neloseen tuotantokaudet, Kiitos!

tiistaina 09.04.2013

Jotain sarjamaratoneja kehiin niinku muillakin kanavilla. Oliskos aika uusia esim Lovejoy lyhyissä putkissa. Tai jotain dokkariputkia. Onhan tossa toi Litmanen, mut seki on just kertaalleen esitetty ni en ymmärrä miks se pitää taas laittaa tulee. Eli vähän rohkeutta näihin valintoihin!

tiistaina 09.04.2013

Godzilla/Gojira leffat ja vastaavat spektaakkelit on paras juttu mitä muistan YLE:n kesätarjonnasta. En oikein tiedä miten Pianisti sopii tähän teemaan.

tiistaina 09.04.2013

Kiitos ehdotuksista ja kommenteista! Pannaanpa esim. Kummeli-vinkki korvan taakse...

Jasso, kyllähän meillä on sarjamaratoneja jo ollutkin, kuten esim. Game of Thrones-, Girls- ja True Blood -putket tänä keväänä. Ja lisää on tulossa.

Sen ohella yhä useampia sarjoja julkaistaan Areenassa katalogina eli kerralla kokonaan.

Miika / TV2

keskiviikkona 10.04.2013

Joskus aikoinaan näytettiin kesän alkuun Dick Tracy -leffa ylitsevuotavissa pastellisävyissä, sitä on ikävä. Lisäksi Pelikaanimuistio(en muista englanninkielistä nimeä) jää aina paitsioon muiden ysäri-trillerien saadessa ruutuaikaa.

Eli Dick Tracy, Pelikaanimuistio ja päälle vielä vaikkapa Pasila-maraton jollekin kesäiselle sunnuntaille niin kyllä olette yle-veronne ansainneet! :D

keskiviikkona 10.04.2013

Mahdoton valinta, koska molemmat sisältävät uskomatonta "reality"-roskaa(joka aiheuttaa aivoverenvuodon), samaan aikaan, kun toisessa vaihtoehdossa olisi jotain katsomisen arvoista.

Omat valintani (jos yksittäisistä ohjelmista saisi äänestää) olisivat:
1.6: banksy,tiikerinpaluu, matkapassi, rocksuomi, pitkä kuuma kesä, boss, source code.
2.6: Muumit, ennätyshyppy avaruudesta, hakkeriaktivistit, lassie, kumpi tahansa avara-luonto, pasila, kummeli stories, the firm, lucky number slevin

keskiviikkona 10.04.2013

Välitin Dick Tracy- ja Pelikaanimuistio-vinkit elokuvahankkijallemme.

Vaikka saammekin niin valtavasti toiveita, ettei kaikkia millään voida toteuttaa, elokuvia ostetaan ihan säännöllisesti niidenkin perusteella.

Miika / TV2

keskiviikkona 10.04.2013

Klaani sarjankin voisi näyttää uusintana!

keskiviikkona 10.04.2013

Olen samaa mieltä!! Muistan että seurasin kyseistä sarjaa nuorena ja pidin siitä valtavasti :D

keskiviikkona 10.04.2013

tarkoitin tosiaan myös tuota Klaani-sarjaa :)

keskiviikkona 10.04.2013

Toiveet rekisteröity!

Miika / TV2

keskiviikkona 10.04.2013

Pieni talo preerialla on kyllä aivan mahtava. Entäs Serranon perhe. Kun se esitettiin Suomessa ensimmäistä kertaa se oli joka lomapäivän kohokohta! :)

torstaina 11.04.2013

Onnen päivät - Richie ja Fonzie ruutuun !

lauantaina 13.04.2013

Miksei Doctor Whota enää näytetä? Se on ihan paras sarja! Tiedän, että kesällä tulee joitakin kymmenennen tohtorin vanhoja jaksoja, mutta sen jälkeen alkavat uudet kaudet, joissa näyttelijä vaihtuu, byääääh. Haluaisin nähdä kaudet 2,3 ja 4, joissa on kymmenes tohtori, eli David Tennant. Oisko tää mitenkään mahollista?

Ois myös kiva, jos Muumeja, Alvaraa luontoa, Alfred J. kvakkia ja viidakkoperhettä esitettäisiin myös. :)

Kiitos!

lauantaina 13.04.2013

siis Avaraa luontoa :)

lauantaina 13.04.2013

On kyllä aika vaikea esittää asiaa niin, ettei Doctor Who'ta enää näytetä, kun kesällä tulee neljä sarjan tuotantokautta peräkkäin!

Sille emme mahda mitään, että Tohtori vaihtuu, kuten on käynyt jo monesti aiemminkin. Koska aiemmin esittämättömiäkin jaksoja tulee paljon, vanhemmista Tennant-osista ei tällä erää ole suunnitelmia.

Muumeja on esitetty Kakkosella tosi säännöllisesti, Avara luonto tulee Ykköseltä vakiopaikallaan ja Aldrek J. Kwak uusittiin myös pari vuotta sitten.

Miika / TV2

sunnuntaina 14.04.2013

Ois kiva jos telkusta tulis taas Serranon Perhe

sunnuntaina 14.04.2013

Metsolat sarjan uusintaa kovasti odotellaan!!

sunnuntaina 14.04.2013

Poliisikoira Rex tai Karhu Adams telkkariin, kiitos!

maanantaina 15.04.2013

Välitin Serranon perhe -vinkin Ykköselle, joka meillä on sarjaa esittänyt.

Metsoloiden uusiminen ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa, koska draamassa keskitytään Kakkosen tehtävänannon mukaisesti uusiin avauksiin.

Poliisikoira Rex on ollut Suomessa Nelosen ja Subin ohjelmistoa.

Miika / TV2

maanantaina 15.04.2013

Katuhaukka ruutuun! Muuten kesä on pilalla!

maanantaina 15.04.2013

Jess(i)e,

Katuhaukka on kiistatta kulttisarja, ja henkilökohtaisesti en panisi pahakseni sen esittämistä itsekään!

Valtakunnallisen tv-kanavan pyörittäminen on kuitenkin sen luokan palapeli, että tässä vaiheessa vuotta kesä- ja pitkälti syysohjelmistonkin pitää olla melko lailla kasassa.

Mutta korvamerkitäänpä toive tulevaa ajatellen muistiin.

Miika / TV2

maanantaina 15.04.2013

Montako niitä ohjelmaa on joista saa valita? :)

maanantaina 15.04.2013

Taitaa niitä useampia kymmeniä olla, vaikka tarkkaa lukua en olekaan laskenut. Tuolla ylempänähän tarjonta on esillä kokonaisuudessaan ; )

Miika / TV2

maanantaina 15.04.2013

Voisitteko vielä ilmoittaa kummastakin ehdokaslistasta, mitkä ohjelmat ovat uusia?
En äänestänyt, kun näyttäis olevan kaikki ohjelmat uusintoja.
Kuka nyt kesälle jaksaa uusintoja äänestää, ku kesällä tulee jo muutenkin uusintoja niin paljon.

maanantaina 15.04.2013

Sikäli kun oikein muistan, niin YLE näytti "Spaced"-sarjaa aikanaan. Tämä olisi ehdottomasti uusinnan arvoinen. Suoraan prime time slottiin. Lapsille Nalle Puhia ja Myyrää.

maanantaina 15.04.2013

Kyllä ainakin Kakkoselta tulee kesällä paljon uutta. Sitä on myös äänestysohjelmistoissa, ja ensilähetykset on mainittu esittelyteksteissäkin. Mutta tässä vielä koottuna:

Lauantai

Kesäputki: Kortesmäen karavaani X 3, Kotimainen novellielokuva: Suurin ja kaunein, Boss, Source Code.

Täsmäisku: Kortesmäen karvaani X 3, Kotimainen novellielokuva: Jäminkipohja, Unelmien kolhimat

Sunnuntai

Roadtrip: Lastenhoitajan päiväkirja, The Firm, Märät säpikkäät, Lucky Number Slevin

Lazy Day: Micmacs, Kotimainen novellielokuva: Käsilaukku, Borgiat, maan ja taivaan valtiaat, Märät säpikkäät

Lisäksi osa tarjolla olevista uusinnoista on sellaisia, ettei valittavana olevia jaksoja ole nähty tv:ssä vuosikausiin, kuten Satuhäiden avauskauden osat.

Spaced ei ole lainkaan hullumpi ehdotus. Sarjalla on kieltämättä lähes myyttinen maine ja se voisi olla aarre monille niille, jotka ovat hypänneet Edgar Wrightin ja Simon Peggin kelkkaan vasta myöhempien tekojen johdosta.

Miika / TV2

tiistaina 16.04.2013

Nyt jos koskaan täytyy vaatia selitystä, miksi iäisyyksiin ei ole näkynyt Ylen kanavilla Unelma jäällä -elokuvaa?? Alkuperäinen ykkösosa siis, 1990-luvun alkupuolelta. Haluaisin nähdä sen, jotta voin päätellä onko se edelleen yhtä hyvä kuin viime vuosituhannella :) Tänks!

tiistaina 16.04.2013

Haluaisin nähdä Tuija Lehtisen Laura-kirjasarjan pohjalta tehdyt tv-sarjat uusintana! Olisiko mitenkään mahdollista?

tiistaina 16.04.2013

Laura-sarja on uusittu viime vuonna eli sen verran hiljattain, että tällä hetkellä ei lisäesityssuunnitelmia ole. Uskon kyllä, että pidetty sarja vielä jossain vaiheessa näytetään.

Tarkistin, että Unelma jäällä on esitetty edellisen kerran Ykkösellä vuosina 1997 ja 1998. Elokuvien hankkimiseen vaikuttaa moni seikka, kuten oikeuksien saatavuus, budjetti, se millaisia ohjelmapaikkoja kanavilla on jne.

Ja toki tarjontaa on markkinoilla niin valtavasti, että on vaikka kuinka leffoja, joita ei ole lähetetty tuota pariakaan kertaa. Mutta välitän uusintatoiveen eteenpäin.

Miika / TV2

keskiviikkona 17.04.2013

Tuleeko Satuhäiden ensimmäisen tuotantokauden muutkin jaksot jossain vaiheessa uusintana? Niitä ei ole näytetty kertaakaan ensiesityksen jälkeen.

keskiviikkona 17.04.2013

koko tv-2 nykyiset ohjelmat ovat täysin p...tä katsoin aiemmin nyt ehkä kerran viikossa

keskiviikkona 17.04.2013

Satuhäiden ensimmäisestä kaudesta ei ole ollut laajempia uusintasuunnitelmia, mutta kyllä asia harkitsemisen arvoinen on.

Nuo kolme jaksoahan esitetään siis siinä tapauksessa, että Kesäputki-kaavio voittaa äänestyksen.

Miika / TV2

torstaina 18.04.2013

Näistä ei voi valita kun molemmissa on toi Kortesmäki. Se pilaa nää molemmat.

torstaina 18.04.2013

Ei Joonaa kyllä kummassakaan sunnuntain ohjelmistossa ole ; )

Miika / TV2

torstaina 18.04.2013

Epäilen hieman, että esim. Satuhäät eivät ehkä ole ihan kohdeyleisön juttu...tästä päästäänkin aasinsillalla, koska Satuhäistä tulee niitä "seurantajaksoja", ts. kuinka moni kännissä häissään tapellut pari erosi häiden jälkeen? :D

torstaina 18.04.2013

Olisiko mahdollista jos löytyy esittää sellainen elokuva/ toiminta kun Perfect weapon - Täydellinen ase. Ja pääosissa on Jeff Speakman.

on tästä kulunut monta vuotta kun esititte sen muistaakseni tv2 kanavalla.

torstaina 18.04.2013

Perfect Weaponista samat sanat kuin aiemmista elokuvatoiveista: pannaan korvan taakse, eikä ole lainkaan mahdotonta, etteikö leffa voisi aikanaan jopa tulla.

Satuhäiden mitä heille kuuluu nyt -jaksoja on tehty muutamista aiemmista kausista, muttei vähään aikaan. Uusintasuunnitelmiakaan ei tällä erää ole, vaan kenties vielä joskus.

Miika / TV2

torstaina 18.04.2013

Olisi kivaa jos näytettäisiin uusintana sarjat Puhtaat valkoiset lakanat ja Tallijengi.

torstaina 18.04.2013

Puhtaat valkeat lakanat ei ollut Kakkosen vaan MTV3:n sarja, joten toive kannattaa suunnata Pöllölaaksoon. Tallijengi lisätty toivelistalle.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä