Pöystin paluu ja muita uusia Pasiloita

Ajankohtaista

Pöystin paluu ja muita uusia Pasiloita

Julkaistu maanantaina 26.11.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 torstaisin 27.12.2012 alkaen klo 20.30. Ei esitystä 10.1. (Ampumahiihtoa). Jaksot katsottavana Yle Areenassa vuoden ajan.

Hirvittää ajatella, mutta mitä jos Pöystin elämä on ollut parasta mitä hänen epätasaisella suoritustasollaan, olemattomalla kärsivällisyydellään ja heittäytymiskyvyttömällä luonteellaan on mahdollista saavuttaa? (Neponen)

Suhtauduin jostain syystä kerettiläisen epäilevästi Pasilan kuudenteen tuotantokauteen. Riittäisikö Atte Järvisellä vielä ideoita ja näkökulmia tarkoituksellisen staattisena pidetystä maailmasta ja sen hahmoista?

Pelko oli turha. Kolmen uuden jakson perusteella luvassa on aivan yhtä osuvaa ja levotonta satiiria kuin ennenkin. Okei, Repomiehen sanavarasto nyt ehkä pyörii hieman liikaa paikallaan - mutta toisaalta, Repomieshän se on.

Viidennen kauden lopussa komisario Pöysti toteutti viimeinkin pitkäaikaisen ukaasinsa ja lensi Aasiaan. Ei liene suuri juonipaljastus kertoa, että takaisinhan sieltä tullaan, mutta millä mielellä ja valaistuksen asteella?

Muita tulevia aiheita ovat mm. juniorijääkiekkoilu, suorastaan tappavan houkuttavan Virginia Heartbreaker -kaloripommin kehittänyt hampurilaisketju sekä missikisa-instituutio. Ja kyllä niistä hahmoistakin taas jotain jännää kuoriutuu.

Neuvottelut Pasilan elämästä kuudennen tuotantokauden jälkeen ovat loppusuoralla ja tilanteesta kerrotaan heti, kun lisätietoa on.

Miika Jalonen
TV2:n verkkotoimittaja

Pasilan sivut

Sarja Facebookissa

Asiasanat:

Kommentit

tiistaina 27.11.2012

Anteeksi, mutta eikös se Järvinen todennut Pasilan keisari haastattelussa että pasilan kuudes kausi on viimeinen? Älkääs nyt kiusatko sitä Attea. Jos se hauluu lopettaa nin antakaa. :D (Olen kova pasila fani, mutta kyllä ihmetyttäisi jos yhtäkkiä tulisiki 7 kausi, kun olen jo tavallaan tuudittaunut siihen ajatukseen että pian se loppuu. Hämmentävää.)

tiistaina 27.11.2012

Se ei saa loppua, JUMALAUTA!

tiistaina 27.11.2012

Repomies <3 Pöysti<3 ...No voi miten hauskaa...Pasila vetoaa ihmisen "pikkuminään" ja on henkilön ajatusmaailmaa aina askeleen edellä...siis suorastaan Fantastista! Mitenkäs olisi se elokuva? ...Taputetaan käsiämme...veisataan ilo-virsi..(siispä aivan mahtavaa)

keskiviikkona 28.11.2012

Lähettäkää taas yksi jakso ennakoon niinku kolmos- ja neloskaudella, jooko? :)

keskiviikkona 28.11.2012

Rohkenen todeta, että sellainen saattaa hyvinkin olla luvassa...

Miika / TV2

sunnuntaina 02.12.2012

mutta se olisi tosi siistii JOS Repomies laulasi gerenimoota... joissain jaksossa...Kunhan sanoin....toivotavasti Pasila ei loppuisi vielä...

keskiviikkona 05.12.2012

Jippii! Ja mä kun luulin että se sitte vitoskauteen tyssäs! Kiitos, Atte Järvinen ja ääninäyttelijät!

perjantaina 07.12.2012

Selviääkö Pasilan kohtalo vielä tämän vuoden puolella?

perjantaina 07.12.2012

Välttämättä ei, mutta toki asiasa tiedotetaan heti kun uutta kerrottavaa on.

Miika / TV2

sunnuntaina 09.12.2012

Loistavaa kun Pasila taas alkaa onhan sitä jo odotettukin.

sunnuntaina 09.12.2012

Repomies taantui viime kaudella jo niin ärsyttäväksi mekastajaksi, että tämän hahmon käsittelyssä voisi ottaa enemmän mallia ensimmäisistä kausista. Muuten ei valittamista.

sunnuntaina 09.12.2012

No olihan se kun näin toissa yönä jännän unen. No se meni sillain että olin kattomassa Pasilaa..yleareenasta..ja se alkoi huomenta ihmiset tv-show jutulla... j.n.e...no jokatapauksessa myöhemmin illalla Pöysti oli ilta kävelyllä..oksa naksahtti..Pöysti kuuli sen kääntyi ja...rosvot hyökkäsivät hänen kimpuunsa...Pöysti kirkui kauhusta ja niin hyvin että Neponen ja Repomies kuulivat sen..ja he menivät apuun... kun he pääsivät perille rosvot ehtivät jo paeta ja he saivat Pöystiltä sitä mitä he halusivat eli..aseen,avaimet ja lompakon...Repomies kysyi Neposelta että kuoliko hän? Siihen Neponen vastasi ei kuulen kuinka sydän lyö hänellä...siihen Repomies vastasi että jaa...no jokatapauksessa Neponen vei Pöystin sairaalaan ja paria tuntia myöhemmin lekuri sanoi Neposelle että Pöysti on tajuton mutta herää viimeistään illalla...Neponen meni katsomaan tajutonta Pöystiä ja Neponen vannoi kostoa niille jotka hakkasivat Pöystin...no juuri kun muistinsa menettänyt Pöysti pääsi sairaalasta niin Repomies päätti käyttää tilaisuutta hyväksi ja alisti Pöystin siivojaksi... Routalempi taas oli kalpea kuin lakana ja meni vessaan heittämään laatan...miksikö...koska Pöystillä oli verkkopaita päällä...sitten hän näki julisteen jossa hän on...sitten Pöysti sanoi: Tuo tuttimies näyttää tutulta...(taustalla alkoi kuulua pikagirl niminen biisi) ja Pöystin muisti alkoi tulla pikku hiljalleen takaisin...siinä kaikki eli kyllä täällä odotetaan jo innolla tuota Pasilaa... :3
ja HUOM!! tällä kommentilla EI ole tarkoitus loukata ketään!!!

sunnuntaina 09.12.2012

Itse tykkään vieläkin Repomiehestä :3

sunnuntaina 09.12.2012

Repomies on hyvä jätkä! kunhan hänen lempeys on...no...keskitasoa...mutta muuten mahtava ärsyttäväksi mekastajaksi >:3

maanantaina 10.12.2012

Repomies toimii paremmin pienissä rooleissa, jos multa kysytään. Silloin hänen juttunsa eivät ala maistua puulta.

tiistaina 11.12.2012

En tiennytkään että Repomiehen suosio on hiipunut. Melestäni se on paras hahmo koko sarjassa. :)

tiistaina 11.12.2012

gerenimo? ...AAaa...toi Anonyymi tarkoitti varamaan että: mutta se olisi tosi siistii JOS Repomies laulasi geronimoota!! eikä gerenimoota... heh..jossain jaksossa...Kunhan hän sanoin....toivotavasti Pasila ei loppuisi...vielä

keskiviikkona 12.12.2012

PASILA ON PARAS!!!!!!!!!!!!!! :-)

perjantaina 14.12.2012

Repomies on kyllä hauska ja sympaattinen hahmo, mutta välillä hänen juttunsa alkavat toistaa liikaa itseään / kiertää ympyrää.

Odotan silti 6. kautta mielenkiinnolla.

perjantaina 14.12.2012

Kai Pasilan sivu muuten päivitetään pian? Uusimpana tietona vieläkin 5. kauden alkamisajankohta.

perjantaina 14.12.2012

Laitan sivun ylläpitäjille noottia asiasta.

Miika / TV2

perjantaina 14.12.2012

Ensi viikolla ennakkojaksonen? Pliide.. Ei jaksa oottaa! Liian mielenkiintoinen sarja on tämä :)

sunnuntaina 16.12.2012

no...minkälaista se olisi JOS Kontiovaara kohtaisi lauma vihaisia mummoja...siis jossain jaksossa siis...kunhan mietiskelin...liian ääneen...

torstaina 20.12.2012

VOI JUMALAUTA! Pasila ei saa loppua ton kutos kauden jälkeen!

torstaina 27.12.2012

Oi, innolla odottelen mitä kaikkea 6. tuotantokausi tuo tullessaan. Mutta varmasti yhtä paljon hyvää satiiria kuin ennenkin. Jos tämä tuottari olisi nyt se viimeinen, niin melkeinpä toivoisin yhtenä asiana, että Pöysti löytäisi itselleen viimein sen vakituisen elämänkumppanin, kun hänellä on ollut vain noita lyhyitä suhteita. Mutta nähtäväksi jää. :-)

torstaina 27.12.2012

Jo nyt päästiin asiaan...siis suorastaan hyvä! tämä kyllä keventää mieltä...vai mitä?

perjantaina 28.12.2012

Paluu oli mahtava jakso! :D

maanantaina 07.01.2013

Milloin se Pasilan kohtalo oikein selviää?

maanantaina 07.01.2013

Eiköhän se tammi-helmikuun aikana ratkea.

Miika / TV2

sunnuntaina 13.01.2013

siihen asti...minä odotan sitä vastausta...

perjantaina 18.01.2013

Erittäin hyvä jakso! tämä missikisat...koko 6 tuotankokausi on parantunut huimasti edellisistä

lauantaina 19.01.2013

oikein hyvä oli missikisat, mutta tapahtuiko jakson lähetyksessä joku virhe kun ennen jakson tunnaria kohtaus katkesi jotenkin yllättäen?

maanantaina 21.01.2013

Hmm, ainakaan lähetyksenvalvoja ei havainnut jaksossa mitään häiriötä, emmekä myöskään ole saaneet aiheesta muita nootteja.

Miika / TV2

maanantaina 21.01.2013

aijaa.. No ehkei se ollut häiriö sitten. :D tuo kohtaus vaan tuntui jotenkin hassulta kun Pöysti ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun kun tunnari jo lätkäistiin päälle. Anteeksi turhasta vaivasta.

torstaina 24.01.2013

Nyt mä näkisin että noihin hahmoihin on tullut lisää tuota eloa/elämystä...ja sitäpaitsi Hiano jakso tämän torstainen! Oli hauska ja fiksu! Kaksi asiaa, jotka harvoin yhdistyvät suomalaisessa huumoriviihteessä.

perjantaina 25.01.2013

Ei se Pasila näytä paranevan yhtään, huononee vaan. Mä toivon koko sydämmestäni että 6. tuotantokausi on viimeinen, eikä mitään jatkoa ruveta väkisin vääntämään jos ideat on yksinkertaisesti jo niin lopussa, että pitää alkaa kopioida jaksoja toisistaan.

Onko Putous pehmentänyt ihmisten huumorintajun vai mielisteleekö fanit tahallaan että sarjaan saataisiin tehtyä jatkoa vaikka väkisin??? Kyllä se Hynynen oli oikeassa sanoessaan että "suomi katsoo paskaa jatkossakin"......

perjantaina 25.01.2013

mutta kuka määrittää paskan? Itse olen suuri pasilafani jo sarjan alkuajoilta, mutta pidän nykyisistä jaksoista aivan yhtä paljon kuin vanhoista. Enkä todellakaan koe mielesteleväni ketään: jos sarjasta tulee mielestäni paska, lopetan yksinkertaisesti sen katsomisen, mutta en silti syyttäisi faneja jotka pitävät sarjaa yhä laadukkaana (koska minun mielipiteeni ei ole se ainoa ja oikea)

Sarjan huumori on toki muuttunut ja menettänyt osan entisestä särmästään mutta tilalle on tullut myös paljon uusia ja laadukkaita piirteitä. Sarjan satiiriarvo tuntuu olevan omasta mielestäni juuri nyt huipussaan. Enkä muuten menisi linkittämään Putousta Pasilaan..niillä ei ole mitään yhteyttä..

torstaina 31.01.2013

Toivottavasti Pasilan kohtalo selviää pian.

lauantaina 09.02.2013

Miten musta tuntuu että tämä Pasilan kohtalo selviää vasta vuonna: kivi, kanto ja selkäranka..?!

tiistaina 12.02.2013

Ei sentään. Sain luvan kertoa, että jatkoa on tulossa, mutta päivitetyllä konseptilla. Kyseessä tulee olemaan eräänlainen spinoff, jossa hypätään ajassa eteenpäin, vaikka keskeiset hahmot pysyvätkin samoina.

Miika / TV2

tiistaina 12.02.2013

MITÄH!? Pasila spinoff.. huisin jännää!!!!!!!!!! :D

tiistaina 12.02.2013

:D LOISTAVAA!!! ... Tämähän käy mielenkiintoisaks... :)

torstaina 14.02.2013

Spinoff? Milloin tuo mahtaa alkaa?

torstaina 21.02.2013

Mitä toi yks anonyymi valittaa putouksesta ... tai miten se liittyy Pasilaan tai yleen?! ... mene muualle valittamaan siitä sarjasta >:(

torstaina 21.02.2013

Hmm .. spinoff vai?! ... saapa nähdä että minkälainen se tulee olemaan :)

torstaina 21.02.2013

Nyt hei ihan oikeasti!

10.1 ei ollut esitystä, ja sen minä vielä ymmärrän, mutta että ei tänäänkään eikä ensiviikolla?!
yhteensä siis kokonaiset 3 viikkoa, jolloin ei tule Pasilaa? Oletteko te ihan tosissanne?! Anteeksi vain, mutta kyse on nyt sarjasta joka kipuaa viikoittain (ainakin yle areenassa) katsotuimpien ohjelmien joukkoon ja silti, SILTI te päätätte siirtää pasila jaksoja minkä lie jckfdvdbm ohjelman tieltä? Syy? Mikä voi olla mahdollinen selitys moiselle järjettömyydelle?

keskiviikkona 13.03.2013

Pasila on parasta viihdettä että!! ...hmm... ei ole Atte Järvistä parempaa... :D

sunnuntaina 24.03.2013

Kiehtova juttu toi spinoffi. Mä luulin vikan jakson jälkeen että pasila loppuu. Vikassa pasilan jaksossa huijattiin. Ei tämä ole pasilan loppu. Mahtavaa!

keskiviikkona 31.07.2013

Oletteko harkinneet Pasila-musiikkilevyn julkaisemista? Pasilassa on niin paljon loistavia lauluja/musiikkeja, että olisi hienoa saada kokoelmalevy niistä.

keskiviikkona 31.07.2013

Kiitos ideasta! Vaikka tuotantoyhtiössä on hyvinkin voitu moista jo harkitakin, välitän ehdotuksesi joka tapauksessa heille.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä