Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Hevikorolla

22.10.2014 | Anne Lainto | Kommentit (0)

PunkRokkia Hämptonista!

Kotipaikkakunta: 
Hämeenlinna
Musiikkityyli: Punkrock
Perustamisvuosi: 
2003
Kokoonpano: 

SW - Basso, Duke - Kitara, Jone - Rummut, Jallu - Kitara, Koira - Laulu


YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Suoraviivaista punkrockia pidättelemättömällä aseenteella! Hevikorolla seikkailee samalla pelikentällä esimerkiksi Nyrkkitappelun kanssa. Biisien sanoma on sitä luokkaa, että varsinkin livenä niiden luulisi toimivan hienosti.

Vielä odotamme: 

Nyt kun punkrock nostaa jälleen räkäistä päätään ja kyseisiä bändejä löytyy jokaisesta autotallista ja kellarista, kannattaa miettiä, miten erottuu muista, mieluiten positiivisella tavalla. Toiset erottuvat biiseillään, toiset asenteellaan tai sanomallaan. Tällä hetkellä Hevikorolla jää hitusen muiden bändien jalkoihin pogoilemaan.

Kristallipallo: 

Ahkeraa keikkailua ja biiseihin kulmia ja vaaraa, niin Hevikorolla harppoo isoimmillekkin klubeille pistämään pitit pyörimään.

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä