Kakkonen kertoo

Kanavakonsulttihaku 2013 on päättynyt

Julkaistu perjantaina 14.06.2013

YLE Kuvapalvelu

Oletko 25-35 -vuotias, täynnä intoa ja ideoita, aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja kiinnostunut Ylestä ja TV2:sta? Haluatko tutustua Suomen suurimpaan mediataloon ja päästä mukaan kehittämään monimediaista kanavaa?

Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, Kakkosen kanavakonsulttihaku voi olla elämäsi tilaisuus. Etsimme kuutta henkilöä uusiksi kanavakonsulteiksi, joiden ensimmäinen tehtävä on luoda itsenäisyyspäivän (6.12) ohjelmakaavio TV2:lle.

Tehtävä on määräaikainen ja vie 1-2 päivää kuukaudessa. Hakuaika päättyi 11.8.2013.

Hakeminen kannattaa, jos mieli on avoin uusille ideoille ja haluaa haastaa itseään ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. (Eljas)

Työ on antanut ennen kaikkea mahtavia kokemuksia ja kontakteja. En usko, että missään toisessa työssä pääsee näkemään yhtiön toimintaa näin laajasti ja hauskalla tavalla. (Maria)

YLE KuvapalveluYLE Kuvapalvelu

Kanavakonsulttius on täydellinen pesti oman oppimisen kannalta niin suhteessa mediamaailmaan kuin itseensäkin. Pitää vain luottaa itseensä ja olla rohkea. Se riittää. (Aapo)

Kanavakonsulttius on ollut paras työ, joka minulla on ollut. Ryhmätaidot ja innokas asenne riittävät! (Maria)

Viime vuonna kahdeksan ensimmäistä kanavakonsulttia rakensivat elokuisen Supersunnuntain ja kesäkuun alun School´s Out -ohjelmistot. Töihin mahtui paljon muutakin - mm. ohjelmien ja strategian kehittämistä ja blogin kirjoittamista.

Monipuolisia näköalapaikkoja riittää uusillekin kanavakonsulteille. Suunnitelmissa on muun muassa työpaja draaman tekijöiden kanssa.

Lue ja katsele lisää:

Kanavakonsulttivuosi täynnä energiaa ja ideoita

Kanavakonsulttien blogi

Kanavakonsultit kertovat työstään osa 1

Kanavakonsultit kertovat työstään osa 2

TV:stä tuttu video kanavakonsulttihausta

Inspiraatiota hakuun Pinterestissä

Tutustu vuoden 2013 ohjelmistoon

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.