Juttuarkisto

Satuhäät: Ex-jääkiekkoilija löysi kaunottarensa

Julkaistu tiistaina 20.03.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 26.3.2012 klo 21. Ohjelma katsottavana YLE Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Hollannissa asuvat Saija Jääskeläinen, 30, ja häntä neljä vuotta vanhempi Mikko Sivonen vihitään Ahlmanin kartanolla Tampereella. Rotterdamissa asuva pari on häiden aikaan seurustellut viitisen vuotta. Parin häitä juhlii 50 juhlavieraan joukko mukanaan perheen 3-vuotias Noa-poika.

Perhe on asunut puolitoista vuotta Rotterdamissa, jonne se muutti Mikon työn perässä. Entinen jääkiekkoilija työskentelee muovikenkiä tuottavan yrityksen logistiikkajohtajana. Kuntoilua ja käsitöitä harrastava Saija on kotiäiti.

Saijan ja Mikon rakkaustarina alkoi viisi vuotta sitten Tampereella, jonne keravalainen Saija oli lähtenyt ystävänsä kanssa kesälomareissulle. Pari kohtasi ravintolassa perjantai-illan huumassa.

- Näin, että siellä on todella kaunis nuori nainen ja rohkaisin mieleni ja lähdin keskustelemaan hänen kanssaan, muistelee Mikko.

Saijalla ja Mikolla riitti juttua, joten ravintolasta lähdettiin yhtä matkaa siirtyen seuraavaan bilepaikkaan. Illan viimeiset hitaat soivat jo levylautasella, kun Mikko rohkaistui tekemään lähempää tuttavuutta Saijan kanssa.

- Jossain vaiheessa iltaa ihastus rupesi olemaan molemmin puolista, rohkaisin itseni ja suutelin Saijaa, Mikko kertoo.

Ilta jatkui vielä Mikon siskon mökillä, jonka aitta tarjosi puitteet romanttisen yön jatkumiselle.

Saija viihtyi niin hyvin Mikon seurassa, että hänen suunnitelmansa lähteä kotiin Keravalle karisivat ja näin Saijan ja Mikon toisiinsa tutustuminen sai yhden päivän jatkoaikaa. Vaikka ihastumista olikin jo ilmassa, yksi asia kiusasi Saijaa.

- Mikko kertoi, että hän on ammatikseen pelannut jääkiekkoa, ja useat niistä on sellaisia häntäheikkejä, toteaa Saija.

- Saijalle kerroin, että en ole tällainen tyypillinen jääkiekkoilija, että mulla on erilainen tausta kuin monella muulla, kertoo Mikko.

Siitä alkoi Saijan ja Mikon muutaman kuukauden pituinen kaukosuhde. Kaukosuhde muuttui astetta vakavammaksi, kun Saija muutti saman katon alle Mikon ostamaan rivarin pätkään Tampereelle.

Yhteiseloa oli ehtinyt kulua alle vuosi, kun Saija huomasi olevansa raskaana.

- Molemmat olimme tietysti iloisia, mutta se tuli yllättäen, nopeasti, muistelee Saija.

Saijan ja Mikon kihloista ehti vierähtää melkein kolme vuotta ennen kuin hääjärjestelyt toden teolla alkoivat.

Jaksossa 10 esitetty musiikki: 1. Judy Garland: Somewhere over the rainbow 2. Teleks: Elämäni viimeinen rakkaus 3. The Beautiful South : Rotterdam 4. Thomas Newman: Dead already 5. The Fans: Óle, Òle, Òle 6. Hari and Aino: Finland 7. Lykke Li: My Love 8. Frank Sinatra: New York, New York 9. Arctic Monkeys: Diamonds are forever 10. Fergie: Labels Of Love 11. Miljoonasade: Hei sisko 12. Eurythmics: When Tomorrow Comes 13. Pinja Hanski: Tänään tuntuu hyvältä 14. Enya: Orinoco Flow 15. LIVE - Riku Suuriniemi ja Petri Kuosa: Somewhere over the rainbow 16. Enya: Watermark 17. Ben E. King: Stand By Me.

Satuhäiden viralliset Facebook-sivut

Haluatko pitää Satuhäät vuonna 2012? 

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.