Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Fat Rabbits

21.10.2014 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (4)

Fat Rabbits sai alkunsa toukokuussa 2014, kun Jay kertoi nähneensä unta, jossa hän ohjasi elokuvaa nimeltä "Fat Rabbits". Pyryn mielestä nimi oli liian hyvä käyttämättä jätettäväksi. Jo pitkään turkulaisessa Gp in Flesh -yhtyeessä sekoheviä soittaneet velikullat alkoivat tehdä Fat Rabbits -biisejä niinä treenikertoina, kun muut Gp-miehet jättivät tulematta treeneihin.

"Ei voi tietää tuleeks keppii vai porkkanaa."
-Fat Rabbits

Kotipaikkakunta: 
Turku
Musiikkityyli: Pölörock
Perustamisvuosi: 
2014
Kokoonpano: 

Jay Macker - kitara ja huuto. Pyry Kunnas - rummut ja laulu. Masa Kiviniemi - basso.

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

konstailematonta ja raakaa riffitykitystä, joka jyrää väkisin päälle. Hyvä sekoitus kunnon sekoilua ja koossa pitävää energiaa, mistä tulee väkisin mieleen kotimaiset Nyrkkitappelu ja Kumikameli sekä proto-grungen ja sludgeilun amerikkalaiset mestarit, kuten Melvins ja Butthole Surfers.

Vielä odotamme: 

Lisää sävyjä ja syvyyttä touhuun, vaikka energisellä mätöllä pääseekin jo hyvin alkuun. Tästä kolmikosta olisi potentiaalia vaikka uuden ajan Sielun Veljiksi tai Sydän Sydämeksi, jos uskaltavat tuoda entistä ennakkoluulottomammin ja monipuolisemmin menoaan esiille.

Kristallipallo: 

Edellämainitun Nyrkkitappelun lisäksi Fat Rabbits on hyvä ottaa yhteyttä vaikkapa FM2000 -yhtyeeseen tai Circleen yhteiskeikkojen toivossa. Päälle vielä tukku kovia biisejä ja villiä live-esiintymistä, niin eiköhän ala porukka kyselemään keikoille!

Kommentointi

Kommentit (4)

Musiikkivideo kappaleeseen:

https://www.youtube.com/watch?v=G0idcx3U9_U

>Keinänen 28.10.2014, 07:58

Musiikkivideo kappaleeseen:

https://www.youtube.com/watch?v=G0idcx3U9_U

>Keinänen 28.10.2014, 07:58

Saatanan tiukka!

Lisää tätä!

>Lapio 22.10.2014, 16:01

kova!

>Anonyymi jänisdiggari 21.10.2014, 17:34

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä