Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

AAE

01.04.2013 | Venla Kokkonen | Kommentit (0)

Lähinnä akustista musiikkia yhden miehen voimin vuodesta 2006. Kotikutoista, mutta suoraan sydämestä.

Kotipaikkakunta: 
Tampere
Musiikkityyli: Folk
Perustamisvuosi: 
2006
Kokoonpano: 

Antti Aalto.

Kuuntele musiikkia: AAE - 1982

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Nimenomaaan siitä kotikutoisuudesta. Kappaleet huokuvat tunnetta, ja laulajan henkilökohtaisia tulkintoja. Lämminhenkisyys koskettaa.

Vielä odotamme: 

Musiikin hyvä puoli saattaa kääntyä sitä vastaan, että musiikki jää siis henkilökohtaiselle tasolle vain artistin puolelta. Laulun kanssa hieman hiomista, jotta se soisi kauniimmin musiikin päällä. Näin riisutussa musiikissa kun lauluääni ja tulkinta on pääosassa.

Kristallipallo: 

Suomessa on paljon hienoja ajankohtaisia miespuolisia laulaja-lauluntekijöitä, mistä on osoituksena mm. vasta vietetty Uuden musiikin miesten vuoro. Mieleen jäämisessä suuressa tarjonnassa on siis tekemistä.

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä