Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Haloo Helsinki! bändivuosista: Emme ole jääneet mistään paitsi

6.10.2014 klo 19:50, päivitetty 7.10.2014 klo 08:15 | YleX | Kommentit (2)

YleX:n Viikon albumina soi Haloo Helsinki! – yhtyeen Kiitos ei ole kirosana -albumi. Bändi kertoo, että yhdessä vietetty nuoruus on kasvattanut.

Haloo Helsinki! -bändin tyypit olivat teini-ikäisiä, kun aloittivat yhdessä soittamisen. Elli ja Leo kertovat YleX:lle, että yhdessä vietetty nuoruus on kasvattanut jokaista. Kiitos ei ole kirosana on jo bändin viides albumi.

– Me oltiin 15- 16-vuotiaita silloin kun aloitettiin. Kyllä tässä ajassa on opittu tuntemaan toisiamme, me ollaan kuitenkin neljä hyvin erilaista persoonaa, Elli sanoo.

Vaikka bändi on viettänyt nuoruutensa tiiviisti yhdessä bändin puitteissa, Elli ja Leo eivät koe, että olisivat jääneet jostain paitsi.

– Vaikka me ollaan tehty bändin kanssa tiiviisti töitä, niin ei me olla jääty mistään paitsi. Päinvastoin, tämä on enemmänkin antanut meille kaikille. Me ollaan siinä mielessä toimittu järkevästi, että bändi on aina kuunnellut ulkopuolisia ja ollut avoin kaikelle palautteelle. Se on kasvattanut.

Kuuntele Kiitos ei ole kirosana, joka on YleX:n viikon albumi.

Kommentointi

Kommentit (2)

Minkälaiseksi bändiksi tää kasvaakaan vielä? Hieno bändi jo nyt, vaikka ikää ei oo ku näin vähä jäsenillä. Raikasta musiikkia radiosta kuultuna :)

>yxf@n 07.10.2014, 22:45

Hieno ja lahjakas bändi.
Maailman paras Elli!!!

>sophie 07.10.2014, 14:06
Muualla Yle.fi:ssä