Keskustelun säännöt.
Kaikilta käyttäjiltä vaaditaan toimiva sähköpostiosoite.


Rekisteröityessäsi, syötä:

1) Entinen tai uusi käyttäjätunnus array(oma nimesi tai nimimerkkisi). Jos valitset vanhan, et huomaa mitään eroa entiseen toimintaan.

2) toimiva ja voimassa oleva sähköpostiosoite.
Ohjelma arpoo salasanan, jota et siis syötä itse, vaan saat sen ilmoittamaasi sähköpostiin. Sen jälkeen voit osallistua keskusteluun. Voit vaihtaa salasanan haluamaksesi Oma profiili-linkistä.

Mikäli haluat keskustella eri nimimerkeillä eri palstoilla, joudut rekisteröityessäsi antamaan jokaiselle nimimerkille eri sähköpostiosoitteen.

Älä valitse käyttäjätunnukseksi toisen henkilön, varsinkaan julkisuuden henkilön nimeä tai tunnusta, joka muistuttaa toista tunnusta tai joka on aikaisemmin ollut jonkun toisen keskustelijan käytössä. Asiattomuudet ja ns. kloonit poistetaan ja epäselvissä tapauksissa ko. tunnuksen käyttö estetään kokonaan.

Sääntömuutoksen seurauksena saattaa alkupäivinä esiintyä ruuhkaa monien rekisteröityessä yhtäaikaa. Jos havaitset ongelmia tai toiminta on hidasta, yritä myöhemmin uudestaan. Vasta sen jälkeen ota yhteys ylläpitäjään. Pyynnöstä ylläpitäjä poistaa tunnuksen, jonka jälkeen voit rekisteröidä sen uudelleen.

Keskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja näiden sääntöjen hyväksymistä.
Keskusteluryhmän tarkoituksena on antaa Yle Urheilun yleisölle mahdollisuus keskustella uutisaiheista ja urheiluohjelmista.

Rekisteröityessään keskusteluun osallistuja array(näissä säännöissä �käyttäjä�) syöttää henkilökohtaiseksi käyttäjätunnukseksi oman nimensä tai nimimerkkinsä, salasanan sekä sähköpostiosoitteensa.

Käyttäjä vastaa keskustelun sisällöstä. Käyttäjä sitoutuu käymään keskustelua asiallisesti, lakia ja hyviä tapoja noudattaen. Käyttäjä sitoutuu esittämään ainoastaan oikeaksi tietämiään asiatietoja eikä saa keskustelussa esittää nimeltä mainittua tai muuten tunnistettavissa olevaa henkilöä koskevia loukkaavia väitteitä eikä kenenkään yksityiselämää koskevia tietoja.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänen tuottamansa sisältö tai hänen käyttämänsä laitteet tai ohjelmistot eivät aiheuta vahinkoa tai häiriötä muille käyttäjille eikä Yleisradiolle. Käyttäjä vastaa siitä, että hän ei tallenna eikä levitä tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella suojattua materiaalia ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa. Käyttäjällä ei ole oikeutta levittää, esittää tai hyödyntää kaupallisesti keskusteluryhmässä tuotettua sisältöä. Käyttäjällä ei myöskään ole oikeutta sisällyttää keskusteluryhmää tai sen osia Yleisradion ulkopuolisille Internet-sivuille. Mikäli käyttäjän materiaaliin sisältyy kolmannelle henkilölle kuuluvaa tekijänoikeutta tai muita oikeuksia loukkaavaa materiaalia, käyttäjä sitoutuu korvaamaan kolmannelle ja Yleisradiolle kaikki luvattomasta käytöstä aiheutuneet vahingot.

Käyttäjä myöntää ylläpitäjälle oikeuden editoida ja poistaa puheenvuoroja sekä oikeuden editoida ja julkaista keskusteluryhmään tuotettua sisältöä Yleisradion muussa tuotannossa ilman korvausta.

Ylläpitäjällä on oikeus estää keskusteluun osallistuminen käyttäjältä, jonka katsotaan rikkovan keskusteluryhmän sääntöjä.

YLE ei luovuta käyttäjän rekisteröitymisen yhteydessä antamia henkilötietoja yhtiön ulkopuolelle, ellei kyse ole poliisin rikostutkinnasta.

Hyväksyn keskustelun säännöt.

Generated in 0.011 seconds in which 0.002 seconds were spent on a total of 9 queries. Zlib compression disabled.