Juttuarkisto

Satuhäät: Salamakosinta karaokessa

Julkaistu tiistaina 21.02.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 27.2.2012 klo 21. Ohjelma katsottavana YLE Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Annika Siltala, 20, ja Anssi Mäkinen, 22, vihitään Honkilahden kirkossa Eurassa. Nuoripari on edennyt suhteessaan vauhdikkaasti, sillä Annikan ja Anssin ensitapaamisesta on kulunut häiden aikaan vasta vajaa vuosi.

Annikan ja Anssin rakkaustarina alkoi reilu kymmenen kuukautta ennen häitä. Yläneellä asunut Anssi oli lähtenyt muutamalle oluelle paikalliseen ravintolaan, jonne sattumalta päätyi myös harjavaltalainen Annika ystävänsä kanssa.

- Silloin kun tapasimme, en etsinyt ketään. Olin pyhästi päättänyt, etten vähään aikaan ole yhdenkään miehen kanssa, kertoo Annika.

Annikan ja Anssin ensikohtaaminen ravintolassa johti jatkoille Anssin kotiin. Seuraavana päivänä rekkakuskina työskentelevä Anssi oli lähdössä viikoksi Itä-Suomeen työreissulle. Miestä kiehtoi uusi tuttavuus siinä määrin, että hän pyysi Annikaa mukaansa.

- Anssi kysyi, haluanko lähteä hänen mukaansa tutustumaan paremmin. Ehkä hän pelkäsi, etten anna puhelinnumeroani, Annika muistelee.

Annikan ja Anssin rekkareissusta alkanut romanssi muuttui varsin pian vakavaksi. Pari ehti seurustella vajaan kuukauden, kun eräänä iltana yläneläinen ravintolakansa sai yllätyksekseen todistaa julkista kosintaa karaokeillassa.

- Kosinta tapahtui niin, että ensin ystäväni lauloi ja sen laulun jälkeen Anssi mikrofonin kanssa kysyi minulta, että tulenko hänen vaimokseen.

- Kaveri antoi mikin, polvistuin Annikan eteen ja kysyin tuletko vaimokseni, kertoo Anssi.

Annikan ja Anssin häitä alettiin suunnitella heti kihlojen jälkeen. Juhlajärjestelyjen lisäksi paria työllistää häiden alla myös muutto Yläneen rivarikodista omakotitaloon Mynämäelle.

Toisaalta valmisteluite helpottaa se, että Annika on häiden aikaan työtön. Morsiamen tulevaisuuden suunnitelmissa on viedä keskenjääneet kokkiopinnot loppuun ja hankkia itselleen mieluisa työpaikka.

Jaksossa 6 esitetty musiikki: 1. Pate Mustajärvi ja Sakari Kuosmanen: Sydän syrjällään - Somenthing` Gotten Hold Of My Heart 2. Teleks: Elämäni viimeinen rakkaus 3. Leevi and the Leavings: Ihanasti sanottu 4. Willie Nelson: On The Road Again 5. Solistiyhtye Suomi: Miks ei aina voi olla lauantai 6. Martti Servo: Tuntuuko tutulta? 7. Johnny Cash: A Ring Of Fire 8. J. Karjalainen: On kaikki niinkuin ennenkin 9. The baseballs: Umbrella 10. Mamba: Kaksi kahvia 11. Essi Vuorela: Serpentiiniä 12. Solistiyhtye Suomi: Elämän tsa tsa tsa 13. Anna Puu: Ruusunen 14. LIVE - urkuri Timo Meriläinen: Morsiuskuoro oopperasta "Lohengrin" 15. Enya: Orinoco Flow 16. LIVE Karaoke Annika Siltala: Lupaus 17. A-tyyppi: Ihanaa leijonat, ihanaa.

Satuhäiden viralliset Facebook-sivut

Haluatko pitää Satuhäät vuonna 2012? 

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.