Tämä ketjuhan on kuin luotu jouluruokaohjeille. Aloitetaan siis puuroreseptillä:
3 dl vettä 3 dl riisisuurimoita 2 l maitoa 1 1/2 tl suolaa 1 kuorittu manteli
1. Kiehauta vesi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää riisi ja anna veden imeytyä niihin. 2. Kaada joukkoon maito ja hauduta puuroa noin tunnin verran välillä sekoittaen. 3. Mausta suolalla ja pudota puuron joukkoon kuorittu manteli.
Ei muutakus leipomaan ihanaa hedelmäkakkua...hyvää on )
Resepti alla.
HEDELMÄKAKKU
2 dl sokeria 4 munaa 2 dl kuivat.tu´ja hedelmiä 1 tl suolaa 1 dl fariinisokeria 4 rkl sitruunamehua pähkinöitä 2 pll viskiä ------------------ Ota esiin suurehko kulho. Tarkista maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan 1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Sekoita 1 dl voita laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas. Varmista että viski on vielä hyvää. Kuo uusi jupillinen. Käännä vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishäå kulhoon, shamoin kuihvatut hedelmät. Vatkaa kääntäjä taash päälle. Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti muuvireisselillä. Maishta shitten onko viski vielä herkeälaatuista. Shitten shiivilöi 2 dl suolaa -tai jotain. EI 00 NNII NÖPÖNUKKAA. Tshekkaa viski. Shiivi1öi shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lusikka. Shokeria tai jotain. Aivan shama, shatanah. Voitele uuni. Kkäännä kakkuvuokaa 220 asteeseen. Älä unoha käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunasta, tshe tshekaaahh taas vishki. Mee nukkumaa. kuka ylipäätään viittii väshätä jotain pershkeleen hhetelmäkakkua???