Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Erakossa

05.11.2014 | Anne Lainto | Kommentit (0)

Oma elämäni on pyörinyt viimeiset 15-vuotta bändeissä soittamisen ympärillä. Se on/oli minulle elämäntapa. Treenit. Frendit. Bändi. Tämän vuoden alussa laitoin orkat tauolle ja pakkasin kamat treenikseltä. Haikea hetki, mutta päätin silloin, että en voi oppia uutta ellen pysty luopumaan vanhasta. Aloin tehdä ensimmäistä kertaa musiikkia yksin – erakossa. Tässä ensimmäinen maistiainen tuolta matkalta syntyneistä lauluista. Lisää tulee perästä.

Kotipaikkakunta: 
Helsinki
Musiikkityyli: Pop-rock-punk-hiphop
Perustamisvuosi: 
2014
Kokoonpano: 

Erakossa: kaikki (laulut, tuotanto, soittimet) #onemanshow

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Biisissä on erittäin koukuttava kertosäe ja siinä yhdistellään ennakkoluulottomasti erilaisia musagenrejä. Löysään hirteen -biisissä kuuluu suomirock, josta tulee mieleen paikoittain Sielun Veljet ja Pää Kii, johon on yhdistetty punkkia ja hiphoppia. Kappale on tanssittava, hauska ja energinen. On myös kunnioitettavaa, että Erakossa vastaa biisistä täysin itse. Voisi kuvitella, että tällaista soppaa olisi ollut keittämässä useampikin kokki.

Vielä odotamme: 

Lisää biisejä, sillä alku on todella lupaava. Ja tietty livekeikkaa, sillä odotan mielenkiinnolla, miten mies aikoo sen toteuttaa. Itsensä kloonaaminen on haastavaa varmasti jo musiikkivideolla, mutta lavalla se voi olla vielä haastavampaa.

Kristallipallo: 

Selkeästi erakossa on kannattanut viettää aikaa, jos siellä on syntynyt tällaista materiaalia. Toivotaan, että Erakossa pystyy jatkaa hyvien biisien tekemistä myös ihmisten ilmoilla.

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä