Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Jesse P

23.10.2014 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (0)

Jesse P teki aikaisemmin musiikkia englanniksi ja ruotsiksi, mutta vaihtoi kieltä syksyllä suomeen. Räppäri on jo pari vuotta kiertänyt lämppäämässä ja vierailemassa Redraman keikoilla. Ensimmäinen Julkiasu on biisi nimeltään Rauhassa.

Kotipaikkakunta: 
Helsinki
Musiikkityyli: Rap
Perustamisvuosi: 
2005
Kokoonpano: 

Jesse P.

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Tarttuvaa räppiä, joka uppooaa varmasti peruspopinkin ystäviin. Hyvä esimerkki tarttuvan kertosäkeistön voimasta!

Vielä odotamme: 

Suomiräpin toisen kultakauden, ylitarjonnan ja ylikuumenemisen aikana on hyvin vaikea erottautua korkeatasoisesta massasta. Jesse P on hieman myöhässä suomenkielen kanssa, mikä ei selvästikään ole kaverin äidinkieli. Olisiko sittenkin parempi turvautua ruotsin kieleen ja breikata kovaa suomenruåtsiräpin kovimpana nimenä. Se saattaisi upota länsinaapuriin, kuin Syrströmming juhannusyönä! 

Kristallipallo: 

Jesse P haalii ystävänsä Redraman kautta enemmän kontakteja ja lähtee kiertämään sellaisten nimien, kuin Junon ja The Gambitin kanssa keikkapaikkoja. Ruotsin suuntaan kannattaa puskea tosiaan vahvast finlandsvensk-taiteilijana. Silloin siitä tulee jättekiva!

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä