Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Afromikko

03.07.2013 | Pirita Pykäläinen | Kommentit (1)

Afromikko oli aluksi vain lentävä legenda ja nimike, joka ei liittynyt mitenkään musiikkiin tai sen tekemiseen, lähinnä vain julkiseen hölmöilyyn ja tilannekomediaan, jonka keskelle Afromikon seurassa helposti joutuu. Musiikki puolestaan on sentimentaalisen siirappista poppia rokkimausteilla. Live-kokoonpanossa vaikuttaa mustiin pukuihin sonnustautunut taustyhtye ja kaksi tanssityttöä.

 

Kotipaikkakunta: 
Helsinki
Musiikkityyli: pop, rock
Perustamisvuosi: 
2012
Kokoonpano: 

Afromikko - kaikki muu paitsi rummut
Santero - rummut

Kuuntele musiikkia: Afromikko - Afromikon pirskeet

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Pitäkää pehkoistanne kiinni, Afromikko valaa Tehosekoittimen kaltaista poikamaista energiaa suomenkieliseen rokkiin. Sympaattinen ja  nöyrän itsevarma lähestymistapa pitää huolen siitä, ettei hassuttelusta jää paha maku suuhun. Jos Afromikko ja Juha-Pekka Tapani Heikkinen risteytettäisiin, saataisiin näyttävä kasa susipaitaa, vallatonta Afroa ja trubaduuri-ilottelua.

Vielä odotamme: 

Ilman videota ja Afromikon mielikuvaa päässä biisi voi jäädä hieman vaisuksi. Enemmän energiaa soitantaan ja koukkuja biiseihin!

Kristallipallo: 

Keikalla ne pirskeet mitataan. Lavoille vaan reilusti ottamaan omaa yleisöään, lisää biisejä ulos ja enemmän vielä tekemisen riemua.

Kommentointi

Kommentit (1)

Afromikko tekee hienoa musaa! Laittakaa sitä ja tota Emma Cherinaa tänään illalla niin ollaan tosi tyytyväisiä! :))

>Lauraa 03.07.2013, 14:57

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä