Juttuarkisto

Neljän naisen Onnenkantamoinen

Julkaistu tiistaina 03.01.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaisin 9.1. - 4.6.2012 klo 22.05, paitsi toinen osa, joka alkaa 16.1. klo 22.20. Ei uusintapaikkaa. Jaksot katsottavana YLE Areenassa kahden viikon ajan tv-esityksestä.

Nuori naisnelikko matkalla luusereista voittajiksi

Onnenkantamoinen (16) (Winners and Losers, Australia 2011- ) on railakas sarja ystävyksistä, jotka ovat olleet kouluaikojen luusereita ja kenties alisuoriutuneet elämässä sen jälkeenkin.

Koska High school -eliitin tylytys on jättänyt kaikkiin neljään päähenkilöön jälkensä, kutsu kymmenvuotisluokkajuhliin aiheuttaa väistämättä jännitystä.

Frances (Virginia Gay, kuvassa vasemmalla), Sophie (Melanie Vallejo), Jenny (Melissa Bergland) ja Rebecca (Zoe Tuckwell-Smith) päättävät kuitenkin uskaltautua mukaan silläkin uhalla, että luokan kaunottaret katsoisivat heitä vieläkin pitkin nenänvarttaan.

Illasta tuleekin ikimuistoinen, muttei ihan sillä tavalla kuin alun perin. Juhlien jälkeen toisensa uudelleen löytänyt kvartetti nimittäin poikkeaa vielä kioskille ja ostaa arvan, ihan huvikseen.

Konkreettisen onnenkantamoisen eli päävoiton myötä kaikilla on selkeä tilaisuus punnita valintojaan, vaihtoehtojaan ja miettiä muutostakin. Mutta mihin suuntaan? Ja millä hinnalla?

Sarjan avauskaudella on 22 jaksoa. Toinen kausi on Seven Networkilla jo tuotannossa. 

Näin Kakkonen uudistuu

Tutustu alkuvuoden ohjelmistoon

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.