Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Alexander in Paris

11.10.2011 | Venla Kokkonen | Kommentit (0)

Alkuvuodesta perustetun yhtyeen taival sai mahtavan alkusysäyksen sanomalehti Kalevan järjestämän Chili-bändikisan myötä, josta irtosi yleisön suosikki-palkinto. Neljän kappaleen omakustanne julkaistaan heinäkuussa.

Kotipaikkakunta: 
Raahe
Musiikkityyli: alternative, Folk, rock
Perustamisvuosi: 
2011
Kokoonpano: 

Christian Alexander: laulu/kitara, Cax Chesterfield: kitara/laulu, Jaakko Remahl: basso/laulu, Phileas Fargo: rummut/laulu.

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Rennosta kitaroinnista, ja musiikin soljuvuudesta. Tulee etäisesti mieleen sekä brittiläisiä (Kassidy), että amerikkalaisia (Chief) indiefolk-yhtyeitä. Ja se on hyvä.

Vielä odotamme: 

Soundien hioutumista studion puolella. Kun musiikki on kaunista ja tunnelmallista pohjimmiltaan, niin sen kuuntelemisen pitää olla puhadasta ja helppoa. Yhtye on kovin nuori, joten sovitukselliset ja soitannolliset hommat tulevat keikkailun ja treenaamisen myötä tiukentuimaan.

Kristallipallo: 

Raahelaiset indiefolkkarit tulevat huokailemaan yhtyeen musiikin tahdissa. Ahkeran ja nöyrän tekemisen kautta tulee toivottavasti myöhemmin huokailemaan muukin alue Suomessa kuin vain luoteisrannikko.

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä