Kova laki -sarjat uudelle lauantaipaikalle

Juttuarkisto

Kova laki -sarjat uudelle lauantaipaikalle

Julkaistu lauantaina 15.02.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 lauantaisin 1.3.2014 alkaen klo 21. Sarjoilla ei ole Areena-oikeuksia.

Kova laki -perheen kantasarja päättyi syksyllä 2012, mutta Rikollisesta mielestä ja Erikoisyksiköstä on kosolti jaksoja jäljellä. Nyt sarjat saavat uuden ohjelmapaikan lauantaisin klo 21. Ensin paikalla nähdään kesken oleva Rikollisen mielen kuudes tuotantokausi, josta on jäljellä 12 osaa. Jalkapallon MM-kisojen jälkeen 19.7. lähtien on vuorossa Erikoisyksikön yhdeksäs kausi.

Rikollista mieltä (Criminal Intent) on tehty vuodesta 2001 lähtien kymmenen tuotantokautta. Kakkosella jatkuva kuudes esitettiin Yhdysvalloissa syksyllä 2006.

New Yorkiin sijoittuva sarja kertoo kaikkein vakavimpien rikosten tutkintaan erikoistuneesta yksiköstä. Alkuperäisestä Kova laki -sarjasta poiketen Rikollisessa mielessä tapaus esitellään aina ensin rikollisen, uhrin tai todistajan näkökulmasta.

Etsiväryhmään kuuluvat edelleen ensimmäisestä jaksosta asti mukana olleet Robert Goren (Vincent D'Onofrio) ja Alexandra Eames (Kathryn Erbe).

Viidennellä kaudella Rikollisen mielen vakiokaartiin littyi aiemminkin Kova laki -sarjoissa nähty etsivä Mike Logan (parhaiten Sinkkuelämää-sarjan Mr. Biginä tunnettu Chris Noth). Uutena kasvona mukana on etsivä Megan Wheeler (Julianne Nicholson).

Kevään muuta ohjelmistoa Kakkosella

Kommentit

perjantaina 16.09.2011

Ihanaa että tulee edes joku kova laki. Aivan parasta viihdettä. Kiitos Yle!

lauantaina 08.10.2011

Hei,
Miksi Kova Laki jaksoja ei näytetä netti-tv:ssä??

lauantaina 08.10.2011

Siksi, että sarjan hankintasopimuksessa ei ole nettioikeuksia.

Nykyään niistä neuvotellaan kyllä aina, ja suurimpaan osaan ohjelmistosta oikeudet ovatkin.

Miika / TV2

perjantaina 21.10.2011

Mikä järki on pistää kaksiosainen jakso nin, että toinen jakso tulee vasta kolmen viikon päästä

lauantaina 22.10.2011

Kyseessä on enemmänkin harmillinen sattuma kuin tarkoituksellinen ratkaisu.

Syksyn ohjelmistoa rakennettaessa ei esim. ollut tiedossa, että 29.10. esitetään taitoluistelua. kuten tapahtumaurheilun pääkanavalla voi joskus käydä.

Emme voi kuin toivoa kärsivällisyyttä!

Miika / TV2

maanantaina 24.10.2011

Onko Kova Laki-Lontoo tulossa takaisin ruutuun? Tykkään kaikista versioista mutta varsinkin nuo Lontoon poliisit olivat niin symppiksiä!
Hanna

maanantaina 24.10.2011

Kova laki: Lontoo on Ykkösen sarja, enkä tiedä tarkemmin sen esityssuunnitelmista. Kannattaa tiedustella asiaa osoitteesta yle.fi/tv1!

Miika / TV2

perjantaina 28.10.2011

Juu, todella kurjaa että jakson toinen osa tulee kolmen viikon päästä! Kerrottiinko tästä edes missään? En tiennyt sitä. Nyt katsoin tuon jakson tallentimelta ja poistin ja arvata saattaa muistaako enää tapahtumia josta jakso jatkuu.
Paras noista on ehdottomasti Erikoisyksikkö.

tiistaina 01.11.2011

Olipa kämmi, kun kaksiosaisen jakson jälkimmäinen puolisko esitetään vasta kolmen viikon päästä. Miksi muuten Kova laki -sarjan viimeistä tuotantokautta pantataan? Sehän on esitetty USA:ssa jo aikapäiviä sitten.

maanantaina 04.02.2013

Onko Rikollinen mieli -sarjaan tulossa jatkoa? Tietääkseni on esitetty viisi kautta ja ainakin viisi kautta on vielä esittämättä.

Laitan vielä tähän samaan kiitokset Game of Thrones -sarjan uudesta maratonmuodosta. Hienoa että Yle pystyy uusiutumaan.

tiistaina 05.02.2013

Rikollisen mielen kuudes kausi on hankittu Ylelle ja se esitetään näillä näkymin ensi vuonna jossain vaiheessa.

Miika / TV2

perjantaina 11.10.2013

Iso kiitos TV2:lle näistä Kovan lain Rikollisen mielen kuutoskauden jaksoista! Ihan ääneen hihkaisin kun vilkaisin tämän 11.10. telkkariohjelmaa!

perjantaina 11.10.2013

Eikös tässä olisi oiva tilaisuus laittaa koko sarja alusta pyörimään, siis aivan ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien? Saisi kaltaiseni vanha kurppakin verestää muistojaan! Laadultaan tämä sarja pesee see-äs-iit ja muut mainoskanavajenkkidekkarit perinteisin luvuin 6-0, kestäisi siis uusinnankin, uskoisin.

maanantaina 14.10.2013

Ajatus ei ole mahdoton, mutta tällä hetkellä on meneillään sen verran muita hankkeita ja suunnitelmia, etten uskalla luvata toiveen toteuttamisesta mitään tarkempaa. Pidämme joka tapauksessa asian korvan takana!

Miika / TV2

lauantaina 19.10.2013

Kannatetaan !!!!! Aivan ensimmäisiä kausia ei kenties tullut seurattua yhtä innolla kuin viimeisimpiä. Pesee todellakin sii äs ait mennen tullen.

perjantaina 03.01.2014

Milloin jatkuvat "Rikollisen Mielen" kuudennen kauden jaksot ja milloin näytetään "Erikoisyksikön" seuraava kausi. Nyt (3.1.2014 alkaen) näköjään tulee uusintoja...

keskiviikkona 08.01.2014

Halusimme tarjota Erikoisyksikön ystäville sarjan viimeisimmän kauden uusintana ennen kuin sen esitysoikeudet menevät umpeen. Kova laki on talven tauolla, koska Tartu Mikkiin -ohjelman uusi jatkot-osio tuli perjantain esityspaikalle klo 22.05.

Uuden Musiikin Kilpailun päätyttyä Kovan lain esityspaikaksi muuttuu lauantai klo 21, jolloin jatketaan Rikollisen mielen kuudetta kautta ja sen päätyttyä on vuorossa Erikoisyksikön uusi, yhdeksäs kausi.

Miika / TV2

perjantaina 28.02.2014

Miksi yle ei ohjelmatiedoissa (EPG) tiedoissa voi kertoa onko jakso uusinta vai ensiesitys ja miksi muutenkaan näissä ulkomaisissa sarjoissa ei voi pitää jakso kuvauksen mukana tuotantokausi (Season & Episode) ja episodi numeroita että pystyisi seuraamaan helpommin mikä kausi ja mikä jakso on meneillään?

perjantaina 28.02.2014

Tero,

asiaa on pohdittu, mutta jaksotekstien mahdollinen merkkimäärä on niin pieni, etteivät kausitiedot mahdu mukaan.

Ohjelmaoppaasta voit tarkistaa kaikkein kätevimmin, onko kyseessä uusinta.

Miika / TV2

sunnuntaina 02.03.2014

Vaan miksi ihmeessä sarja siirrettiin lauantaille? Ei varmastikaan sarjaa aikaisemmin seuranneiden iloksi.

maanantaina 03.03.2014

Kyllä ajatuksena oli nimenomaan se, että Kovan lain ystävät olisivat tyytyväisiä, kun sarjat saavat selvästi paremman ohjelmapaikan. Sekä tutkimusten että saadun palautteen perusteella tuntia aikaisemmalla lähetyksellä on huomattava merkitys katsomispotentiaaliin.

Miika / TV2

maanantaina 03.03.2014

Hienoa, että tätä sarjaa tulee vielä! Olen katsonut kaikki osat niin kauan kuin niitä on tullut. Varsinkin alussa oli niin erilainen juonikuvio aina kuin muissa sarjoissa; ei aina ennalta-arvattava. Gorenista en oikein välittäisi, mutta useimmiten katson kuitenkin :).
Kiitos, että on YLEn sarja, ilman tyhmiä mainoksia!

lauantaina 15.03.2014

Vai että kovan lain katsojat olisivat tyytyväisiä - meni eka jakso ihan ohi, kun en edes osannut olettaa sarjan tulevan uudella ohjelmapaikalla, eikä tuota ainakaan niin näkyvästi ilmoitettu, että mie oisin huomannut... Tottunut vuosikaudet katsomaan perjantai-iltana - todella ajattelevaista palvelua teiltä. Kiitos, kun jäi näkemättä, toivottavasti nämäkin uusitte joskus, Goren - eli Vincent D'Onofrio- on aivan huippu. Niin, eikä tätä juttuarkistoakaan niin kovin helposti tule käytyä tarkistamassa...


Muualla Yle.fi:ssä