Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Alexanderplatz

24.10.2012 | Toni Laaksonen | Kommentit (0)

Alexanderplatz-yhtyeen promokuva, jossa kellertävässä kuvassa kuvattuna bändin neljä jäsentä. Ilmeet ovat vakavat.

Alexanderplatz on suomenkielistä rockia esittävä nelihenkinen bändi, joka on perustettu vuonna 1997 Karjaalla. Alexanderplatzin musiikki on tyyliltään suomenkielisen rockin uutta aaltoa; se on melodioiltaan ja rakenteiltaan iskevää ja selkeää. Sanoitukset ovat viiltävän syvällisiä ajoittaisesta näennäisestä leppoisuudestaan huolimatta.

Kotipaikkakunta: 
Karjaa
Musiikkityyli: Suomirock
Perustamisvuosi: 
1997
Kokoonpano: 

Kiril Häyrinen - laulu / kitara; Tommi Åkerfelt - kitara; Markus Töntsi - basso; Anssi Lehtivuori - rummut

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Suomenkielinen, hieman Sadetanssin mieleentuova, melodinen rock toimii näin tanssimusiikin värittäminä aikoina virkistävänä poikkeuksena.

Vielä odotamme: 

Sanoituksiin kannattaa panostaa. Varsinkin suomeksi esiintyvillä bändeillä tämä korostuu. Nyt ollaan aika perusosastolla. Kertosäkeistöihin kannattaa myös kiinnittää huomiota.

Kristallipallo: 

Yhtye on jo 1997 vuonna perustettu ja vielä operoidaan kellariosastolla, joten siitä voidaan päätellä jotain. Mutta oikeilla biiseillä, suomenkielisellä rockilla, voi vanhemmatkin yhtyeet nousta menestykseen.

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä