Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

62Degrees

02.09.2014 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (5)

62Degrees on uusi brittiläis-suomalainen yhtye, joka julkaisee ensimmäisen kokopitkän omakustanne-CD:n nimeltä Dusty Days syksyllä 2014.

Kotipaikkakunta: 
Virtasalmi
Musiikkityyli: warp folk
Perustamisvuosi: 
2012
Kokoonpano: 

Aleks Kääriäinen: laulu, akustinen kitara. Sami Ikonen: sähkökitara, mandoliini, basso.

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Hienoa juurevaa länkkäritunnelmaa aikansa soittimilla toteutettuna. Todellinen villinlännen folk kohtaa uudisasukkaiden vapauden tunteen unohtamatta inkkareiden vahvaa läsnäoloa. Hienoa että Suomesta tulee tämmöistä tunnelmointia!

Vielä odotamme: 

Vielä, jos saisi tunnelmasta tinkimättä vielä enemmän ränttätänttää mukaan tyyliin The Black Keys tai Jack White, niin homma alkais olla jo kansainvälistä tasoa.

Kristallipallo: 

Kaksikko ryntää läpi kotimaisten pubinkulmien, joissa arvostetaan myös englanninkielistä tulkintaa. Kompakti kaksikko voisi helposti myös pakata itsensä farmariin ja alkaa kiertää myös tehokkaasti ulkomaita. Mikä estää?

Kommentointi

Kommentit (5)

Vihdoinkin, joten uutta. hieno ja kiitos.

>Anonyymi 10.09.2014, 21:37

Mitä Jack Whiten biisiä tarkoitat?

>Anonyymi 09.09.2014, 21:27

Ihan ok settiä mutta vähän bliisu kopiointi jack whiten biisistä. Melodia on täysin sama kun eräässä edellämainitun biisissä. Vähän tarvis sitä omaperäisyyttä enemmän. Muuten ihan ok.

>makkeus68 09.09.2014, 10:19

Amazing sound, authentic and enjoyable. Hope we hear more of these two, and suspect we will. Great listening.

>Anonyymi 08.09.2014, 21:25

Hmmm? ...no olihan tää ny rouhea, mielenkiintoinen ja raaka veto! Hienosti särähtää korviin kaiuttimista tälläisen kuuloinen "länkkä" viisu popin keskeltä. :)

>YleX f@n 02.09.2014, 23:18

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä