Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Mimica

31.01.2012 | Venla Kokkonen | Kommentit (2)

Mimica on turkulais-vammalalainen hc-punk-rock-yhtye, joka tekee musiikkia Kvelertakin, Endstandin ja Convergen kaltaisten yhtyeiden jalanjäljissä kuitenkaan liikaa esikuviltaan kuulostamatta. Bändin soundia on tutun kliseisesti vaikea pakottaa yhteen genreen ja mauttomina heppuina Mimican jätkät kutsuvat musaansa heartcoreksi. Mimica on pitkän odotuksen jälkeen vihdoin julkaissut debyytti-ep:nsä Sober Sounds, jota se juhlistaa keikkailemalla ympäri suomenmaata. Sober sounds sisältää viisi kappaletta, jotka esittelevät kattavasti Mimican ulosannin eri puolet. Ep:ltä löytyy niin rockaavaa punkia, hitaampaa tamppausta kuin suoraviivaista hc-kaahausta. Julkaisu on äänitetty omin voimin, ainostaan masterointi on ulkopuolisen käsialaa. Immeiset ovat diganneet livevedoista oikein kovin, eikä vähiten bändin jätkien komeuden takia.

Kotipaikkakunta: 
Turku, Vammala
Musiikkityyli: Heartcore
Perustamisvuosi: 
2007
Kokoonpano: 

Kaksi skeban varressa, yksi louhii bassoa, laulaja laulaapi lauluja ja rumpali valaa rytmin.

Kuuntele musiikkia: Mimica - Sober Sounds

Kommentointi

Kommentit (2)

Ei tämä oikein lähde. Rumpukompit tylsiä ja vokalisointi on jo kuultu sataan kertaan.

>Anonyymi 13.05.2012, 10:46

Aiwan mahtavaa musaa, vaikka yks on Turusta ja loput jostain Tyrväältä!

>Kytkin piiputtaa 05.12.2011, 21:50

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä