Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Flow Festival julkaisi uusia kiinnityksiä

31.3.2014 klo 08:32, päivitetty 21.7.2014 klo 16:05 | YleX | Lähde: Flow | Kommentit (0)

Yhdestoista Flow Festival järjestetään 8.–10. elokuuta Suvilahdessa. 

Helsingin Suvilahdessa nähdään ensi kesänä lontoolainen garagerock-yhtye The Horrors, joka julkaisee toukokuussa neljännen studioalbuminsa Luminous. Bändi on esiintynyt aikaisemmin Suomessa Ruisrockissa kesällä 2007.

Muita uusia ulkomaisia kiinnityksiä ovat yhdysvaltalainen, kitaravetoisesta indierockistaan tunnettu Real Estate, elektronisen soulin kuumin tulokas, brittiläinen FKA Twigs, yhdysvaltalainen synapop-yhtye Poliça ja niin ikään yhdysvaltalainen, tunnelmallisen folkin taitaja, laulaja-lauluntekijä Marissa Nadler.

Kotimaisia lisäyksiä ovat kansainvälisestikin noteerattu elektroduo Phantom, huhtikuussa seitsemännen albuminsa julkaiseva, runollisesta folkistaan tunnettu Joose Keskitalo, räp-kokoonpano Aivovuoto sekä juurevaa blues-iskelmää tarjoileva Pietarin Spektaakkeli.

Kolmen päivän liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Tänä vuonna muita varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa OutKast, The National, Janelle Monáe, Die Antwoord, Paul Kalkbrenner, Slowdive ja Bill Callahan.

YleX on mukana Flow Festival -tapahtumassa.

Tapahtumat: Flow Festival 2014

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä