Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Erotic Kitchen

03.11.2014 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (2)

Erotic Kitchen on tanssittavaa rock'n'roll musiikkia soittava duo, joka koostuu rummuista, bassosta ja laulusta. Alunperin jo viisi vuotta sitten Oulussa perustettu yhtye on hiljattain edennyt ajatuksen tasolta käytännön tasolle. Bändin kantava voima on vahvat melodiat ja lauluharmoniat vankan rytmiikan ja riffien päällä.

Kotipaikkakunta: 
Helsinki / Oulu
Musiikkityyli: rock
Perustamisvuosi: 
2009
Kokoonpano: 

Aapo-Matti: Bass, vocals. Matias: Drums, vocals.

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Hyvin svengaavaa, rymikästä ja kiimaista rock-musisointia, joka innostaa varmasti kaikkia The Black Keysin, Sweatmasterin, Death From Above 1979:n, Royal Bloodin sekä Eagles Of Death Metalin ystäviä.

Vielä odotamme: 

Tuotantoon ja kappaleiden hinkkaamiseen enemmän huomiota. Esimerkiksi kappaleen himokas kakkosääni olisi voitu säätää hiukan samettisemmaksi korisevan setämiehen sijaan!

Kristallipallo: 

Bändi lumoaa kappaleillaan ja eteenkin energisellä livesetillään keikkapaikat klubeista pubinnurkkiin ja pääsee lopulta lämppäämään jotain yllämainittua ulkomaalaispumppua Suomen keikallaan!

Kommentointi

Kommentit (2)

Johan on jautaa!!!
Lisää!!
Ja soimaan radioon!!

>Anonyymi 07.11.2014, 20:30

Täähän on kova! Hieno meininki, toivottavasti tästä/tätä kuuluu lisää!

>Kaba 04.11.2014, 19:09

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä