Ajankohtaista

True Blood ja Game of Thrones paketteina

Julkaistu tiistaina 22.01.2013

YLE Kuvapalvelu

Game of Thronesin neljäs tuotantokausi käynnistyy 11.12.2014.

True Bloodin kuudes kausi alkaa kesällä 2014..

Me elämme ikuisesti. Me olemme nuoria ikuisesti. Maailma on meille auki. (Jessica Hamby)

Kakkosen kevätohjelmiston kuuluvat odotetut uudet tuotantokaudet kahdesta HBO-sarjasta, fantasiasaaga Game of Thronesista (toinen) ja vampyyri-ilmiö True Bloodista (viides).

Esitämme molempien sarjojen jatkokaudet normaalin jakso viikossa -rytmin lisäksi myös paketteina. Game of Thronesia nähdään viisi jaksoa sekä kauden aloituspäivänä 7.2. että 14.3., True Bloodia puolestaan neljä osaa 18.4., 23.5. ja 4.7.

Lisäksi samanlaisen putkituksen saavat myös kummankin sarjan edelliset kaudet. Ensimmäinen Game of Thrones -paketti tulee 24.1 ja toinen 31.1. True Bloodin vastaavat päivät ovat 4. ja 11. huhtikuuta. 

Uusintaputkien aloitusaika on klo 23.05, uusien 22.05. Sen ohella yksittäisiä jaksoja nähdään vielä muiden arkipäivien myöhäisilloissa.

Päivitys 1.2.: Sekä Game of Thronesin että True Bloodin uudet jaksot ovat katsottavana Yle Areenassa Ylen uuden HBO-sopimuksen myötä kuukauden ajan.

Game of Thronesin uusintaosien nettikatseluaikaan sovellettiin kuitenkin valitettavasti vanhaa sopimusta ja siksi jakso oli vain seitsemän päivää.

Päivitys 20.3.: Miksi Game of Thronesin kolmas kausi nähdään vasta ensi vuoden alussa?

Yle ei haudo tarkoituksellisesti HBO-sarjoja, vaan esitämme ne heti kun se on sopimuksen mukaan mahdollista.

Nimenomaan HBO-sarjojen kanssa joudumme odottamaan lähettämistä pidempään kuin muiden sarjojen kohdalla, jotka saadaan nykyään parhaassa tapauksessa ruutuun muutaman viikon sisällä ensiesityksestä ulkomailla.

Game of Thronesin maksu-tv-oikeudet on myyty C More+:lle, minkä lisäksi HBO Nordic esittää sarjaa oman palvelunsa kautta. Ylen esitysikkuna aukeaa kahdeksan kuukauden kuluttua HBO:n ensilähetyksestä.

Päivitys 4.4: True Blood -putkien Areena-julkaisua joudutaan muuttamaan, sillä saamme pitää netissä vain viisi saman sarjan jaksoa kerralla. Siitä syystä neljännen tuotantokauden uusintajaksot (esitykset 4. ja 11. huhtikuuta) eivät voi olla Areenassa viikkoa pidempään. Parin osan tapauksessa eivät sitäkään, koska True Bloodin kausissa on 12 jaksoa ja kummassakin paketissa 6. Sen myötä julkaisemme aluksi vain viisi ensimmästä ja vaihdamme avausjakson kuudenteen puolivälissä viikkoa. Samoin toimitaan jälkimmäisen putken ensimmäisen (kausinumero 6) ja päätösosan (12) kanssa.

Tilanne vaikuttaa myös viidennen kauden uusien jaksojen Areena-julkaisuihin. Jotta voimme pitää luvatusta kuukauden nettikatseluajasta kiinni, esitämme tv:ssä neljän jakson paketit 18.4., 23.5. ja 4.7. Alun perin viides tuotantokausi oli tarkoitus esittää uusintojen tapaan kahtena kuuden osan putkena.  Pahoittelut viime hetken muutoksesta. Nimenomaan nettijulkaisemisen sopimusviidakot ovat vielä tällä hetkellä melkoisia, mutta suunta on oikea. Toivomme kärsivällisyyttä!

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.