Kova laki: Erikoisyksikkö - kahdeksas kausi

Juttuarkisto

Kova laki: Erikoisyksikkö - kahdeksas kausi

Julkaistu perjantaina 14.09.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 perjantaisin 21.9.2012 - 8.3.2013 klo 22.05. Ei esitystä 9.11. (Nenäpäivä). 26.10. jakso alkaa klo 22.35 Taitoluistelun GP-kisojen vuoksi. Sarjalla ei ole nettioikeuksia.

Seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta kertova Erikoisyksikkö (K15) (Law & Order: Special Victims Unit, 1999-) kantaa Kova laki -perheen lippua emosarjan päätyttyä 14. syyskuuta. Nyt on vuorossa sarjan kahdeksas, 22-osainen kausi.

Kuvassa sarjan ydinkaarti, vasemmalta oikealle etsivä Odafin 'Fin' Tutuola (Ice-T), kapteeni Donald Cragen (Dann Florek), kuolinsyyntutkija Melinda Warner (Tamara Tunie), profiloija George Huang (B.D. Wong), piirisyyttäjä Casey Novak (Diane Neal) sekä etsivät John Munch (Richard Belzer), Olivia Benson (Mariska Hargitay) ja Elliot Stabler (Christopher Meloni).

Kauden aikana Bensonin korvaa kahdeksan jakson ajaksi etsivä Danielle Beck (Connie Nielsen). Juonen mukaan Benson siirtyy joksikin aikaa peitetehtäviin. Tosielämässä näyttelijä Hargitay oli äitiyslomalla.

Syksyn muuta ohjelmistoa

Kommentit

keskiviikkona 09.01.2013

Voisitteko nostaa tekstitystä siksi ajaksi, kun ruudulla näkyy kyseisen jakson vierailevat näyttelijät.

torstaina 10.01.2013

Tekstit nostettiin vuosien ajan aina alkujakson aikana ylös.

Ylen tekstitysfontti kuitenkin vaihtui jokin aika sitten ja sen myötä ruudun ylälaitaan asetellut tekstit eivät menneetkään enää sopivaan kohtaan vaan tipahtivat näyttelijöiden naamojen päälle.

Kovassa laissa alkutekstit kestävät vielä poikkeuksellisen kauan, ja nykyiseen käytäntöön siirryttiin nimenomaan siksi, että saimme paljon katsojapalautetta, jossa ylempänä olevat tekstit koettiin haitaksi.

Vaan ei hätää: koska Ylen ohjelmien tekstejä ei ole poltettu kiinni lähetykseen, ne voi ottaa alkutekstien ajaksi tai muuten haluamassaan kohdassa pois päältä. Sen pystyy tekemään myös tallennetusta ohjelmasta.

Miika Jalonen / TV2:n verkkotoimittaja

perjantaina 08.03.2013

Päättyikö Kova Laki Erikoisyksikkö nyt kokonaan?

perjantaina 08.03.2013

Koska sarja jatkuu yhdeksännen kauden jaksoin? Toivottavasti pian eikä vuosien kuluttua.

lauantaina 09.03.2013

Kova laki -sarjaperhe jäi nyt tauolle ja palaa ruutuun ensi keväänä.

Hankittuja jaksoja on tietääkseni sekä Erikoisyksiköstä että Rikollisesta mielestä, mutta vielä ei ole ihan varmaa, kummalla jatketaan.

Perjantai-illan ohjelmapaikalla alkaa 15. maaliskuuta uusi, samaa aihepiiriä käsittelevä sarja Lain viitta.

Miika / TV2

sunnuntaina 05.01.2014

Kiitos että Kova laki: Erikoisyksikkö on vihdoin palannut ruutuun (pe 3.1.2014). Mutta: miksi ihmeessä pyöritätte sen uusintoja??? On jo ihan riittävän rasittavaa, että sarja on välillä luvattoman pitkiä aikoja poissa ruudusta, ja tuotantokausien esittäminen Suomessa laahaa muutenkin vuosikausia jälkijunassa. Sitten vielä kehtaatte mainostaa että "sarja palaa ruutuun" - uusinnoilla. Voisitteko nyt millään edes jatkaa siitä, mihin sarja jäi edellisellä kierroksella?

sunnuntaina 09.02.2014

Niin juuri, taas uusintoja "palaa ruutuun". Koska aletaan näyttää uusia jaksoja?? Kuten edellä mainittiin, sarja laahaa jäljessä 6-7 vuotta. Samaten Hiljainen todistaja laahaa vuosia, mutta meillä vain esitetään uusintoja.
Koska siis alkaa uudet jaksot Kovasta Laista??

maanantaina 10.02.2014

Kova laki jatkuu Rikollisen mielen jaksoilla 1.3. lauantaisin klo 21 eli aivan uudella ohjelmapaikalla.

Criminal Intentin kuudes tuotantokausi on kesken, ja sitä on jäljellä 12 osaa.

Sitten on puolestaan Erikoisyksikön vuoro. Yhdeksäs kausi saadaan käyntiin Jalkapallon MM-kisojen jälkeen 19.7.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä