#764812 - 10-11-2011 20:23 Re: EHT 2011-2012 [Re: Ryan Smyth #94]

vatanenkin taas osallistunut hienosti puolustuspeliinsä.
#764818 - 10-11-2011 21:03 Re: EHT 2011-2012 [Re: devinewings]
Jäsen

Rekisteröitynyt: 08-08-2006
Viestejä: 16442
Loc: stadi
VMP. Pelissä sinänsä ihan mukavasti nouseva trendi vanhasta muistista surkean alun jälkeen mutta kun ei osata laittaa sitä laattaa reppuun niin ei. Huolimatta ryssän pelin täydestä sekoamisesta yhdeksine kaksiminuuttisineen. Eikä tulla osaamaankaan jos se Pesosten, Aaltosten, Phillujen ja Pyörälöiden varaan jää (nämä alkaa nimittäin olla jo harvinaisen nähty). Tosin Peltosella nyt ne parhaat paikat. Etenkin jatkoajan ylivoima karmeaa kuraa järkyttävine hidasteluineen joka syötön ja laukauksen kanssa.

Tämä kaikki sen lisäksi että sitten kevään kotikisojen megapaineessa tarvittaisiin se sama viimevuotinen joulu mukaan potenssiin miljoona.
_________________________
I don't need people. I need right people.

Alkuun
#765016 - 12-11-2011 14:18 Re: EHT 2011-2012 [Re: SH67]
Jäsen

Loc: stadi
Ei tota Tammistakaan meinaa enää oikein jaksaa. Ihan samat mantrat ja jutut joka kerta, sujuvasti edelleen mutta silti. Eniten ärsyttää tuo jokaisen erän puolikkaan "yleispätevä" analysointi erikseen sekä siitä vedetyt todella asiantuntevat johtopäätökset tuloksen ja hyvä ettei turnauksen ja koko kyseisen maan jääkiekkotoiminnan osalta hehe. Sitten kun yllättäen tilanne muuttuukin (niinkuin nyt tässä paraikaa tulevassa Venäjä-Ruotsissa) niin siinä on vain toinen joukkue vetänyt yhtäkkiä "työhaalarit päälle ja alkanut pelamaan" vaikka ekan erän jälkeen Tami suositteli sveduille jo keskittymistä huomiseen suomipeliin.

Ei muuta mutta kun että minäkin pystyn amatöörinä arvaamaan paremmin mitä tulee tapahtumaan kuin asiantuntija-Tamminen. Silti karvalakkikansaa (ja itseänikin ehe ehe) toki kiinnostaa enempi nuo Tamin jutut. Mutta ei se mitään pelistä tai siis sen hengestä tajua.

Alkuun
#765040 - 12-11-2011 16:13 Re: EHT 2011-2012 [Re: SH67]
Kärppäfani1 Poissa.
Jäsen

Rekisteröitynyt: 24-08-2006
Viestejä: 15085
Mä takaan ja alleviivaan, että jos takaisit ja alleviivaisit näkemyksiäsi enemmän, niin ne kiinnostaisivat useampia.

Viestejä: 509
Kuka tämä YLEn järkyttävä käheä-ääninen änkyttäjäselostaja on?

Jäsen

Pysyisi vaan tiukasti siellä svenskan puolella. En todellakaan tajunnut vaikka urheilun jälkiviisaat katson yleensä aina. No anyway, kamalan kuuloista jokatapauksessa.

Loc: stadi
Granlundin ja Immosen vierellä olisi nyt loistanut variksenpelätinkin. Toivottavasti ei jäänyt poikkeukseksi sääntöön tämä matsi, pahaa pelkään.

Viestejä: 13474
Radio Suomi selostaa, mutta Iltalehden liveseuranta tiivistää kaiken oleellisen \:D
Persson sai kyykkynsä vuoksi jäähyn leikkaamisesta. Harmi, kun en tilannetta nähnyt..

"Leijonat Tre Kronorin kaadossa.

Kiihkeä erä päättyy lukemiin 1-1. Molempien joukkueiden osumat ovat syntyneet ylivoimalla.
Nyt mennään puhelimeen. Granlundin viuhuva rannelaukaus kilahtaa ylärimaan! Maalia ei hyväksytä.
Tilanne Danielssonin maalin myötä tasoittuu 1-1:een.
Rangaistukset kostautuvat vain viiden sekunnon jälkeen. Niklas Danielsson rokottaa Rämön pomputtelun ja lakaisee irtokiekon reppuun.
Persson saa tilanteessa kaksi minuuttia leikkaamisesta, Väänäselle tuomitaan 2+2 minuuttia väkivaltaisuudesta. Suomen vaihtoaitiossa ei olla täysin tyytyväisiä tuomioon.
Tunteet kuumenevat nyt täysin. Ossi Väänänen taklaa Perssonia, joka menee kyykkyyyn tilanteessa. Tämän jälkeen nokkapokka on valmis.
Erää on jäljellä vajaa neljä minuuttia Lajusen jäähyä vastaavasti vajaa kaksi minuuttia.
Todella rikkonainen ensimmäinen erä. Heti kun Suomen ja Ruotsin jäähyt päättyvät, Ville Lajunen saa jäähyn.
Puistola on palannut jälleen jäälle pienen paikkauksen jälkeen.
Nyt jäällä on jälleen runsaasti tilaa, kun pelataan neljällä neljää vastaan. Suomen nelosketjun Komarov jakaa ahkerasti taklauksia.
Nyt taklauksia jaellaan tuon tuosta. Ossi Väänänen ja Mika Hannula kuumenevat toisilleen, ja tuomari laittaa molemmat riitapukarit jäähylle.
Juhamatti Aaltonen nostaa kiekon maalille, mutta Gustafsson peittää lätyn vaivattomasti.
Pasi Puistola on saanut kiekon kasvoihinsa, ja puolustajaa paikkaillaan parhaillaan vaihtopenkillä.
Vatasen luistin kulkee tuttuun malliin. Puolustajan erottaa jatkuvasti erinomaisesta liikkeestään.
Nyt ottelussa on käynnissä hieman rauhallisempi vaihe, mutta Suomi hallitsee kiekkoa edelleen.
Sami Vataselle pelataan loistava paikka, mutta laukaus ei yllätä Gustafssonia. Vastahyökkäyksestä Johan Harju pääsee puolittain läpiajoon, mutta Rämö pitää maalinsa puuhtaana.
Ruotsi kestää ottelun toisen ylivoimansa.
Ylivoima jatkuu. Tre Kronor on hätää kärsimässä Suomen ykkösnyrkin kanssa. Janne Pesosen nosto suuntautuu kuitenkin suoraan Gustafssonin hanskaan.
Uskomaton maali! Vatanen ja Granlund pohjustivat Immoselle tyhjään maaliin, josta sentteri ei voinut erehtyä! Todellinen klap-klap-osuma!
Suomi pääsee pelaamaan neljällä kolmea vastaan! Nyt kentällä on tilaa! Immonen, Granlund, Vatanen ja Niskala on kentällä.
Nyt pelataa neljällä neljää vastaan, jonka jälkeen Suomi pääse yrittämään ylivoimalla noin 50 sekuntia.
Suomi kestää, ja Andreas Jämtin ottaa typerän jäähyn ylivoimalla poikittaisesta mailasta.
Ruotsi on aloittanut ottelun terävästi ja pakottaa Petri Kontiolan ottamaan jäähyn koukkauksesta.
Leo Komarova saa Hartwall Areenan yleisön ensi kertaa osoittamaan suosiotaan jykevällä taklauksella.
Ottelu on alkanut energisesti, ja toistaiseksi Ruotsi on vastannut hyvin Suomen liikkeeseen.
Granlund nousee laitaa pitkin ja laukoo ensimmäistä kertaa, mutta ranneveto suuntautuu ohi maalin.
Ottelu alkaa kiivaasti. Janne Pesonen joutuu käsikähmään ruotsalaislaiturin kanssa ennen kuin kiekko edes putoaa jäähän.
Ruotsin maalilla Johan Gustafsson yrittää pysäyttää Suomen pelätyn Jarkko Immosen johtaman ykkösnyrkin.
Ottelu alkaa alkaa aivan hetken kuluttua. Sitä ennen kuullaan kuitenkin molempien maiden kansallishymnit.
Kakkosketjun Juhamatti Aaltonen ja kolmosketjussa pelannut Jonas Enlund vaihtavat paikkoja eli Enlund nousee Kontiolan kakkosketjuun.
Suomen maalilla aloittaa torstain Venäjä-ottelun tavoin Karri Rämö. Ykkösnyrkki ja nelosketju ovat säilyneet ennallaan.
Tervetuloa Iltalehden liveseurantaan! Kutkuttava Suomi-Ruotsi-ottelu alkaa reilun kymmenen minuutin kuluttua."

Editoinut Kalalle.com (13-11-2011 17:50)

Alkuun
#765120 - 13-11-2011 17:47 Re: EHT 2011-2012 [Re: Kalalle.com]
Jäsen

Tarkennettava kai sen verran, että kaikki on ihan ok.
Toisen erän vain kuuntelen ja tarvittaessa huudan..

Editoinut Kalalle.com (13-11-2011 17:55)

Viestejä: 4725
Tampereen kaapelissa näkyy canal näköjään maksutta.
Alkuun
#765130 - 13-11-2011 18:28 Re: EHT 2011-2012 [Re: 99v]
Jäsen

Taitaa olleen ihan valtakunnallisesti kaapelissa katsottavissa koko viikonlopun niin Canal+ Urheilu kuin Sport2:kin.
Alkuun
#765134 - 13-11-2011 18:30 Re: EHT 2011-2012 [Re: Ripulix]
Jäsen

Loc: stadi
 Alkuperäinen lähettäjä: Ripulix

Ja Pesonen teki sen yhden maalin lisäksi mitä?

Alkuun
#765137 - 13-11-2011 18:45 Re: EHT 2011-2012 [Re: Ryan Smyth #94]
Jäsen

Alkuperäinen lähettäjä: Ryan Smyth #94

Tarkistin. "Pääsy evätty", sanoo teevee.
On kai liikaa Suomi-neidon prsiissä tämä kylä..

Alkuun
#765148 - 13-11-2011 19:39 Re: EHT 2011-2012 [Re: Kalalle.com]
Jäsen

Loc: stadi
Sillä lailla. Mutta eipä kai kahdella ketjulla tuon parempaan olekaan mahiksia (meinasin laittaa puolellatoista mutta Komarovien komea maali nosti porukan ihan oikeaksi ketjuksi hehe). Mikähän noilla oululaisilla on että maaleja osataan tehdä vasta sitten kun niitä ei tarvita?

Kotikisat näyttää nyt omassa mielessä muodostuvan yhä suuremmalla todennäköisyydellä kaikkien aikojen pannukakuksi, 2003 nevö foget.