Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Tiga egoboostailee Bugattin ratissa

10.11.2014 klo 08:30, päivitetty klo 09:19 | Pirita Pykäläinen | Kommentit (0)

Kanadalainen DJ tuottaja Tiga rykäisi kieron sielunsa syövereistä ilmoille biisin nimeltä Bugatti ja Pirita Pykäläinen rakastui siihen heti.

Tiga feat. Pusha T / Bugatti

Viikon tehona soi Kanadalaisen DJ-tuottaja Tigan Bugatti. Hämmentävä pläjäys starttaa koomaisella biitillä, joka heiluttaa tunneskaalaa pahoinvoinnin ja ihastelun välillä. Kappale ei kumpua pelkästään Tigasta, sillä suomalainen elektronisen musiikin nero ja pioneeri Jori Hulkkonen on ollut biisin taustavoimissa mukana. Jorin avustuksella Tiga on onnistunut luomaan monotonisen ihastuttavasti pumppaavan biisin, joka saa bileiden jäykimmätkin ruhot hytkymään omalla tavallaan.

Clipse-räppikaksikon toinen osapuoli Pusha T toimii kartanlukijana tässä korvamadossa. Vastikään Suomessa Flow festivalissa esiintynyt Pusha T diilaa riimejä tasaisen tiputtelevaan tahtiinsa ja tuo muuten yksinkertaiseen biisiin lisää potkua.

Koko kappale on outo Bugatti-automerkkiä ylistävä ralli, josta ei välttämättä kuuluisi tykätä, mutta se onnistuu olemaan ihastuttava kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Onko tämä biisi niin kamala että se on jo ihana? Kommentoi Pirita Pykäläisen Viikon tehoa!

Henkilöt: Pirita Pykäläinen

Kommentointi

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

Kommentit (0)

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä