Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Ihanan outo Die Antwoord loi Skrillexiäkin kovemmat bileet Flow-telttaan - kuvat

10.8.2014 klo 23:48, päivitetty klo 00:53 | Ninni Suomalainen | Lähde: YleX | Kommentit (2)

Eteläafrikkalaisen hip hop -yhtye Die Antwoordin muodostavat Ninja, Yo-Landi Vi$$er ja DJ Hi-Tek, livenä mukana on DJ Vuilgeboost. Oudon ihana poppoo esiintyi Flow-sunnuntaina Lumia Blue Tentissä.

DJ Vuilgeboost saapuu ensimmäisenä lavalle. Yleisö taputtaa ja huutaa villisti. Hetkeä myöhemmin Lumia Blue Tentin estradille saapuvat myös bändin keulakuvat Ninja ja Yo-Landi. He ovat pukeutuneet lähes identtisiin esiintymisasuihin ja molemmilla on huput päässä.

Die Antwoord on esiintynyt aiemmin Suomessa vuonna 2011 Helsingin Kaisaniemen puistossa. Flow-miljöö sopii rivolle ja agressiiviselle hip hop -ryhmälle huomattavasti paremmin. Teltassa yhtye voi muun muassa hyödyntää paremmin valoja ja visuaaleja.

Die Antwoord - Flow Festival 2014 - Kuva: Tomi MikolaDie Antwoord - Flow Festival 2014 - Kuva: Tomi Mikola

Ninja hyppää lavalta yleisön kannateltavaksi jo keikan alussa ja fanit ovat innoissaan. Eteläafrikkalainen Die Antwoord esiintyy samalla areenalla kuin Skrillex perjantaina, mutta näissä kekkereissä voiton vie Die Antwoord. Yhtye hyppyyttää väsymätöntä Flow-jengiä intensiivisellä esiintymisellään ja persoonallisella tyylillään.

Katso keikkakuvat alta.

Kuvagalleria

Asiasanat: Flow Festival 2014
Tapahtumat: Flow Festival 2014

Kommentointi

Kommentit (2)

Ainut josta en pidä. En tiedä, ei vaa kolaja. Musiikillisesti kyllä. Sanoitukset ei... Huono ja synkkä fiilis jää. Ei oo mun juttu.

>YleX f@n 27.08.2014, 06:30

Zef!

>Anonyymi 11.08.2014, 07:40
Muualla Yle.fi:ssä