Juttuarkisto

Satuhäät: Anri ja Ilpo

Julkaistu tiistaina 13.03.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 19.3.2012 klo 21. Ohjelma katsottavana YLE Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Anri Kähkönen, 28, ja häntä kahdeksan vuotta nuorempi Ilpo Kähkönen vihittiin kevättalvella maistraatissa. Nyt, puoli vuotta myöhemmin lasta odottava pari saa liitolleen myös papin siunauksen Pohjois-Karjalaisessa järvimaisemassa.

Kolmesti kihloissa olleen Anrin ja teiniseurustelun kokeneen Ilpon rakkaustarina alkoi Kiteen ABC:llä, jossa paikkakunnan nuoriso vietti vapaa-aikaansa.

Yksi nuorista oli tuolloin 16-vuotias Ilpo, joka sattui paikalle, huomasi huoltamolla työskennelleen Anrin ja ihastui näkemäänsä.

- Anrissa ihastuin ensimmäisen kerran leuan alapuolella oleviin ulokkeisiin, virnistää Ilpo.

Yhteisestä kahvihetkestä alkoi parin ystävyys, joka ei kuitenkaan vielä muuttunut seurusteluksi.

- Syitä on monia, mutta yksi on etten ollut 18-vuotias vielä silloin, kertoo Ilpo.

- Kun sain tietää Ilpon olevan on 16-vuotias, niin mietin että hän on alaikäinen. Sakkolihaa, ei voi koskea, Anri sanoo.

Eikä Anri koskenut. Pari vain tapaili ystävyyden merkeissä. Kunnes eräänä tammikuisena päivänä Ilpo ajeli Kiteellä Anria vastaan autolla. Ilpo oli tullut miehen ikään.

- Saman tien pistin tekstiviestin, että lähetkö ABC:lle kahville. Lähdin kahville ja Anri sitten kysyi, että olenko minä vapaalla jalalla, ja satuin olemaan sinkkumiehenä, kertoo Ilpo.

Pian tämän jälkeen alkoi parin seurustelu, joka tiivistyi Anrin saatua oman asunnon. Silloin Ilpo alkoi viettää aikaa hänen luonaan säännöllisesti. Se johti pian kihloihin.

- Ostin meille hopeiset sormukset ja kävin polvilleen hänen eteensä ja kysyin, että laitatko sormeesi. Tuletko vaimokseni?

Kihlajaisten jälkeen pari muutti toiseen asuntoon, joka oli parin yhteinen koti. Seuraava etappi oli avioituminen.

Kun Anri ja Ilpo olivat menneet naimisiin, päättivät he jättää ehkäisyn pois. Seuraava ja todella iso tapahtuma olikin raskauden toteaminen. Alkoi odotusaika, joka ei päästä Anria helpolla edes häiden valmistelujen alla.

Jaksossa 9 esitetty musiikki: 1. Anna Puu: Kun olet minun 2. Teleks: Elämäni viimeinen rakkaus 3. Leevi and the Leavings: Pohjois-Karjala 4. Olavi Uusivirta: Tuu mun vaimoksen 5. Liljan loisto: Heili Karjalasta 6. Eini: Elämäni mies 7. Danny: Odotat lastain 8. Neljä ruusua: Beibi, sä oot mun 9. Madonna: Dress You Up 10. Bernard Herrman: Psycho (Theme) 11. NeljänSuora: Muotitietoinen 12. Topi Sorsakoski & Agents: Cadillac 13. Lady Gaga: Hair 14. Jorma Juselius: Kesäillan valssi 15. Pepe Willberg: Elämältä kaiken sain 16. Enya: Orinoco Flow 17. Enya: Watermark 18. NeljänSuora feat. Suvi Teräsniska: Täävalssi..

Satuhäiden viralliset Facebook-sivut

Haluatko pitää Satuhäät vuonna 2012? 

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.