Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

?Verity

16.02.2012 | Toni Laaksonen | Kommentit (5)

?Verify-yhtyeen jäsenet kuvattuna ravintolassa. Viisi miestä istuu pöydän ääressä ja keskustelee. Juomia ei ole kuvattu.

?Verity on joensuulainen pop-orkesteri joka sai alkunsa syksyllä 2009 kun monissa coverbändeissä yhdessä soittanut viisikko päätti, että nyt on aika alkaa toteuttaa omia visioita. Alusta alkaen oli selvää, että koossa on kunnianhimoinen viisikko, ja että tähtäimet oli asetettu korkealle. Ensimmäistä, kesällä 2010 julkaistua, demoamme kuvailtiin mm. laajakangas-popiksi. Uusin julkaisumme Kinetic-EP vie kuulijan suurien tunnelmien ja kauniiden melodioiden ihmeelliseen maailmaan. ?Verity tekee pop-musiikkia suurella kunnianhimolla ja sisäisen palon ajamana, turhista raja-aidoista välittämättä!

Kotipaikkakunta: 
Joensuu
Musiikkityyli: pop
Perustamisvuosi: 
2009
Kokoonpano: 

Lauri Herlevi - Laulu; Teijo tykkyläinen - Kitara; Ilari Hannula - Koskettimet; Nuutti Hannula - Rummut; Tommi Wehmas - Basso

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

No aivan taatusti kertsistä. Todellakin ison maailman meininkiä. Kelpaisi Snow Patrolille ja Coldplayllekin. Muutenkin biisin rakenne on erinomaisesti hallussa.

Vielä odotamme: 

Innolla uusia biisejä. Bändillä on ihan selkeästi homma hallussa ja selkeä visio olemassa siitä mitä ollaan tekemässä.

Kristallipallo: 

Bändin jäsenet ovat vaikuttaneet hevimusiikin parissa ja esim. tuosta Starborn-biisistä se on aistittavissakin. Malttavatko jäsenet pitäytyä popissa vai vetääkö veri metallisempaan suuntaan? Kyllä bändistä taatusti tulevaisuudessakin kuullaan.

Kommentointi

Kommentit (5)

Loistava meininki, tämän bändin haluaisin nähdä livenä. Lisää radiosoittoa pojille!

>Anonyymi 26.02.2012, 09:45

Jos radioon halutaan tyylikästä ja kuunneltavaa musiikkia = Lisää ?Verityä!

>Anonyymi 18.02.2012, 18:36

Loistavaa musaa! Lisää ?Verityä radioon!!

>Anonyymi 18.02.2012, 18:27

Loistavaa musaa! Lisää ?Verityä radioon!!

>Anonyymi 18.02.2012, 18:22

Toivottavasti saadaan kuunnella lisää ?Verityn hienoa musaa radiossa!!!!

>Anonyymi 17.02.2012, 12:39

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä