Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Haloo Helsinki! kuvasi puolueen päämajassa: Kömmimme sinne pienestä reiästä

9.10.2014 klo 08:55 | Ninni Suomalainen | Lähde: Viikon albumi -haastattelu | Kommentit (1)

Kiitos ei ole kirosana -albumin kansi kuvattiin "ufon" sisällä.

YleX:n Viikon albumina soi Haloo Helsinki! -yhtyeen viides albumi Kiitos ei ole kirosana. Albumin kannet ja Vihaan kyllästynyt -musiikkivideo on kuvattu Bulgarissa poliittisen puolueen päämajassa.

Kiitos ei ole kirosana -albumin kannet ja uusi musiikkivideo, Vihaan kyllästynyt, on kuvattu Bulgariassa hyvin erikoisessa paikassa. Mystisen kuvauspaikan löysivät videon ohjaaja Sami Joensuu ja levy-yhtiön edustaja Gabi Hakanen. Harmaansävyiset maisemat ovat vastapainoa edellisen levyn suurkaupunkiteemaan. Maailma on tehty meitä varten -albumin kannet nimittäin kuvattiin New Yorkissa.

- Halusimme mennä nyt aivan erilaiseen paikkaan. En ollut käynyt aiemmin Bulgariassa, joten en osannut odottaa siltä etukäteen mitään, mutta se oli aivan mahtava. Etenkin se vuoristo, jossa oli tämä "ufohässäkkä", jossa toisen sinkun video kuvattiin. Sen ufon sisällä oli aika pysähtynyt fiilis, laulaja Elli sanoo.

Bändi pelkäsi, että purku-uhan alla oleva rakennus sortuu kesken kuvauksien.

- Se tullaan purkamaan noin vuoden päästä, eikä siellä todennäköisesti ole kukaan muu kuvannut. Kömmimme rakennukseen sisälle pienestä reiästä ja pelkäsimme, että se romahtaa, mutta ei onneksi käynyt niin. Se on 70-luvulla rakennettu jonkun poliittisen puolueen päämaja, kitaristi Leo kertoo.

Katso Vihaan kyllästynyt -kappaleen musiikkivideo alta.

Kuuntele albumi alta.

Kuuntele lisää Ellin ja Leon ajatuksia Kiitos ei ole kirosana -albumista kuluvalla viikolla joka arkipäivä Uuden musiikin aamu- ja iltavuoroissa.

Kommentointi

Kommentit (1)

Hieno bändi, loistava uusi levy, mahtava video!
Tämän hetken rock-pop eliittiä !

>sophie 09.10.2014, 09:10
Muualla Yle.fi:ssä