Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

The Humberts

16.10.2014 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (2)

The Humberts on helsinkiläinen keväällä 2012 perustettu indie-/garagebändi. Tarkoitus oli jättää musiikkipiireissä vallitseva turha hifistely sikseen ja keskittyä populäärimusiikin perimmäiseen tarkoitukseen, ihmisten yhdistämiseen ja hauskanpitoon.

Kotipaikkakunta: 
Helsinki
Musiikkityyli: garage rock / indie
Perustamisvuosi: 
2012
Kokoonpano: 

Kata Laakso: laulu, kitara. Ilmo Cantell: basso.

Kuuntele musiikkia: The Humberts - Shades Master

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Huoletonta ja kepeää poprockia, joka sopii täydellisesti kevään odotukseen ja aurinkoisiin kesäpäiviin. Mieleen tulee 90-lukulainen opiskelijarock, joka sopii niin Dinosaur Jr.:n, Sonic Youthin kuin Belle & Sebastianinkin diggareiden karsinaan!

Päivitys 16.10.2014

Syksyistä haikeutta myös havaittavissa uudella One-night Stand -kappaleella. Lisäksi The Smiths -vaikutteet lisääntyneet, mikä ei ole lainkaan huono asia, kun solistina toimii herttaisen kuuloinen nainen. Energinen meno jatkuu, vaikka kokoonpano on surkastunut duoksi!

Vielä odotamme: 

Lo-fi -tyylittelystä huolimatta soitinten vireeseen, lauluihin ja stemmoihin voi kiinnittää vielä enemmän huomiota, että rosoinen timantti kiiltää vielä kirkkaammin. 

Päivitys 16.10.2014

Vaikka parannusta onkin tapahtunut reilun vuoden aikana, on yllä mainittuihin kohtiin hyvä edelleen kiinittää huomiota. Bändin vire alkaa olla jo kohdillaan!

Kristallipallo: 

Syytä hakeutua rohkeasti kaltaistensa joukkoon ja keikoille! Särkyneet, The Merries sekä monet muut naivistisen popin uudet nimet ottavat varmasti mukaan tällaisen valopallon omille keikoilleen. Ei muuta kuin kontaktit kuntoon, kappalemateriaali livekuntoon ja baanalle levittämään hyvää oloa ja kesäisyyttä!

Kommentointi

Kommentit (2)

Hyvä livebändi. Jänniä kuljetuksia ja kitarointia. Hyvä kolmen kombo!

>Anonyymi 20.03.2013, 23:47

Ihan piristävää, ettei jokaisella bändillä ole soittimet ja laulut ihan hienovireessä. Ylex:n mielellään soittamaa erittäin oikeaoppista "indietä" on kyllä ihan riittämiin maailmassa tällä hetkellä.

>Anonyymi 20.03.2013, 23:36

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä