#788670 - 12-04-2012 10:26 Re: WTA-tourin 2012 seuranta [Re: Natti]
Natti Poissa.
Jäsen

Rekisteröitynyt: 10-06-2008
Viestejä: 3921
OrtolääkäritOpenin marraskuussa 2011 vakuuttavasti erämenetyksittä voittanut unkarilainen 18-vuotias Timea Babos näyttää kehittyneen hienosti. Kööpenhaminan WTA-turnauksen toisella kierroksella Kaia Kanapi joutui todella tiukoille Babosia vastaan voittaen niukasti 75 46 76(2). Babos on noussut naisten rankinglistalla jo sijalle WTA67 ja top50:een nousu tapahtunee tulevan kesän aikana. Olisipa ollut mielenkiintoista nähdä Talissa marraskuussa Kanepin ja Babosin kohtaaminen, joka olisi toteutunut todennäköisesti finaalissa ilman Kanepin loukkaantumista.

Edellä mainitun Johanna Kontan tie Kööpenhaminassa päättyi toiselle kierrokselle tappioon Petra Marticia(Cro) vastaan 26 36.

Alkuun
#790963 - 29-04-2012 21:18 Re: WTA-tourin 2012 seuranta [Re: Natti]
Jäsen

Stuttgartin finaalissa Sharapova voitti Azarenkan vakuuttavasti 61 64. Sharapovan peli oli vakuuttavan tasaisen vahvaa ja vähävirheistä - Azarenkalla ei ollut hyvä pelipäivä. Sharapova lähestyy ykkösrankingykköstä Azarenkaa ja tämän päivän pelillä Maria voi hyvin nousta rankingkärkeen tämän vuoden aikana.

Hieman hämmästyttää tämän palstamme tennisaktiivien vähäinen kiinnostus naisten kansainväliseen tennikseen. Edellinen postaus yli kahden viikon takaa. Kiinnostavaa olisi jatkossa lukea palstalaisten tasokkaita analyyseja myös naistenniksen puolelta.

Loc: Helsinki
Naapurin tyttö Kaia Kanepi voitti Estorilin WTA-kisan ja nousee sopivasti ennen Grand Slamejä sijalta 34 sijalle 26 eli on sijoitettuna Ranskassa ja Wimpelissä...

Loc: 5./2003
maria kirilenkosta oli myös toisaalla.. sanoisinko miellyttäviä kuvia.
Alkuun
#792958 - 10-05-2012 15:49 Re: WTA-tourin 2012 seuranta [Re: devinewings]
Jäsen

Madridin 3. kierroksella: (9.)Serena Williams - (6.)Wozniacki 16 63 62. Serenan peruslyöntipeli toisessa ja kolmannessa erässä oli todella voimakasta. Wozniakilla tuli kova kiire palloihin ja vaikka hän onkin WTA tourin kovimpia pallonhakijoita, niin nyt oli myöhässä jatkuvasti.

Kvartsissa Serena kohtaa voittajan ottelusta (2.)Sharapova - Safarova eli todnäk Sharapovan. Se olisi mielenkiintoinen ottelu, jossa laitan veikkaukseni Serenalle, joka myös ennakkosuosikkini koko Madridin turnauksen voittoon tämän päivän pelin perusteella.

Alkuun
#793017 - 10-05-2012 19:37 Re: WTA-tourin 2012 seuranta [Re: Natti]
Markus___K Poissa.
Jäsen

Rekisteröitynyt: 02-08-2006
Viestejä: 966
Kvartsiin on päässyt myös kahdella kädellä molemmin puolin lyövä Hradecka. Lucie oli viime vuoden RG:n naisten nelinpelin voittaja (ei vaihto-otetta!), ja kvartsivastustajana on nyt viime vuoden USOn naisten kaksinpelin voittaja, Stosur.
Ken Rosewallin aikaan sopi 1-käden rysty!

Loc: Tampere
Olipa eilen pitkästä aikaa virkistävä WTA-matsi Angelique Kerber - Petra Kvitova Eurosportilla. Minun makuuni liian moni WTA-pelaaja on nykyään samasta muotista tehty; pitkä ja hieman kömpelö kovaa takova nainen. Kun kentän molemmilla puolilla on tällainen niin ottelu on pelkkiä winnereitä, erroreita ja ähkimistä.

Mutta tämä uusi tuttavuus Kerber olikin hurja juoksukone (joka näkyy kyllä muhkeissa reisilihaksissa) ja aivan käsittämättömän hyvä puolustuspelaaja. Tokikaan Kvitova ei ollut parhaimmillaan (ja vatsalihas vahvasti teipattuna), mutta kerrankin oli todella mielenkiintoinen WTA-matsi. Harvoin naistenniksessä nykyään näkee noin jännittäviä palloralleja ja monipuolista lyömistä.

Kerber siis voitti eilen Kvitovan luvuin 7-6(2), 1-6, 6-1.

Alkuun
#796876 - 22-05-2012 08:34 Re: WTA-tourin 2012 seuranta [Re: hapap]
jr888 Poissa.
Jäsen

Rekisteröitynyt: 12-09-2006
Viestejä: 4324
Sharapovalla on hyvä kausi menossa. Nyt voittoon Ranskassa toivottavasti.

Viestejä: 24409
Belinda Bencic SUI s.1997 turnausvoittoputkessa naisten ammattilaiskiertueella 10 000 dollarin turnauksissa. Nousemassa kohti WTA:n top 500 ollessaan 15v.

Vielä on kuitenkin matkaa maannaiseen Martina Hingisiin, joka oli 15v -kaudella vuonna 1995 WTA-16. Sama valmentaja - Hingisin äiti Melanie Molitor, kuten sanottua.

Wimbledonin 17 vuotiaana voittanut Maria Sharapova oli 15 vuotiaana WTA-186 ja Laura Robson kolme vuotta sitten WTA-419.