Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Contrust

10.09.2012 | Toni Laaksonen | Kommentit (5)

Contrust-yhtyeen promokuva, jossa hyvin suttuisessa kuvassa esiintyvät bändin jäsenet. Neljä tyyppiä istuu penkillä.

Olemme nelihenkinen rockpumppu Keski-Suomen veroparatiisista, Muuramesta. Yhdistämme musiikissamme kovan ja pehmeän, uuden ja vanhan, Aurajuuston ja piparit. Kait. Pääosin saundimaailmamme pyörii "vaihtoehtorokin" maisemissa, ottaen mukaan sävyjä (ainakin omasta mielestämme) esimerkiksi bluesista, metallista ja punkista. EP:ltämme löytyy myös mm. jatsin ja swingin suuntaan keikahtava viisu. Eräiden lähteiden mukaan olemme "Parempi kuin Negative." You be the judge.

Kotipaikkakunta: 
Muurame
Musiikkityyli: Vaihtoehtoinen
Perustamisvuosi: 
2010
Kokoonpano: 

Johannes "Sängynkastaja" Seppinen - basso; Lassi "Spöde" Poutiainen - kitarat; Topi "PÄIVÄÄ" Hautaniemi - rumpu; Arttu "Hautasen Arttu" Hautanen - kitarat, suu

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Sopivan nuhjuinen meininki.

Vielä odotamme: 

Kyllä niissä kappaleissa voisi olla jotain koukkujakin, vaikka hieman nuhjuinen meininki ja siten sopiva tunnelma onkin läsnä.

Kristallipallo: 

Ehkä vielä on tekemistä suuremman yleisön puolelleen voittamisessa, vaikka toisaalta jotenkin välittyy kuva ettei näitä tyyppejä paljon semmonen hapatus kiinnostakaan.

Kommentointi

Kommentit (5)

Hyvä Contrust! Ja keikkaa pukkaa... Kunpa se levy tulisi jo.

>Isu 21.09.2012, 05:27

aivan loistavaa settiä
rakastan teitä

>Anonyymi 16.09.2012, 21:55

Pojat osaa vetää livenäki hyviä vetoja, areenat olleet tähän mennessä vain juuri kellarityylisiä

>Vakioseuraaja 15.09.2012, 14:12

Muuramesta kajahtaa, toivotan pojille onnea!!

>Muurame Rock City! 11.09.2012, 14:55

Tässä on sitä asennetta mitä Suomi kaipaisi musiikkikentälle. Rouhetta, maan multaa pölytetään kitaroilla ja laitetaan kaikki puremaan pölyä. Mahtavaa, lyhyesti ilmaistuna!

>Laupias Tolppanen 10.09.2012, 15:44

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä