Kakkonen kertoo

Uusia tuulia ja tunteita

Julkaistu perjantaina 14.01.2011

YLE Kuvapalvelu

Jouluherkut on sulateltu ja Kakkonenkin kääntyy kohti kevättä. Luvassa on tuttua ja turvallista mutta myös paljon uutta ja kiinnostavaa ääntä ja kuvaa. Eikä tunteita piilotella.

Pasilan Pöysti, Repomies ja kumppanit antavat palaa kymmenen uuden osan verran maanantaissa ja lapsen syntymät liikauttavat kovimmankin sydänalaa perjantain Sydänääniä-sarjassa. Tosimiehiä tavataan torstaisin Taistelulentäjissä ja Erikoisrajajääkäreissä, kahdessa uudessa kotimaisessa toiminnallisessa dokumenttisarjassa.

Jännitys pakkautuu loppukevääseen, kun etsitään Suomen parasta kuoroa, lauletaan Euroviisujen karsinnat, Suomen finaali sekä kansainvälinen finaali ja pelataan taas jääkiekon maailmanmestaruudesta toukokuussa.

Eikä kylmäksi jätä Dokumenttiprojektinkaan kevään kattaus. Reindeerspotting, Miesten vuoro ja Vesku -elokuvat tarjoavat tämän hetken Suomen parasta dokumenttia, Jussi-ehdokkuudetkin sen todistavat.

Uuden päivän viikkouusintapaketti siirtyy sunnuntain myöhäisillasta aikaisemmaksi ja alkaa 23.1. lähtien jo klo 19.20. Sunnuntaisin klo 22.05 nähdään keväällä kaksi tasokasta uutta sarjaa, muotimaailmaan sijoittuva Catwalkin kuningatar ja HBO:n How To Make It In America, joka kertoo kahdesta amerikkalaista unelmaa tavoittelevasta kaveruksesta.

Myös Satuhäitä vietetään jälleen ja Pirunpellolle astutaan ensin uusintojen, sitten aivan uusien jaksojen myötä. Saksalaisdekkareiden joukossa on taattua laatua ja kaksi uuttakin sarjaa.

Talven tuiskussa ja tuiverruksessa YLE-laiva on natissut ja kippareita vaihdettu. Luotsaan Kakkosta nyt kun kanavan aiempi päällikkö Ilkka Saari siirtyi haistelemaan uusia tuulia vielä korkeammalle jakkaralle Pasilaan. Ja mikäs Kakkoslaivaa on luotsatessa - pitää vain muistaa kuunnella sydänääniä ja uskaltaa luottaa täysillä tunteeseen...

Timo Järvi, ohjelmapäällikkö / YLE TV2

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.